Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzieki KAsiu 🙂 🙂 ale widze postep bo juz tak nie wyciska tych kupek.. a co do jedzenia, no to tez neraz nie wiem bo w danej chwili buzi nie otwiera a za 10 min juz ładnie je.. ehhhhh nieraz nerw mnie ponosi jak buzia zamknięta. I dzis zdecydowanie co chwila cyca szukala tak było przy jedynkach dolnych jak wychodziły , swedziało napewno. Tylko ze ja patrze na gorne dziasła i nic nie widze zadnej kreski 🤢 😮 😲

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Dzieki KAsiu 🙂 🙂 ale widze postep bo juz tak nie wyciska tych kupek.. a co do jedzenia, no to tez neraz nie wiem bo w danej chwili buzi nie otwiera a za 10 min juz ładnie je.. ehhhhh nieraz nerw mnie ponosi jak buzia zamknięta. I dzis zdecydowanie co chwila cyca szukala tak było przy jedynkach dolnych jak wychodziły , swedziało napewno. Tylko ze ja patrze na gorne dziasła i nic nie widze zadnej kreski 🤢 😮 😲

Aniu jak wiesz moj Oskar dostal pierwszy zab 2 wrzesnia,a nastepny 4 i od tamtej pory sa objawy zabkowania raz lepiej,raz gorzej,a czasem to masakra a zabkow jak nie bylo tak niema.

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):

Aniu jak wiesz moj Oskar dostal pierwszy zab 2 wrzesnia,a nastepny 4 i od tamtej pory sa objawy zabkowania raz lepiej,raz gorzej,a czasem to masakra a zabkow jak nie bylo tak niema.

ojoj to mnie pocieszyłas, u nas po miesiacu był drugi... a wiesz co ja robie mam sylikonowa szczoteczke na palec i mała lubi jak jej ta szczoteczka robie,.. drapie ja po dziasłach 😁

• Mamusie
hej i ja dzis sie melduje 🙂
U nas wieje ,pada słonka brak niestety
Gosia jak Ci zazdroszcze tego słonca 🙂
CHumor troszke lepszy poszłam wczoraj do fryzjera dzis wykupiłam sobie pakiet do spa w ramach prezentu od rodzinki wazny 6 miesiecy wiec mysle ze zdarze wykorzystac 🙂
Stas dzielnie z tata 4 godz był w tym spał 1,5 a maz zmeczony okrutnie był ,mam nadzieje ze zrozumiał troche ze ja 24 z małym jestem i przy tym dla wszystkich innych usmiech musze miec i czas na rozmowe i dom itp
pozdrawiam kochane buziaki dla maluszków

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
Aneczka u Nas tez tak wieje 😞

😞 jeszcze my same .. bleee moj M od wczoraj na nocki chodzi , przy budowie mostu w toruniu robia 24 h ...

Ania mój szwagier tez tam pracuje jest kierownikiem od sp. konstrukcyjnych

• Mamusie
Marinka ten pakiet obejmuje 5 godz basenu 5 godz z osobistym instruktorem fitness pakiet 3 zabiegów 4-fazowych wyszczuplających i modelujących sylwetkę,PAKIET wyszczuplających, ujędrniających i antycellulitowych masaży na ciało.To wszystko mam za 499 zł taka promocja swiateczna

• Mamusie
bea29 napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
No zasnąl...chwila spokoju ☺️
U Nas też słonecZko 🤪wczoraj to tak wiosennie było że aż się nie chciało w domu siedzieć.

KASIU to o której wstaliscie ze juz ma Oskarek drzemke

około 7 wstaliśmy,dokładnie chyba 6:30 ale jeszcze poleżeliśmy.
Ja jestem na fb-Katarzyna Średzinska