Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
daniela napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Aa Kornelka się żegna a i tak zaraz jeszcze coś napisze 😎 😁 😁

🤪 🤪 🤪 🤪 A nie napisze 🤪 🤪 🤪 och Ty radocho nasza 😘 🙂

Hihi a nie mówiłam 😜 😁 😁
[IMG]http://fotoszek.pl/di-0Q78.jpg[/IMG]
Miał być szyderczy uśmieszek 😁 🤪 😁 😁

😁 😁 🤪 🤪 🙃 🙃 bo zaraz padnę z tego konia......ale mnie ubawiłaś 😁 😁 😁

Andzelika podpuszczasz mnie okrutnie ale jak konia zobaczyłam 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 no nie mogłam sie powstrzymac od śmiechu 🤪 🤪 🤪 🤪

Nooo ok już nie będę 😁 😁 😁 🤪 🤪 Idź już spać, bo rano będzie na mnie, że się nie wyspałaś. 😁 😁

A na dobranoc masz oklaska 😁 I buziaka 😘 😘

Oj Ty mój głuptasku ( tylko się nie gniewaj, że tak napisałam bo to pieszczotliwie) ja dopiero dziecię nakarmiłam 🙂 🙂 🙂 Na śpiocha bo się buntuje od 3 dni i zjada coraz mniej. Zjadł 150, śpi to zaglądam tu bo gdzie 🙂 😁 😎 Tylko proszę nie mów, że już nie będziesz( szukam i nie wiem jaką buzkę tu wstawic) To i ja zaklaskam 🙂 i dziekuję i humor mi poprawiłaś choc i tak nie był zły 🙂 Jak będzie kiepski to się zgłoszę do Ciebie, pozwolę sobie.... 😉

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja ostatnio 3d widziałam w sklepie agd, jak Kuba se laptopa kupował. On kupował a ja stałam i się tv zachwycałam 😁 😁 😁
A w kinie 3d czy 4d (hmm nie wiem) byłam na Harrym Potterze - drugiej części Insygnii śmierci. tak nie chciałam iść, Kuba mnie wyciągnął, ciarki miałam niezłe, ale pamiętam że w ciąży byłam i mi duszno było i chciałam wyjść zanim się film zaczął 😁 😁

Hehe o i Daniela przeciąga. 😁 😁

Kornelka nie gniewam się skąd że 😁 😘 😘 Z tym słowem to jestem na pan brat (czy jakoś tak) 😁 😁 Raz tak do Julka powiedziałam, moja siostra młodsza to słyszała i teraz chodzi za mną i głuptasku daj buziaczka, głuptasku pobaw się ze mną hehe i na Julka też tak mówi, mój mały słodki głuptasek 😁 😁 😁

Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Hej ktoś mnie uprzedził, dopiero za 107 min. 😁
Kto to taki, bo Paninki chyba już nie ma 😁 😁 😁

I mnie ktoś uprzedził 😉 😉 ale chyba wiem kto 😎 🤪 a kto mi, to nie zagadka taka jak za co 😮 😮

Kornelka chyba sama siebie uprzedziłaś 😁 😁 😁 🤪

• Mamusie
To sobie ze sobą popiszę 😉 🙂 bo jeszcze i tak muszę poczekac aż piesek zrobi co zrobic na noc musi 🙂 Ooo to może Daniela wolna, to Ci zaklaskam za tą Twoją wagę i odwagę przy kolkach Tosi 🙂 a swoją drogą już dawno powinny se pójśc skąd przyszły i dziecka nie męczyc. Ja z całego serca jej tego życzę 😘

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Hej ktoś mnie uprzedził, dopiero za 107 min. 😁
Kto to taki, bo Paninki chyba już nie ma 😁 😁 😁

I mnie ktoś uprzedził 😉 😉 ale chyba wiem kto 😎 🤪 a kto mi, to nie zagadka taka jak za co 😮 😮

Kornelka chyba sama siebie uprzedziłaś 😁 😁 😁 🤪

Ciiiiiiiiii 😁

Kornelka7 napisał(a):
To sobie ze sobą popiszę 😉 🙂 bo jeszcze i tak muszę poczekac aż piesek zrobi co zrobic na noc musi 🙂 Ooo to może Daniela wolna, to Ci zaklaskam za tą Twoją wagę i odwagę przy kolkach Tosi 🙂 a swoją drogą już dawno powinny se pójśc skąd przyszły i dziecka nie męczyc. Ja z całego serca jej tego życzę 😘

Kornelka ja spania szybkiego nie mam odkąd jest mały, dnia za mało na wszystko 😁 😁
A do Tosi te kolki to faktycznie się niemiłosiernie przypałętały. Dzięki Bogu, że Julek nie miał 🤢

• Mamusie
Andzelika napisał(a):

Kornelka nie gniewam się skąd że 😁 😘 😘 Z tym słowem to jestem na pan brat (czy jakoś tak) 😁 😁 Raz tak do Julka powiedziałam, moja siostra młodsza to słyszała i teraz chodzi za mną i głuptasku daj buziaczka, głuptasku pobaw się ze mną hehe i na Julka też tak mówi, mój mały słodki głuptasek 😁 😁 😁

To fajnie 😘 bo tak bywa, że zdrobnienie niefajnego słowa wywołuje pozytywne reakcje. Ja też tak na żółwika mojego mówię, no jakoś się przyjęło. A mam ciotkę co tak przekręca słowa, że nowy słownik by powstał normalnie. Pyta np swojego szwagra ( starszego o nie wiem 10, 15 lat) Synuniu, chces bułke z kajzerkom? 🤪

• Mamusie
to ja dziś ma fatalny dzień, mały dalej marudzi. A ja już bym poszła spać 😞 😞 😞 😞

tak piszecie o tych nowych daniach i kupkach naszych maleństw że wam coś wkleję czekając aż moje dziecię uśnie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/97/20111208175small.jpg/][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/6269/20111208175small.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/20111208176small.jpg/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/6576/20111208176small.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/26/20111208177small.jpg/][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5862/20111208177small.jpg[/IMG][/URL]

Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

To fajnie 😘 bo tak bywa, że zdrobnienie niefajnego słowa wywołuje pozytywne reakcje. Ja też tak na żółwika mojego mówię, no jakoś się przyjęło. A mam ciotkę co tak przekręca słowa, że nowy słownik by powstał normalnie. Pyta np swojego szwagra ( starszego o nie wiem 10, 15 lat) Synuniu, chces bułke z kajzerkom? 🤪

Hehe to ja kiedyś weszłam do sklepu i zamiast powiedzieć, że chce majonez to powiedziałam manojez, bo jakoś zawsze tak w domu z siostrą dla żartu mówiłyśmy 😁 😁
A mówisz zdrobniale do Rysia? Bo jak jak coś powiem to Kuba zawsze krzyczy - mów normalnie.
I mam takie hasełko, zawsze mówię małemu - jesteś najwspanialszy chłopczyk na fiecie (świecie) 😁 😁 Nie wiem skąd mi się to wzięło, sama się z tego śmieje i jak chce wkurzyć Kubę to tylko chodzę i mówię na fiecie, na fiecie 😁 😁 😁

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Kornelka ja spania szybkiego nie mam odkąd jest mały, dnia za mało na wszystko 😁 😁
A do Tosi te kolki to faktycznie się niemiłosiernie przypałętały. Dzięki Bogu, że Julek nie miał 🤢

Ja mogę tak o 23 iśc spac i ostatnio ustaliłam trochę inne zasady w domu bo by człowiek nie wytrzymał. Niewielkie ale dla mnie znamienne. Jak Ryś zasypiał na noc, to coś zawsze miałam do zrobienia więc zasypiałam o 1,2. Osobisty pobudkę do pracy robił o 3,30 potem Ryś jadł o 5.30 czy 6, potem z pracy m dzwonił o 7 czy 8 albo sms i taki przerywany sen mnie bardziej wykańczał niż krótka noc. Wiec teraz kąpiel o 19 (moja, tak mniej wiecej) jak Ryś zaśnie w nosie mam robotę bo dzień jest od tego, m nie dzwoni przed 10 i poprawa jest niesamowita. No oczywiście zdarzy się sytuacja nieprzewidziana ale co tam, jak to w życiu 🙂 No i teraz moge iśc spac. A nie przepraszam, jeszcze woda do termosu 🙂
DOBRANOC 😘 (Andzelika 😉 🙂)

Oj ja też uciekam, bo Kuba krzyczy, że uzależniona jestem i mi neta wyłączy, a tego to bym nie chciał 🤪 😁 😁

Dobranoc Kornelko 😘 😘
O i Paloma chyba jest jeszcze, a może Daniela jeszcze zerknie 😁 😁 😘 😘

• Mamusie
Andzelika mówię cały czas chociaż wiem, że nie powinnam ale nie tylko ja. Osobisty też i córka. A zanim się urodził to mówiłam m że do dziecka normalnie trzeba ale jak Ci się taka paszcza w oczy patrzy i śmieję to weż tu nie wariuj. Córka też mówi,, no ja przy tobie chłopie dziecinnieję bo jak dziecko gadam" Do czasu i trzeba będzie zmądrzec, a szkoda 🙂

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Oj ja też uciekam, bo Kuba krzyczy, że uzależniona jestem i mi neta wyłączy, a tego to bym nie chciał 🤪 😁 😁

Dobranoc Kornelko 😘 😘

Kobity idzta spac bo mi się już chce 😘 😘

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Dobranoc Kornelko 😘 😘

ja bym chętnie poszła, ale nie widzę w tym sensu, jeżeli mały mnie woła co kilka minut
😞 😞 😞 😞 😞
Daniela Ciebie to ja podziwiam, mnie jeden dzień wykończył psychicznie 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Dobranoc Kornelko 😘 😘

ja bym chętnie poszła, ale nie widzę w tym sensu, jeżeli mały mnie woła co kilka minut
😞 😞 😞 😞 😞
Daniela Ciebie to ja podziwiam, mnie jeden dzień wykończył psychicznie 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Zajrzałam jeszcze bo wodę musiałam wlac 😉 Paloma ja wczoraj tak miałam, wieczorem już padałam i psychicznie i fizycznie. Uwierz w siebie i powtarzaj sobie do znudzenia słowa Inez W KOŃCU PRZECIEŻ ZASNĄC MUSI.
Zmykam pod kołderkę ale będę zasypiała z zaciśniętymi kciukami by Dominik zasnął spokojnie razem z mamą 😘

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Paloma21 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Dobranoc Kornelko 😘 😘

😞 😞 😞 😞 😞

Zajrzałam jeszcze bo wodę musiałam wlac 😉 Paloma ja wczoraj tak miałam, wieczorem już padałam i psychicznie i fizycznie. Uwierz w siebie i powtarzaj sobie do znudzenia słowa Inez W KOŃCU PRZECIEŻ ZASNĄC MUSI.
Zmykam pod kołderkę ale będę zasypiała z zaciśniętymi kciukami by Dominik zasnął spokojnie razem z mamą 😘

dzięki 😘 😘 chciałam ci dać oklaska, ale mogę dopiero za 50 minut (więc dostaniesz jutro)
od jakiś 5 minut cisza, więc może w koncu....
gaszę światło i idę spróbować usnąć
Dobranoc