Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
a mam do was pytanko czy wasze dzieci tez denerwuja sie grubo ubrane przed spacerem? u nas masakra mała ubieram przy otwartym oknie, ona od narodzin nie lubiła opatulania i czesto zasypia wieczorem przy otwartym oknie 😮 😮 😮 😮 no ale jakie to meczace. jak idziemy na spacer to szybko ubieranie i musimy wychodzic ja ogarniam sie w windzie. a nie ubieram jej grubo bo rajstopki, spodnie, body na dł rekaw i tego misia co na zdjeciu on grubasny jest.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Antenka222 napisał(a):
Fijolek napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
Aneczka dzięki.. 😘
a mój bąbel kataru dostał...:/ frida poszła w ruch i kropelki do noska...

o o o 😞 oby bylo lepiej do poniedzialku.. 🤢

noo też mam nadzieje, że będzie dobrze...

Musi byc...u nas tez katAr

• Mamusie
Po 1 , zdroweczka dla Oskarka i Kubusia! Samych radości i uśmiechów na każdy dzień 😘 🙂

Witajcie!
My już w Warszawie chyba lecę dziś imprezować. Idę z koleżankami do klubu 🙂 W końcu się wytańczę jeahhhh

Aneczka zadowolona jesteś z tego fotelika?

Monalissa Piękna jest Twoja córeczka! Józkowi też się spodobała 🙂 ☺️ 😜 😜

Martyna u nas Józek śpi prawie od początku sam

• Mamusie
koncze jesc sniadanko (rogalik z moim dzemikiem mniaaam) i lecimy na spacer. w koncu ie pada wiec chce to wykorzystac i chociaz na godzinke do parku pojsc. Hania by pospala na swiezym powietrzu.

No i wlasnie dostalam newsa ze firma mojego meza otwiera biuro w Łodzi 🙂 🙂 jest szansa ze bedzie przynajmniej dwa dni spedzal blizej nas. A tak to codzienni jezdzi w jedna strone 90km .. 😞

• Mamusie
Witajcie!

Monalissa
ale z Oliwci słodziak 🙂 🙂
Antenka, Kasia-Manki Sto lat dla Waszych Bąbelków 😉 🙂
Aneczka u nasz też bunt przy ubieraniu 🙂 Ale tatuś wtedy pstryka palcami i jest git 😁 🙂

WIĘC NOCKA WYGLĄDAłA TAK! :
Ok 21.00 zasnęła w swoim łóżeczku na brzuchu (!) ale po godzinie się obudziła i płakała więc tatuś ją przytulił i położył na boczku. O 1.18 pierwsza pobudka (słyszałam ją z sypialni, jest dobrze 😉 ). Dałam cyca i odłożyłam do łózeczka o 1.26 😉 Ale do 2.00 musiałam ze 3 razy tam biegać bo smoczek jej wypadał... :/ o 3.00 kolejna pobudka i wzięłam ją do siebie (nie musiałam, bo myślę, że zasnęła by dalej w swoim łóżeczku, ale ja na pierwszy raz już byłam zmęczona tym bieganiem z jednego pokoju do drugiego 😜 ) Dzisiaj postaram się, zeby dłużej spała u siebie 🙂

A rano mieliśmy pierwszy raz wpadkę "kupa na łóżko" 😁 G. przewijał ją u nas na łożu, podłożył podkład do przewijania, ona oczywiście hyc na brzuch i się zesrała... 😮 😮 😮 Szybka myjka pod kranem, z powrotem na łóżko i mi się zesiurała... 😁 No masakra jakaś 😁 🙂

Teraz gotuję Hance kaszkę ryżową bobovita malinową, a ok 14.00 dam jej znowu jabłuszko 🙂 🙂

I uciekamy zaraz na duże zakupy przed imprezą... uff.. naliczyliśmy 26 osób (tyle będzie opijać nasze "M") 🙂 🙂

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
koncze jesc sniadanko (rogalik z moim dzemikiem mniaaam) i lecimy na spacer. w koncu ie pada wiec chce to wykorzystac i chociaz na godzinke do parku pojsc. Hania by pospala na swiezym powietrzu.

No i wlasnie dostalam newsa ze firma mojego meza otwiera biuro w Łodzi 🙂 🙂 jest szansa ze bedzie przynajmniej dwa dni spedzal blizej nas. A tak to codzienni jezdzi w jedna strone 90km .. 😞

Marinko dziekujemy bardzo 🙂

Fijolku super by bylo jakby maz byl blizej 🙂u nas to w ogole lipa...obiecal mi ze jak kupimy wszystko co chcemy i w ogole to poszuka pracy na miejscu,ale przeciez zawsze czegos bedzie potrzeba...eh...

lece cos Zrobic w koncu,a na obiad dzis pierogi z truskawkami 🙂

• Mamusie
noe dziekuje wam dziewczynki wszystkie nasze skarby sa boskie 😉
Fijolku po d szyjka ma taka bawełniana chustke z C&A dwie w komplecie byly nie jest duza i w sam raz pasuje bo szlik byłby za gruby a tak nie gniecie jej nic i ma cieplutko kombinezon wylicytowałam na allegro za 35 zł 😉 i jest taki cieply ze wkladam jej tylko body i rajstopki i jest taaaka cieplutka jak jej zdejmuje 😁 a jak wychodzimy tzn jak ja ubieram to musze jej cos psiewac robiac rózne przedziwne minki i odwracam jej uwage w ten sposob czasami to nawet sie smieje w głos 😁 no i ja szybko pozniej w buty i plaszcz oczywiscie wygłupiajac sie nadal 🙃 i jest ok wychodzimy

• Mamusie
Wszystkiego najlepszego dla Oskara i Kubunia 🙂 😘
Moja Wiktoria już 3 tydzień ma katar 😞 taki gęsty zalegający w nosie, ciągle charczy...
My za jakieś pół roku (a może szybciej) też sie przeprowadzamy ... do własnego domku 🙂 🙂 Jak na razie mieszkamy z moimi rodzicami w jednym pokoju ..troszke ciasno, ale zawsze można liczyć na pomoc babci 😉

• Mamusie
Huruuuuuuuuuuurrrraaaaaaaaaaaaa Mamy 1 zęba dolną lewą jedyneczkę!

Dziś wylazła, bo sprawdzam za każdym razem.

Ojej ,a żadnych oznaków, marudzenia nic. Fajne ząbkowanie mamy 🙂
Pogodny, szczęśliwy Józek.

Dziewczyny jednak nie każde ząbkowanie jest bolesne i z marudzeniem. Anielka przy 1 zębie marudziła a później też spoko.

• Mamusie
Bambosz napisał(a):
Jamargaretka dobrze ze wyniki są coraz lepsze 🙂
Marinka gratulacje dla Józka 😆oby tak dalej 🙂

Wrzucam coś na pochmurny dzień, z tego co pamietam to Martyna jest fanką Beyonce 🙃 🙃 🙃 http://www.youtube.com/watch?v=_CjPTb20Gx4 🙃 🙃 🙃

dobre 🤪 🤪 🤪 mojej niuni tez sie podobalo

• Mamusie
Bambosz 😉 oglądałam juz oczywiście ten filmik 😉 😁 hehe 🙂 fajny 🙂

My z Hanią też ostatnio walczyłyśmy z katarem... u nas w rodzinie w ogóle epidemia była.. :/ a ja z Hanką u 3 lekarzy byłam, ale nie chce mi się juz o tym pisać. W każdym razie dawałam jej tylko witaminkę C w kropelkach dla dzieci i sterimar do noska i odciągałam gile. I jakoś nam przeszło...

Ja już wysprzątałam chałupkę, G. pojechał sam jednak po zakupy, ogórkową z wczoraj mamy na obiad ale jeszcze prasowanie na mnie czeka... :/