Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Daniela - łączę się z tobą w bólu - 40 okien, ech 😞
Przy twojej rezydencji moja to pryszcz, tym bardziej, że policzyłam z garażem 😉
Madalena - ale fajnie wygląda przeobrażony Szym. Teraz to nawet tygrys niestraszny 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hahah Madzia rudolf BOSKI 🤪 🤪 a moja Gabi oglądała dzisiaj naszą stronkę i zobaczyła Twoją kartkę i krzyczy mamo Elfy 😁 😁 😁
Paninka ale Lilka ma minkę rewelacja!

Tosia wykąpana już śpi ale zaraz pewnie na jedzenie się zbudzi bo o 17 jadła i wysypka okropna....a najgorsze nie wiem co ją aż tak uczuliło.... ;/

ann5353 napisał(a):
O jest Daniela 🤪
Dobra idę na chwilę, bo mnie syn zgania 🙂

jestem jestem Ann 🙂 Tosia wykąpana i śpi, Gabi ogarnięta zaraz idzie spać..... buszuję po kotlecie i szukam obiadowych inspiracji 🙂

dziewczynki, nasze "młodsze" sierpniowe kolezanki z brzuszka proszą o pomoc: 😉
Strzauka napisał(a):
Sierpnióweczki 2011 czy któraś z Was miała problemy z torbielą? Bo moja jest niebotycznych rozmiarów...

Inez napisał(a):
dziewczyny obejrzyjcie 2 pierwsze min tego filmiku

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uSMlIM9zLio

bardzo wzruszający, ale pozytywnie 🙂

obejrzałam całe 10min 🙂 chyba piękniejszego prezentu nie mogli sobie wymarzyć 🙂

Hej! My już pokapane, Jagoda śpi i nie doczekala dziś taty.. Może zaraz wróci 🙂

Inez kochana moja - a ja jak zwykle inaczej niż wszyscy... łądny masz kolor ale skoro chcesz coś zmienić w swoim wyglądzie i odświeżyć fryzurkę to wg mnie powinnaś iśc do dobrego fryzjera i zrobić sobie cieniutkie jasne pasemka...... Moim zdaniem rozjaśniły by twoją twarz (i nie mówię tu o tej czarnej plamie ) i uzyskałabyś jakąś odmianę.. w sumie każda babka potrzebuje czasem coś zmienić w swoim wyglądzie a ja już uruchomiłam swoją wyobraźnię i wydaje mi się że będziesz ładnie tak wyglądać 🙂 😎

• Mamusie
No mój dzien dobiegł konca, okna pomyte więc juz mam spokój teraz tylko łazienka mi została, zrobiłam na obiad to co Wam wklejałam z kotleta i powiem że nawet nieźle to wyszło, dobre i zostało jeszcze na jutro, ale zmodyfikowałam troche przepis, tzn nadzienie 😁
No to lecę pod prysznic i do jutra, dobranoc 😘 😘 😘 😘
Daniela, Joaneczka tyle okien, masakra 🤔 😲
Inez masz wiadomość na sierpnióweczkach 😘

• Mamusie
Dziewczyny nie doczytam teraz, postaram się zrobic to jutro. Dziś mam pytanie odnośnie....jedzenia 😉 🙂 Ile kaszki ryżowej dodac do mleka, tak jak na opakowaniu? Chodzi mi o pierwsze podanie tej kaszki ryżowej. I jeszcze słoiczki...... Na słoiczkach jest napisane, że 48h w lodówce po otwarciu mozna trzymac a ja słoiczek zużyłam trzeciego dnia. Tak zapamiętałam z forum, że 3 dni w lodówce może byc. To można te trzy dnie trzymac czy jednak nie. Rysiowi nic nie jest.

Kornelka ja z kaszką nie pomogę.....
Torbieli nie miałam ale miała moja koleżanka z tego co pamiętam to jej się wchłonęła no i chyba częściej do lekarza chodziła, była pod kontrolą

A ja pytanie z innej beczki
27.12 robie 6ste urodzinki Gabi i tak:
co podać do jedzenia dzieciakom (ma być ok 10osób)
no i jakie zabawy?? oprócz tańca z balonem i skrzynką z zadaniami.....

Może coś podpowiecie??

Inez napisał(a):
milium odpisałam 🙂

U mnie dziś była ryba i frytki. Moja mama to się śmieje, że co mnie pyta co miałam na obiad to mówię, że rybę 🙂 Ale zawsze pieczoną bo tylko taką lubię, no i smażoną 🙂

Inez w końcu w Norwegii jesteś 🙂 🙂
U nas takie ryby stamtąd drogie, a u Was, jak ceny?

Paninka napisał(a):
Kornelka ja chyba stopniowo wprowadzalabym ta kaszke...tak jak np. jabluszko.najpierw dwie lyzeczki potem 3 itd.a sloiczki mozna trzymac 48 h od otwarcia czyli jeden sloiczek na 3 dni mozesz podzielic 😉 😉 😉

Mój Julek dziś całego słoiczka marchwi wszamał, mam nadzieję, że nic mu nie będzie 🤨

Inez napisał(a):
dziewczyny obejrzyjcie 2 pierwsze min tego filmiku

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uSMlIM9zLio

bardzo wzruszający, ale pozytywnie 🙂

Inez aż się popłakałam... bo moja bratowa i jej córeczki za jakiś czas mam nadzieje tak samo będą przeżywać powrót mojego brata z Afganu.

Mi to wpadają na tym kotlecie same dania, co się piecze. A tu u nas jest taki dziwny piekarnik, że boję się go załączać. I postanowiłam, że pierwsze co do mojego domu to kupię sobie porządny piekarnik, a nie jakieś dziadostwo 😮