Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
I ja sie witam ponownie , bylismy na spacerku ....koło 13 wyszlismy z domu wrocilismy o 15....a mała do tej pory jeszcze spi sobie w wozku , zal mi jej budzic , ale czuje jaka bedzie głodna ....
Co do M moj tez jest boski , jak przyjezdza z pracy to sie ja zajmuje ....w nocy tez przebiera , robie mleczko ....nie ma co narzekac ....
Co do rozstepów ....to mam po prostu boskie , takie wielkie fioletowe ....szczerze mam to w dupie .... 🤪 🤪 🤪toc nie bede sie rozbierała przed obcymi ( chyba hi hi ) , a moj M juz sie do tego przyzwyczaił....
Laski ktore karmia cycem , pijecie kawke ....mysle ze mozna 🙂 🙂

Ja tez mam piekne pasiaki i mam ton gdzies 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kurczę ten laser to jednak trochę kasy...
Luiza trzymaj się dzielnie, współczuję...
mój mężuś też jest kochany, jak jest to mi pomaga bardzo. w nocy co prawda nie wstaje, bo w sumie nie ma po co - ja karmię cycem to chyba że miałby patrzeć 🙃 niech się chociaż chłopina wyśpi... ale jak jest mega kupsko to woła o pomoc hihi
ja piję słabą kawę z mlekiem, góra jedną dziennie 🙂

• Mamusie
no byłyśmy na spacerku 🙂 teraz malutka śpi po jedzeniu czasami tam sobie bączka puści żeby za nudno nie było 🙂 🙂
Maga pytałaś ile jeszcze ta delegacja...hmmm....no najpewniej to jeszcze przez zimę 😞póxniej jakby nic się nie zmieniło to Zbyszek będzie szukał innej pracy ale ta zima...no nic trzeba przeczekać.

a ja upiekłam jabłecznik 🙂 🙂
i pofarbowałam włosy odciń Mix Szampana i Białego Złota i wiecie co kurrrr nic nie widac ehh bede musiala isc do fryca niech mi cos strzeli bo wygladam jak sierotka marysia
aha dziewczyny po cesarce , pytalam sie czy to normalne ze boli głowa połozna powiedziala ze to moze byc na wskutek znieczulenia tego w kregosłup

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
a ja upiekłam jabłecznik 🙂 🙂
i pofarbowałam włosy odciń Mix Szampana i Białego Złota i wiecie co kurrrr nic nie widac ehh bede musiala isc do fryca niech mi cos strzeli bo wygladam jak sierotka marysia
aha dziewczyny po cesarce , pytalam sie czy to normalne ze boli głowa połozna powiedziala ze to moze byc na wskutek znieczulenia tego w kregosłup

tez tak myslałam

• Mamusie
noż kur** byłam podciąć końcówki i jak zwykle mi za bardzo skróciła 😠 😠 😠 co za baba 😮 tyle razy jej powtarzam i non stop robi to samo 😮
My po myciu , muszę przygotować całą wyprawkę bo jutro od rana po lekarzach jeżdzimy 🤢

Czarnulo Julka wymiata 🤪 😁 świetna jest 😘
Madziara gratuluję kupsztala 😎 też zaczynam się modlić 😜
Miłej nocy 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
noż kur** byłam podciąć końcówki i jak zwykle mi za bardzo skróciła 😠 😠 😠 co za baba 😮 tyle razy jej powtarzam i non stop robi to samo 😮
My po myciu , muszę przygotować całą wyprawkę bo jutro od rana po lekarzach jeżdzimy 🤢

Miłej nocy 😘

dzięki Asik .....trzymajcie sie dzielnie jutro ....juz niedługo bedzie po wszytstkim

• Mamusie
Landusia napisał(a):
dziewczyny jest kupa!!!!!!!!!!!!
wymodliłam ją.. przyszłam sie pochwalic moja radoscia, a teraz szykuje sie do dentysty papapa 😘

🤪 🤪
Dentysta ... o nie ciesz sie ze nie chirurg dentystyczny.. ja jeszcze mam 37,6 tempke ale juz dochodze do siebie choc nadal szczena boli kosc i wogole 🤢 🤢

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Dzieki 😘
po lekach spadla mi ta gorączka na 37,4, spałam godzine upocilam sie jak szczur
ufff

jakie leki bierzesz

Wrzucilam apap i pyralgine
ale ja nie daje malej mleka od wczoraj po znieczuleniu i ketonalu zaczelam wylewac 😞 i dopiero od czwartku bede znow dawac jesli wogole jeszcze bedzie i nie bedzie sine

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
I ja sie witam ponownie , bylismy na spacerku ....koło 13 wyszlismy z domu wrocilismy o 15....a mała do tej pory jeszcze spi sobie w wozku , zal mi jej budzic , ale czuje jaka bedzie głodna ....
Co do M moj tez jest boski , jak przyjezdza z pracy to sie ja zajmuje ....w nocy tez przebiera , robie mleczko ....nie ma co narzekac ....
Co do rozstepów ....to mam po prostu boskie , takie wielkie fioletowe ....szczerze mam to w dupie .... 🤪 🤪 🤪toc nie bede sie rozbierała przed obcymi ( chyba hi hi ) , a moj M juz sie do tego przyzwyczaił....
Laski ktore karmia cycem , pijecie kawke ....mysle ze mozna 🙂 🙂

Aguś ,ale masz boskie zdjęcie Juleczki!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

dzieki kochana....wiem ze jest boska po mamusi ....

Obłędna 🙂) i te włoski cudna 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):

Miłej nocy 😘

My tez juz przyszykowani bo jutro bioderka i NFZ

Laski jak planujecie dluzsze wyjscia to jak planujecie karmienie? zabieracie wode ciepła i mleczko czy jak?

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Wszystkie mamusie kąpia swoje pociechy ......a ja czekam na Męzusia....
co z Ania 100

dawno się nie odzywała właśnie 🤔 🤨

no własnie ona i karolcia od marynarza ....ciekawe co u nich ,nie wspomne o letce

i o Smerfetce 🙃

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
asia19874 napisał(a):

Miłej nocy 😘

Laski jak planujecie dluzsze wyjscia to jak planujecie karmienie? zabieracie wode ciepła i mleczko czy jak?

ja robiłam mleko i brałam ze soba ,ale nigdy mi sie nie przydało , wiec teraz biore wode z glukoza troszeczke, zeby w razie potrzeby było

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Dzisiaj mówie juz dobranoc 😘 😘
Magda gratuluje kupy 🙂
Czarna Julcia jest cudna 🙂
A Gabrysia Agatki jak dla mnie to podobna do tatusia 🙂

A dla mnie Cała Agatka 🙂 🙂
Widocznie kazdy spostrzega to inaczej 🙂
Mnie sie np wydaje że Laura caly tata a niektorzy mowia ze podobna do mnie

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
asia19874 napisał(a):

Miłej nocy 😘

ja robiłam mleko i brałam ze soba ,ale nigdy mi sie nie przydało , wiec teraz biore wode z glukoza troszeczke, zeby w razie potrzeby było

rozumiem tak na zapychacza w razie czego?
ja chyba wezme wode i mam takie pudeleczko na mleczko z dodzownikiem porcji
bo jak tak glodomorra zlapie to oooooo masakra 🙂