Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Foga napisał(a):
Z burza to nie żąrt...sama się zdziwiłam i powiedziałam do m z drugiego pokoju że co on durny sam sobie zdjęcia robi a on na to że błysnęło się..więc poszliśmy na balkon a tu wiatr, grzmot i błysk 😮 😮 hmm

Dobra spadam bo teraz mały ssak zaczyna się wiercić 🙂

Dobranoc 🙂

🤪 🤪 🤪 oj dobra jesteś Foga z pomysłami 🤪 Ci zaklaskam i idę spac.
Dobranoc 🙂

• Mamusie
daniela napisał(a):
to ja jeszcze zgaszę bo widzę że Inez i Kornelka się żegnają więc nikt juz nie wpadnie

cyk cyk 😁 😁

🤪 zapomniałam dodac, że zaklaskałam każdej na dobranoc a Andzeliki nie było to nie dostała. Do jutra musi poczekac 😁 nawet bym jej po ciemku nie znalazła 😜 😉 🙂

Rozmawiałam z koleżanką przez tele tyle czasu, bo chciała pogadać, a nie ma słuchawek do tele to nie mogłam pisać, bo ręka zajęta 😁 😁

Kornelka a Ty się śmiejesz, że Rysia do kibla masz wziąć. Ja tak robię, jak Kuby nie ma. 😁 Bo za nim się ogolę itp. itd to mi trochę schodzi, więc zabieram i małego, a on leży i se gada 😁 😁

lydziaa84 napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
i w końcu zasneła ale oczywiście przy cycku i na łóżku i tak już pewnie zostanie do rana 😞

nie ma to jak z mamą 🙂

Mój Julek, jak ma problem z zaśnięciem to wystarczy, że ja albo Kuba potrzymamy go za rękę, albo będziemy całować po policzku i już smacznie zasypia. 🙂 🙂

• Mamusie
oj z Marysią to różnie bywa, ale sama jeszcze nigdy mi nie zasneła jak nie które bobaski 🙂ale pewnie z czasem kiedyś się nauczy 🙂 póki co nie przeszkadza mi to, że wszystkie noce spędza ze mną 🙂 poniekąd z lenistwa bo nie chce mi się co godz wstawać na karmienia a tak to sobie obie śpimy jak skwiałczy daje jej cycuszka i śpimy dalej 🙂

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Rozmawiałam z koleżanką przez tele tyle czasu, bo chciała pogadać, a nie ma słuchawek do tele to nie mogłam pisać, bo ręka zajęta 😁 😁

Kornelka a Ty się śmiejesz, że Rysia do kibla masz wziąć. Ja tak robię, jak Kuby nie ma. 😁 Bo za nim się ogolę itp. itd to mi trochę schodzi, więc zabieram i małego, a on leży i se gada 😁 😁

A mnie nie ma 😎 Na golenie to niech tata syna zabiera, ja nie mogę się z dzieckiem związac. I tak wszędzie ze mną. Oj to Ci już dziś zaklaskam i nie tylko Ci 🙂
I nie dodałam, że mi sie wózek nie zmieści do łazienki a leżaczek jest bee, nie chce junior w leżaczku 🙂

Hehe mój Julek nie chciał w huśtawce, w leżaczku spoko. Do kibla się mieści, a wózkiem jeździłam po domu, ale teraz coraz gorsza pogoda, to tylko na przedpokój wjeżdżam, a mały od 3 dni spi w dzień w łóżeczku 😁 😁