Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
witajcie,

u nas dzien bardzo aktywny. ale milo.

Jamargaretka dla mnie kazda sobota to czas spedzany glownie w Trojke. W tygodniu moge smialo sobie jezdzic ale jak tylko Piotr jest w domu, chce by jak najwiecej czasu spedzal z Hania. Zatem pod znakiem zapytania stoi rowniez nasza obecnosc 11 listopada 😞

no i ja zegnam sie na razie z forum. bede zapewne zagladac, ale raczej nie bede sie juz udzielac.
dziekuje Wam za czas spedzony razem, bo to w zasadzie ponad rok 🤪
buziaki dla Waszych Dzieciakow! 🙂

• Mamusie
Gosiu co do soboty to u nas też nie bardzo...wyjeżdżamy na weekend i nie da rady...co do 11tego to ja też nie wiem jak to będzie...bo też raczej wyjedziemy...

Fijolku no co Ty opuścisz nas... 😞 jak to przeczytałam to aż się popłakałam...szkoda.. 😞 ale 3majcie się cieplutko..niech Hania się zdrowo chowa...i mam nadzieje, że będziemy mogły się czasami spotkać jak będziesz miała czas oczywiście i chęci.. 🙂

• Mamusie
trochę mi przykro bo rzuciłam hasło spotkania majóweczek i bardzo chciałam się z Wami spotkać. data niby ustalona a tu nagle wychodzi, że jednak spotykacie się w innym terminie - nie wiem czy przegapiłam taki wątek.. nieważne.

szkoda też, że nas opuszczasz Fijołku. rozumiem jednak, że już wkrótce wracasz do pracy i wtedy to już wogóle będzie trudno zajrzeć. ja widzę po sobie, że zaglądam rzadziej - tzn codziennie ale zdecydowanie rzadziej bo np. raz dziennie ale póki co zostaję a Wami bo się bardzo z Wami zżyłam

• Mamusie
dziewczynki, kochane jestescie i juz tlumacze. nic sie nie stalo.
a w zasadzie stalo sie. zlapalam sie ze zamiast spedzac czas z Hanulka, bawic sie, pomagac jej w rozwoju, ja spedzam czas przy komputerze. Pamietacie jak bylysmy z brzuchami i uruchomione byly kamerki? jak komentowalysmy, jakie oburzone bylysmy zachowaniem niektorych mam. a ja mam wrazenie ze nie jestem inna.. 😞 i postanowilam juz w piatek ze daje sobie wolne do konca tygodnia. Od poniedzialu bede siedziec w sieci jak Hania bedzie spac.
bede za Wami tesknic. 🥴 i jest mi diablenie przykro zegnac sie z Wami ale tak dlugo czekalam na dziecko ze wkurwiam sie sama na siebie myslac ze zaniedbuje ja. a tak sie czuje.
i chcialabym wierzyc ze uda nam sie w koncu w komplecie spotkac.. nawet na raty.

caluje WAS MOCNO MOJE BRZUSZKI MAJOWE ☺️

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
a w zasadzie stalo sie. zlapalam sie ze zamiast spedzac czas z Hanulka, bawic sie, pomagac jej w rozwoju, ja spedzam czas przy komputerze. Pamietacie jak bylysmy z brzuchami i uruchomione byly kamerki? jak komentowalysmy, jakie oburzone bylysmy zachowaniem niektorych mam. a ja mam wrazenie ze nie jestem inna.. 😞 i postanowilam juz w piatek ze daje sobie wolne do konca tygodnia. Od poniedzialu bede siedziec w sieci jak Hania bedzie spac.
bede za Wami tesknic. 🥴 i jest mi diablenie przykro zegnac sie z Wami ale tak dlugo czekalam na dziecko ze wkurwiam sie sama na siebie myslac ze zaniedbuje ja. a tak sie czuje.
i chcialabym wierzyc ze uda nam sie w koncu w komplecie spotkac.. nawet na raty.

😞 😞 😞 😞 😞 😞
aż łzy poleciały 😞 😞 😞 cholera jak to można się przywiązac do obcych Nam osób...
Wszystkiego dobrego Aniu dla Ciebie i Twojej rodzinki.Wielki buziak dla Hanusi ode mnie i Oskarka mojego 😘 😘 😘 😘 😘
Będziemy tęsknić...

amargaretko nie smuc sie kochana 😘ja tez nie opuszczm forum,za bardzo sie z WAMI zzylam,razem przechodzilismy ciaze,porody,kolki itp,itd,mam nadzieje ze przetrwamy i bedziemy razem przechodzic pierwsze kroki i slowa naszych pociech...

• Mamusie
dokładnie tak. rozumiem to. ale kiedy Hania śpi to zaglądaj do nas i się nie żegnaj bo Ty i Hania to jak rodzina więc nie możesz się po prostu odciąć.

a spotkanie.... no cóż - ja już nie będę "werbowała" bo o spotkaniu w Warszawie mówię od dawna i chyba tylko Marinka jest chętna.

a jak rzuciłam hasło spotkania w Bełchatowie to umówiłyście się beze mnie 😞

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Fijolek napisał(a):

😞 😞 😞 😞 😞 😞
aż łzy poleciały 😞 😞 😞 cholera jak to można się przywiązac do obcych Nam osób...
Wszystkiego dobrego Aniu dla Ciebie i Twojej rodzinki.Wielki buziak dla Hanusi ode mnie i Oskarka mojego 😘 😘 😘 😘 😘
Będziemy tęsknić...

amargaretko nie smuc sie kochana 😘ja tez nie opuszczm forum,za bardzo sie z WAMI zzylam,razem przechodzilismy ciaze,porody,kolki itp,itd,mam nadzieje ze przetrwamy i bedziemy razem przechodzic pierwsze kroki i slowa naszych pociech...

Kasiu też mam taką nadzieję - w ciąży myślałam, że jak urodzimy to nasza grupa się rozpadnie. minęło pół roku a my jesteśmy razem. i tak trzymać

• Mamusie
dorwałam komp Tomka, no i czytam i az łzy mam na wierzchu, Fijolek 😞 😞 😞 wiesz o co chodzi, tyle czasu ze soba pisałysmy ze my wszystkie jak rodzinka taka kwietniowo-majowa 🙂 🙂 ale z drugiej strony Cie rozumie, nie raz brałam mała na kolana zeby cos do was naskrobac, a nie tak powinno byc, i tez coraz rzadziej zagladam przewaznie jak juz wieczornie spi.Aniu zajrzyj do nas co jakis czas 🤢 🤢 ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Dziewczyny ja też się z Wami bardzo zżyłam, jesteście dla mnie jak starsze siostry.. 🙂 które służą radą, dobrym słowem i kiedy trzeba potrafią człowieka do pionu postawić...Jesteście wspaniałe i ja też Wam dziękuje za ten czas spędzony z Wami...
ja się z Wami nie żegnam tylko chciałam, żebyście wiedziały...

mój aniołek już wykąpany i śpi...ja uciekam pod prysznic i do mężulka się poprzytulać...
Gosiu co do jutrzejszego spotkania to Martyna pisała na forum...

• Mamusie
Witajcie! my caly weekend mielismy poza domem, wchodze na forum czytam wypowiedz Fijolka i az mi sie smutno zrobilo,jestesmy poniekad rodzina i jak na rodzine przystalo kiedy ktos z niej odchodzi robi sie smutno, ale z drugiej strony rozumiem cie Aniu ja juz tez az tak duzo czasu tu nie spedzam, chce jak najwiecej pobyc z Piotrusiem bo moze juz niedlugo bede szukac nowej pracy a wtedy to juz wogole bedzie mi ciezko z wolnym czasem.Trzymaj sie cieplutko kochana,Hania jest cudowna i niech dalej taka bedzie,niech zdrowo rosnie a ty mimo wszystko zagladnij do nas czasem 😘 a u nas spokojnie,katar juz praktycznie minal moj tez wlasnie tatus lula syncia i niedlugo i ja sie sykuje do spania.trzymajcie sie buzka

• Mamusie
Witajcie 🙂
Ja właśnie wróciłam z poprawin... najadłam się tylu rzeczy, że az mi niedobrze 🤢

Gosia
nie umawiałyśmy się bez Ciebie! Ja myślałam, że termin 11.11.2011 jest nadal aktualny, a na jutro to już wcześniej umawiałam się z Antenką na fb. I Fijolek też się chętnie dołączyła, a wiedziałam, że teraz Ciebie nie ma w Bełchatowie, więc Ci nic nie pisałam. Ja zapraszam do siebie, kiedy tylko będziesz chciała z Majeczką 😉 Także pisz jak będziesz w Bełchatowie 😘

Fijolek
szkoda, bo bardzo lubię czytać co u Hanulki i zawsze masz jakąś fajną radę... Ale ja tez już nie wchodzę tyle co kiedyś. Raz, że przeprowadzka mnie tak zajęła, dwa, że nie mam stałego dostępu do neta, a trzy to faktycznie wolę ten czas spędzać z Hanusią 🙂 🙂 Ale wierzę, że będziemy miały kontakt 😉 😘

Ja uciekam, miłego wieczorku 🙂 Idę piec chlebek... 😉 mam nadzieję, że wyjdzie 😁

• Mamusie
Czesc laski
Fijolek rozumiem cie....ale nie wierze ze nie bedzie cie ciagnac.... 🙂na bank bedziesz zagladac i podejrzewam ze odezwiesz sie czasem...zeby to mialo byc raz na m-c....chociazby pochwalic sie jak Hania zrobi pierwsze kroki,albo jak zawola slodko "mama"...nie wierze ze nie bedziesz chciala sie nam pochwalic....takze ja nie placze bo wiem ze bedziesz z nami...moze nie co dzien ale bedziesz....poki co zycze wszystkiego dobrego dla ciebie no i cudnej corci...my bedziemy o was pamietac,i napewno milo wspominac takze jesli kiedys jednak bedziesz miala ochote napisac to bedzie nam milo...ze jestes z nami i pamietasz... 🙂
😘

• Mamusie
no i lezac na brzuszku maly podnosil dupke bardzo wysoko i na kolankach jakby chcial do przodu i gdyby wiedzial ze trzeba jednoczesnie raczkami sie podpierac...hehehehehe czuje ze niebawem ruszy mi maluch na czterech....hehehehehehe
podobno ja mialam 8 m-cy jak zaczelam chodzic.... 😮
jak se pomysle ze Piotrula moglby za 2 m-ce juz stawiac pierwsze kroki.... 😮
trudno mi sobie to jakos wyobrazic....
kurcze jak ten czas leci....

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Witajcie 🙂
Ja właśnie wróciłam z poprawin... najadłam się tylu rzeczy, że az mi niedobrze 🤢

Gosia
nie umawiałyśmy się bez Ciebie! Ja myślałam, że termin 11.11.2011 jest nadal aktualny, a na jutro to już wcześniej umawiałam się z Antenką na fb. I Fijolek też się chętnie dołączyła, a wiedziałam, że teraz Ciebie nie ma w Bełchatowie, więc Ci nic nie pisałam. Ja zapraszam do siebie, kiedy tylko będziesz chciała z Majeczką 😉 Także pisz jak będziesz w Bełchatowie 😘

Fijolek
szkoda, bo bardzo lubię czytać co u Hanulki i zawsze masz jakąś fajną radę... Ale ja tez już nie wchodzę tyle co kiedyś. Raz, że przeprowadzka mnie tak zajęła, dwa, że nie mam stałego dostępu do neta, a trzy to faktycznie wolę ten czas spędzać z Hanusią 🙂 🙂 Ale wierzę, że będziemy miały kontakt 😉 😘

Ja uciekam, miłego wieczorku 🙂 Idę piec chlebek... 😉 mam nadzieję, że wyjdzie 😁

ja pisałam że będę od 29.10 do 1 listopad a pozniej na 11 listopada i bardzo chciałam się spotkać. myślałam że spotkamy się większą grupa. nawet Marinka mówiła że może przyjedzie. w tych terminach pisałam że się dostosuję do reszty. ale skoro Wam nie pasuje - no trudno.

może jakoś z Martyną i Hanią uda mi się spotkać

napisz Martyna jak chlebek. u mnie już brioszka z maszyny pachnie