Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A Tosia dalej sobie śpi, przewróciłam ją na brzuszek już z godz temu myślałam że się zbudzi a ona nic. Czyli czeka mnie znowu mało przespana nocka 😞
Justyna Sto lat dla Norberta 🙂 zbudził się już? czy dalej lula?
Jola śliczna fotka w avatarku 🙂

dziewczyny wiedzialyscie ze dzieci kolysze sie do tylu i do przodu nigdy na boki bo to nie uspokoi dziecka
i dziekuje mamusi ktora polecala ebook Zaklinaczka dzieci 🙂? nie pamietam ktora to ale i tak buziaka przesylam 😘 😘

• Mamusie
Daniela zazdroszczę uchwycenia uśmiechu 🙂ja co wyciągam aparat, bo się śmieje, to uśmiech zniak 😞
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/p1010043ww.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/1446/p1010043ww.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
foteczka z dziś 🙂

Moniq jaką masz śliczną blondyneczkę 🙂 a Tosia dzisiaj jak spała to tak oczy otwierała, przewracała nimi i się uśmiechała 🙂 Czy Wasze dzieci też tak oczkami przewracają jak śpią??

admin napisał(a):
Cześć dziewczynki 🙂
Mam prośbę do administratorki forum sierpnioweczki2011 - czy można by zamienić link "Forum www.brzuszek.net" na "Forum www.mamusie.net" ? 😉

Adminku nie ma sprawy 🙂 Już to poczyniłam 🙂

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
admin napisał(a):
Cześć dziewczynki 🙂
Mam prośbę do administratorki forum sierpnioweczki2011 - czy można by zamienić link "Forum www.brzuszek.net" na "Forum www.mamusie.net" ? 😉

Adminku nie ma sprawy 🙂 Już to poczyniłam 🙂

Dzięki Adminie 😆

Kurcze ktoś próbuje już drugi raz rejestrować się na naszej stronce. Pod loginem asiabak z miejscowości Hel. Co to za upierdliwa osoba. I tak puki jej nie zaakceptuje to nici z jej planów. Może niech się ujawni. Bo przecież w takiej sytuacji musi nas czytać tu na forum.

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
no Inez cztery godziny lanie, zeby tak w nocy spal 🙂 u mnie co najwyzej 3 godziny

No ja też się zdziwiłam, bo tyle to on śpi w nocy,a w dzień to raczej koło 3 i marudzi. Może espumisan zaczął działać (mam taką nadzieję) 🤔

• Mamusie
Inez napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
no Inez cztery godziny lanie, zeby tak w nocy spal 🙂 u mnie co najwyzej 3 godziny

No ja też się zdziwiłam, bo tyle to on śpi w nocy,a w dzień to raczej koło 3 i marudzi. Może espumisan zaczął działać (mam taką nadzieję) 🤔

Ja narazie nic nie daje, czsem troche placze, ale nie dlugo i nigdy sie nie zanosi, nie wiem jak u was, ze wiecie, ze to kolki sa napewno.

Młoda uśpiona, starsza się właśnie szykuje. Uff, dniówka skończona 😉
Daniela - pytałaś o ub.zdrowotne. Tak, ja oczywiście płacę. Kasę za sierpień dostałam przedwczoraj, a za wrzesień podobno dziś wysłali.
Normalnie nie mogę się opamiętać - tyle kasiory naraz - po dwóch miesiącach pustego konta 😁 😁 😁 To prawie tak jakbym "wielką kumulację" zgarnęła 😉
Justyna - dzięki za przepisy, poklaskam ci za to.

admin napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
admin napisał(a):
to nie ja 😜

a może jednak 😉 😆
Ja wasze forum znam od chwili jego założenia. Nie chciałem bawić się w podchody. Zrobiłbym to wcześniej.

Nie no ja bym tak sympatycznego Admina nigdy nie podejrzewała. 😉
To tylko laski potrafią być takie przebiegłe. 🤪 🤪 A ta do tego jeszcze upierdliwa bo robi to już drugi raz. 😠 😠
No więc asiabak kimkolwiek jesteś bez mojej aktywacji nic nie wskórasz 😎