Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
byłam u księdza przed mszą wieczorną ale spowiadał więc jutro kolejne podejście ... tak łatwo mu tych 2 stówek nie zostawię 😮 😠
no pewnie ...trzymamy kciuki i krotko z nim ..króciutko ,króciuteńko jak najkrócej ..tak przy samej paszczence!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 oj bidok niewie z kim zaczął 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

🤪 😁 😁 😁 😁 buahhahahahah 🤪 😁 😁 😁 😁
jak będzie cza to mu wycisnę te 200zł 😁 na pewno nie podaruje niech sobie nie myśli 😠

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
strój mikołaja http://allegro.pl/nowe-swiety-mikolaj-pajacyk-czapeczka-3-6-mies-i1897103802.html
Lenka mi też śpi po kilka minut dziennie za to na spacerze potrafi przespać 5 godzin.
Piszecie o powrocie do pracy - mi umowa się kończy 31.12 i raczej mi jej nie przedłużą 😞
A jeśli kierownik zrobi mi jednak prezent to wracam na pól etatu i wtedy przez rok jestem chroniona przed zwolnieniem 😁

• Mamusie
Malutka śpi, katar ściągamy i już nie spływa tak do gardła i nie kaszle. Nawilżacz kupiony i od rana działa,wilgotność wzrosła, 🙂. Na jutro zamówiłam jednak wizytę kolejnego pediatry wolę się upewnić.
Co do pracy to ja też nie mam gdzie wracać, znaczy mogę do warszawy albo dowolny rejon świata wybrać i nic mi się nie uśmiecha. Zamierzam jak Letka z obniżeniem wymiaru etatu ........tylko muszę bardziej obczaić temat aby gdzieś nie było luki. A jak nie wypali to wychowawczy i coś pomyślę o dodatkowej pracy aby nie było dziury w budżecie.
U gina jeszcze nie byłam jakoś nie mam czasu, a jeszcze niedawno chodziłabym do niego codziennie 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
cześć Lasencje 😘

ale naskrobałyście, parę dni mnie nie było. W ciągu dnia ciagle znajdzie się coś do zrobienia, dziś porządkowalismy salon, przestawialismy meble, jutro też mam sporo pracy w mieszkaniu, wieczorem chce jeszcze sałatkę dla mamy zrobić z brokułami i fetą więc mam trochę na głowie.
Przepraszam, ale nie dam rady Was nadrobić, prawie 100 stron, szalone, prrr!! 😉

U moich chłopaków wsio ok, Michał rosnie jak na drżodżach, udaje mu sie gaworzyć i jest z niego straszny śmieszek - jak tylko ktoś do niego coś mówi to od razu się smieje i mówi swoje GYYYYYY 🙂

w srodę idę do gina, mam nadzieję że TAM wszystko w porządku, choć jestem tam bardzo sucha i nie jest to przyjemne 😞 za to dodtanę receptę na tabsy, w koncu 😁

buziaczki i dobranoc 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
hej 🙂 mój syn jest cudowny 🙃 😁 obudził się o 1.30 poczym dostał smoczek i poszedł spać dalej do 4.30 ! tata nakarmił i obudziliśmy się o 7 🙂 jestem znów wyspana 🤪 szok ! oby nie zapeszyć tylko 🤔

moj tez 😁 od 20 do 1 spanko, pozniej karmionko 30 minut i spanko do 7 🤪
ja nie wiem nigdy co ze soba zrobic, jak sie budze taka wyspana 😁
a teraz w bujaczku sie buja 😉

• Mamusie
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
hej 🙂 mój syn jest cudowny 🙃 😁 obudził się o 1.30 poczym dostał smoczek i poszedł spać dalej do 4.30 ! tata nakarmił i obudziliśmy się o 7 🙂 jestem znów wyspana 🤪 szok ! oby nie zapeszyć tylko 🤔

🤪 🤪 🤪ja nie wiem nigdy co ze soba zrobic, jak sie budze taka wyspana 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):

🤪 🤪 🤪ja nie wiem nigdy co ze soba zrobic, jak sie budze taka wyspana 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

moja sie obudziła na jedzonko...wypoczęta..zlewa ze wszystkiego...a ja...padam na pyszczek...

• Mamusie
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):

mój też pojedzony , zadowolony się buja 😜

siemka
nocka jak zwykle spoko
pobudka o 2 karmienie
pozniej o 6 karmienie
i do 8 spanko 😁
zaraz zmykam na zakupy ... na ten chrzest juz trzeba pomalu robic ... mleczko spuszczone mam nadzieje ze w jednym karmieniu sie wyrobie 🤪