Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze Andzelika- to nie wiem, może rumianku mu daj, bo rozrzedza kupę, ale z drugiej strony jak go nic nie boli i radzi sobie z tą kupą to może nie ma sensu. Ale Ci pomogłam 🤨

POMOCY!!!!
Jak sprać marchewkę- vanish nie pomógł

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justyna891 napisał(a):
Marta cos pisala ze najpierw pierze w proszku dla doroslych a dopiero potem dla dzieci.

Obawiam się, że jak odplamiacz nie dał rady to normalny proszek też może nie pomóc :/

Foga napisał(a):
Dziewczynki, co dziś na obiad robicie, bo ja pomysłu niet.....???

Ja mam dziś bez problemu- bo wybywam na przedłużony weekend do rodziców 🙂
A wczoraj miałam obiadek z rękawa 😉 i buraczkową

ja mężowi udko i frytki w piekarniku a sobie rybkę 🙂
Spadam teraz na spacerek bo nadi marudnawa 😞 a przed momentem wszamała kawałek skórki od chlebkla i bardzo mi sie podobało jak jadla moja Niunia 🙂

Pati123 napisał(a):
ja mężowi udko i frytki w piekarniku a sobie rybkę 🙂
Spadam teraz na spacerek bo nadi marudnawa 😞 a przed momentem wszamała kawałek skórki od chlebkla i bardzo mi sie podobało jak jadla moja Niunia 🙂

O! już skórka.

Foga nie nie wścibskie pytanie. To jest budynek poniemiecki a raczej jego część bo resztę Niemcy jak się wynosili to wysadzili, później ruskie to przejęli a jak się wynieśłi to polaki rozgrabili 😮 😮 i tak se stało 20lat puste.......no i mój m "napalil" się na tą ruderę, kiedyś foto wstawiałam, ani okien, ani tynków... nic kompletnie......... i tak se mój m wziąl na głowe.....

daniela napisał(a):
Foga nie nie wścibskie pytanie. To jest budynek poniemiecki a raczej jego część bo resztę Niemcy jak się wynosili to wysadzili, później ruskie to przejęli a jak się wynieśłi to polaki rozgrabili 😮 😮 i tak se stało 20lat puste.......no i mój m "napalil" się na tą ruderę, kiedyś foto wstawiałam, ani okien, ani tynków... nic kompletnie......... i tak se mój m wziąl na głowe.....

ło matko, to rzeczywiście skarbonka..domek stary to bym chciała ale duży budynek to chyba bałabym się... a możesz to foto mi pokazać..ciekawa jestem jak cholera..... i wszystko chcecie remontować dla siebie czy sprzedac na mieszkania???

Foga napisał(a):
daniela napisał(a):

ło matko, to rzeczywiście skarbonka..domek stary to bym chciała ale duży budynek to chyba bałabym się... a możesz to foto mi pokazać..ciekawa jestem jak cholera..... i wszystko chcecie remontować dla siebie czy sprzedac na mieszkania???

daj @ do siebie

• Mamusie
ann 100 latek dla Hani
ah te marcheweczki, mi z zadnego ubranka nie zeszła i pieluchy tez w marchewce. Najlepiej karmic w samym pampersie. 😜
Moja Oliwka tez juz rozbrykana 🙂 Przekręca się juz z plecków n boczek. Co prawda nie za pierwszym razem. Musi parę razy się rozbujać i dopiero za czwartym lub piatym odepchnie się tak nóżka że leży na boczku 🤪 🤪 🤪 🤪 Komicznie to wygląda 😁 😁 😁