Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja TM nie oglądam bo wkurzają mnie te panienki...
A co do obiadu, to siehankowa może schab zapiekany z pieczonymi ziemniakami??
Ja problemu nie mam...mój podobnie jak Danieli..wszystkożerny, byleby się do spożycia nadawało 😉

U mnie w domu też zawsze na dzikich papierach, w dzień świąt na stragan po choinkę i szybko ubierać, a moja ciotka już na mikołaja miała i tak ładnie. Więc namawiam Kubę żeby dziś kupił 😁 😁

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Tzn. konto na all mam, w banku też 😁, tylko czy muszę mieć konto internetowe? Bo all jakąś prowizję za sprzedaż bierzę i to trzeba chyba na bieżąco przelewać, a nie przelewem z banku?
Nie na bieżąco. Dostajesz zestawienie raz na miesiąc. I musisz opłacić. Możesz normalnie przelewem z banku.

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Tzn. konto na all mam, w banku też 😁, tylko czy muszę mieć konto internetowe? Bo all jakąś prowizję za sprzedaż bierzę i to trzeba chyba na bieżąco przelewać, a nie przelewem z banku?
Nie na bieżąco. Dostajesz zestawienie raz na miesiąc. I musisz opłacić. Możesz normalnie przelewem z banku.

A to git 🙂 Dzięki 😘

• Mamusie
dzień dobry 😁
choinkę u moich rodziców zawsze ubiera się w wigilie, już tak się przyjeło 🤪 🤪 🤪 a sami jeszcze nie kupiliśmy choinki 😠 😠 😠
A mój M. też je wszystko co ugotuje, czasami się tylko dziwnie patrzy i pyta: co to?? ale zjada 😜 😜 😜 😜

siehankowa, na to przepisu jakiegoś nie mam..robię to na tzw. "pałę"... Schab przyprawiam, wcieram te przyprawy w niego, do rękawa daję kilka wiórek masła lub margaryny i piecze się... ziemniaki kroję w cząstki, solę troszkę, oprószam przyprawą do ziemniaków deczko skrapiam olejem, wyrzucam na blaszkę i też piekę 😉 Potem mięso kroję w plastry i polewam jakimś sosem, lub nie jak nie mam.. Jakaś suróweczka do tego i obiad zrobiony 😉

• Mamusie
dziewczyny jak jest u was z okresem?? bo ja miałam pierwszy 7 tygodni po porodzie a teraz cisza 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 i zastanawiam się czy to jest normalne....

i jeszcze prawie dwa tygodnie temu nabawiłam się zastoju na "fragmencie" jednej piersi. i ta pierś co kilka dni mnie boli jak by się znowu coś tam robiło i mocno mnie boli jak przystawiam małego?? od czego to może być i jak z tym walczyć??

Foga apetycznie brzmi.....
a ja lenia dostałam a tu jeszcze obiad i prasowanko.....
Choinkę ubieramy tydzień przed świętami, mamy żywą już od kilku lat bo tak to sztuczna była.....
tylko teraz bede miala problem z jej postawieniem...bo za cholere nie wiem gdzie ją wcisne 🥴