Skocz do zawartości

Nasze kwietniowo majowo czerwcowe dzieciaczki | Forum dla mam

justiks22_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nie bolalo tak bardzo, ja juz mam jeden kolo kostki (kocie lapki) 🙂 moj maz ma stopke od Zuzii 🙂

Dlaczego jestes zla mama? 😞 bo nie rozumie? nawet tak nie mysl bo tak nie jest, kazda mama dba o malenstwo i jest dobra!! pamietaj!

Ja okresu pierwszego juz dostalam okolo 5 tyg. po porodzie... a zabki u nas jeszcze nie ida 🙂

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Justiks no...ale dobrze że wróciłaś.
Kasiarodwazna jesteś...ja to za słaba,mnie pobieranie krwi boli heh a gdzie tu tatuaż...

Ja oddawalam krew do krwiodastwa wiec igly nie sa czyms nowym dla mnie 🙂 ale za to moj maz mdleje przy pobieraniu krwi a przy tatuazu nawet nie drgnal 🙂

• Mamusie
kasiar12 napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
Justiks no...ale dobrze że wróciłaś.
Kasiarodwazna jesteś...ja to za słaba,mnie pobieranie krwi boli heh a gdzie tu tatuaż...

Ja oddawalam krew do krwiodastwa wiec igly nie sa czyms nowym dla mnie 🙂 ale za to moj maz mdleje przy pobieraniu krwi a przy tatuazu nawet nie drgnal 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
kasiar12 napisał(a):
Hallo 😞

Ja od 3 tyg. probuje wyrwac zeba ale zadne antybiotyki nie dzialaja i ciagle jest stan zapalny, nawet silniejszy teraz 😞 i prawdopodobnie nie obedzie sie bez narkozy 😞

Nie zazdroszczę...
U NAS okropny dzień...marudzenie i placz i tak w kółko...

Moja Zuzia to oglada bajki, zje i idzie wstac i tak w kolko 🙂 tak wiec jak ja wloze do fotelika i puszcze BabyTv to potrafi przelezec przez godzine 🙂

Ogladanie bajek przez Zuzie 🙂

• Mamusie
witam przepraszam ze tak zadko pisze ale mam problemy w domku 😞
Z 4 dzieci 3 to alergicy w Poniedzialek mam z nimi wizyte u pulmonologa jakas masakra Arletka ma nadal te oskrzela antybiotyku nie daja bo nie zadziala bo to na tle alergicznym ale co gorsza Fabi tez ma swisty osluchowo :/ musze u kupic bebilon pepti bo jeszcze skaza jestem zalamana 🤢