Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dobra, masz rację 🤪 wstępnie 🤪 bo mi się przypomniało co jeszcze PKP znaczy.. 😁
Płac K... Płac 😜
Andzelika może i nie przypadek bo 3 razy 🙂 Ja może jutro coś dostrzegę u Ryśka. O masz już się obudził 😮 Po tym spaniu w dzień do ładu dojśc ze spaniem i jedzeniem nie może bidny.
Andzelika zajrzysz jeszcze? 😜

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A miałam się pytać, bo ja mam manię, jak się obudzę w nocy, to się zrywam i od razu patrzę do małego (zawsze raz w nocy się budzę, a tak to śpię twardo).
W dzień też, jak śpi to ciągle chodzę sprawdzać.
Macie tak?

Teraz to i tak się trochę uspokoiłam, jak Julek się urodził to w szpitalu prawie w cale nie spałam i o dziwo nie byłam zmęczona 😁 W domu to samo potem było, przez jakiś tydzień, aż chyba się zmęczyłam tym czuwaniem. 🙂

• Mamusie
kornelka to fajnie,że Rysiek się przekręcił.Filipowi czasami się to udaje.Dziś rozmawiałam z tą masażystką,bo ona też jest rehabilitantką i powiedziała,że nic na siłę.
andzelika ja na początku też non stop sprawdzałam,czy wszystko z Filipem ok.Nawet czasami jak tak cichutko śpi to nachylam się i patrzę czy oddycha,wiem,że to jakieś głupie.

• Mamusie
aneczkare22 napisał(a):
kornelka to fajnie,że Rysiek się przekręcił.Filipowi czasami się to udaje.Dziś rozmawiałam z tą masażystką,bo ona też jest rehabilitantką i powiedziała,że nic na siłę.
andzelika ja na początku też non stop sprawdzałam,czy wszystko z Filipem ok.Nawet czasami jak tak cichutko śpi to nachylam się i patrzę czy oddycha,wiem,że to jakieś głupie.

Ja też tak mam... Szczególnie na poczatku po przyjeździe ze szpitala tak miałam... Budziłam się w nocy po kilka razy i kładłam rękę na brzuchu Hani i sprawdzałam czy oddycha... Myślę, ze to sprawka szalejących hormonów, no i po prostu strach o dziecko...

• Mamusie
aneczkare22 napisał(a):

No właśnie aneczka nic na siłę 🙂 Filipek silny chłopiec 🙂 Ja tak dziś sprawdzałam czy oddycha, normalnie w strachu byłam. Bateria od snuzy padła i kupic nie mogę, może na all ale chciałam szybko i nie kupiłam. Przy córce bardziej sie bałam, wiadomo, pierwsze dziecko. A w nocy jak sie budzę, a budzę sie zawsze, pierwsze co to zaglądam do niego. Nie mam małego lusterka, a kiedyś spał i tak cichutko oddychał i pomyślałam, że lusterkiem bym szybko sprawdziła bo słuchałam i jakby nic. A lusterko do noska bym przyłożyła i by zaparowało i już bym była spokojna. A wtedy ruszyłam go delikatnie, ruszył rączką, się uśmiechnęłam i spokojnie odeszłam. Założę się aneczka, że wszystkie tak mamy, wcale to nie jest głupie, to nasze lęki i obawy. Normalne.

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Inez napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
u nas kupa idzie,chyba po jabluszku. O tej porze zawsze juz spal a tu pogonilo:P
ja jakiegos dola zalapalam

ja też

Inez co Ty też 😮 doła czy sr....ę 😜
Justyna a Tobie co?

🤪 🤪 🤪

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Kornelka ale mnie rozbawiłaś

HEJ!
A ja wywiozłam dziś jagodę do may i dochodziłam tylko na karmienie i tym sposobem porobiłam prawie wszystko w domu 🙂

Ale fug nie czyściłam i podobnie jak jo- aneczka - nawet nigdy na to nie wpadłam by specjalnie je czyścić..no chyba bym kur..cy dostała, gdybym miała szczotką tyle metrów jechać 😮

Justynka - a co ciebie za dół dopadł.. nie smutaj.. a jak naprawdę jest źle to wpadnij do mnie te okna w końcu umyć, bo wszystko dziś zrobiłam tylko okien nie ale Andzelika miła je myć a tu co.. dupa.. Andzelika cały dzień w necie buszuje i nie zamierza do pracy wyruszać.. więc może ty na przegonienie smutków wpadniesz ????

A o tym deficycie masła tez cos widziałam.. ale za cholerę nie mogę sobie wytłumaczyć co tak nagle norwegów na masło wzięło.. do takiego stopnia, że aż go na półkach w sklepie zabrakło 😮 😮

Dobra kochane uciekam ... stareńkie obok chrapie jak ruska wiertara i zakłóca moje myśli.....
Kości mnie bolą po tych porządkach więc odkłdam lapka i zalegnę obok małżowatego.. może jak go na bok przewalę to przestanie choć trochę charczeć....

Dobranoc dziewczynki 🙂

• Mamusie
O matko, ja pewna że m syna dogląda a ten śpi. I żeby tacie życia nie utrudniac R też zasnął a ja nie wiem czy on jeszcze będzie jadł czy nie, kąpac się teraz czy poczekac. Jak ostatnio do wanny weszłam to dopiero było. Woda cieplutka, czuję relax a tu syrena. Zanim mydło użyłam, już musiałam wyjśc a m spał w najlepsze 😮

Kurde.. skończyłam pisać a tu jeszcze następne zdołowane.... kurde to wpadajcie ..może d mnie ze dwie do umycia a reszta niech smutki goni u Danieli.. bo przy tylu oknach smutki przerodzą się w dziką furię 🤪 🤪

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Nooo, dzisiaj jakiś dzień dołów....
Kornelka a mogę spytać jak ma twoja córa na imię? Bo widzę, ze ty gustujesz w niebanalnych imionach... I tak mnie zaciekawiło ☺️

A proszę bardzo 😁 Klaudia Anna 😁

Bardzo ładnie 🙂 🙂 🙂 I też oryginalnie 🙂