Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
My po szczepieniu maly gorzej plakał jak go ubieralam wlozylam do wozka i odrazu zasnal 🙂 A ja upocilam sie jak kocica 🥴
Mały waży 5kg 🤪
Landusia pytałam o to skrecenie glowki to pediatra stwierdzila ze nic nie widzi na dana chwile ale skoro mnie zaniepokoilo to dala mi skierowanie do poradni rehabilitacyjnej dla dzieci tam zbadaja i rozmasuja jesli faktycznie potrzeba

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zocha napisał(a):
mphz napisał(a):
Zocha napisał(a):
hej, fajnie Wam że planujecie chrzściny...
u nas wszystko z powodu choroby małej odwołane i przełożone na wiosne chyba... wogóle to ten chrzest jakiś pechowy jest bo wszystko po kolei się sypało.. terminy nie pasowały, potem pojechaliśmy poprosić na chrzestnego i wyobrazcie sobie że nie usłyszeliśmy tak- pierwszy raz w życiu słyszałam zeby ktoś nie zgodził się zostać chrzestnym... chrzestna się ucieszyła strasznie ale za to ona jest w ciąży i ludzie na około zaczeli nam pierdzielić głupoty że to nieszczęscie dla dziecka... i do tego rodzice męża mega obrażeni że nie ich córka będzie chrzestną Zosi... jakaś masakra to była.. aż w końcu wszystkich pogodziła niestety choroba Zosi i stwierdzenie lekarzy że nie możemy jej teraz narażać na kontakt z taką liczbą osób ...
cieszcie się więc problemami z jadłospisem bo np. ja teżchciałabym teraz takie mieć!
U nas nadal nie wiadomo co jest dziecku i chyba oszaleje... mała niby nie wygląda na chorą ale wynik krwi są masakryczne i do tego ostatnio się jakoś marudna strasznie zrobiła...
przed nami kolejne badania .. staram się myśleć że to nic poważnego skoro małą przyiera na wadze i się rozwija ale lekarze podejzewają różne straszne rzeczy o których staram sie nawet nie myśleć...

zocha ato ma wszystko zwiazek z ta szczepionka przeciw gruzlicy? trzymm kciuki za was - musi byc dobrze 😘

to sprawa niezależna od szczepionki- Zosia ma bardzo złe wyniki wątroby ( z krwi) i kilku innych dziwnych rzeczy w krwi i ślad krwi w kupie- albo raczej w tym wodnistym śluzie który zajął mijsce kup :/

:/ eh niemniej wierzymy, ze niedlugo sie zosi poprawi i bardzo trzymamy kciuki. 😘ucaluj corcie od nas

• Mamusie
mphz napisał(a):
Zocha napisał(a):
mphz napisał(a):
Zocha napisał(a):
u nas wszystko z powodu choroby małej odwołane i przełożone na wiosne chyba... wogóle to ten chrzest jakiś pechowy jest bo wszystko po kolei się sypało.. terminy nie pasowały, potem pojechaliśmy poprosić na chrzestnego i wyobrazcie sobie że nie usłyszeliśmy tak- pierwszy raz w życiu słyszałam zeby ktoś nie zgodził się zostać chrzestnym... chrzestna się ucieszyła strasznie ale za to ona jest w ciąży i ludzie na około zaczeli nam pierdzielić głupoty że to nieszczęscie dla dziecka... i do tego rodzice męża mega obrażeni że nie ich córka będzie chrzestną Zosi... jakaś masakra to była.. aż w końcu wszystkich pogodziła niestety choroba Zosi i stwierdzenie lekarzy że nie możemy jej teraz narażać na kontakt z taką liczbą osób ...
cieszcie się więc problemami z jadłospisem bo np. ja teżchciałabym teraz takie mieć!
U nas nadal nie wiadomo co jest dziecku i chyba oszaleje... mała niby nie wygląda na chorą ale wynik krwi są masakryczne i do tego ostatnio się jakoś marudna strasznie zrobiła...
przed nami kolejne badania .. staram się myśleć że to nic poważnego skoro małą przyiera na wadze i się rozwija ale lekarze podejzewają różne straszne rzeczy o których staram sie nawet nie myśleć...

zocha ato ma wszystko zwiazek z ta szczepionka przeciw gruzlicy? trzymm kciuki za was - musi byc dobrze 😘

to sprawa niezależna od szczepionki- Zosia ma bardzo złe wyniki wątroby ( z krwi) i kilku innych dziwnych rzeczy w krwi i ślad krwi w kupie- albo raczej w tym wodnistym śluzie który zajął mijsce kup :/

:/ eh niemniej wierzymy, ze niedlugo sie zosi poprawi i bardzo trzymamy kciuki. 😘ucaluj corcie od nas

my równiez 3mamy kciuki za Zosieńkę !

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
no więc to jest kołderka...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/638/pb140137.jpg/][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/3389/pb140137.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a to podusia...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/805/pb140138.jpg/][IMG]http://img805.imageshack.us/img805/526/pb140138.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

UWAGA BĘDE TO JESZCZE PRASOWAĆ 😁 😁 😁 😁

i to jest tak...

poszewka na podusie + wypełnienie
poszewka na kołderke+ wypełnienie
całość 25 zł 🙂 + koszt przesyłki ja płaciłam (chyyba) 20 zł za kuriera bo zależało mi na czasie 🙂

dzięki 🙂 pogmeram po necie 🙂

• Mamusie
Zocha napisał(a):
mphz napisał(a):
Zocha napisał(a):

na pewno wszystko będzie w porządku ! trzymamy mocno kciuki za Zosię 😘

• Mamusie
izarybka napisał(a):
My po szczepieniu maly gorzej plakał jak go ubieralam wlozylam do wozka i odrazu zasnal 🙂 A ja upocilam sie jak kocica 🥴
Mały waży 5kg 🤪
Landusia pytałam o to skrecenie glowki to pediatra stwierdzila ze nic nie widzi na dana chwile ale skoro mnie zaniepokoilo to dala mi skierowanie do poradni rehabilitacyjnej dla dzieci tam zbadaja i rozmasuja jesli faktycznie potrzeba

Zuch 😁
fajny lekarz , mimo że nie widzi zaspokoił Cię na pewno tym skierowaniem ... będzie ok

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
tak bym pojechała do parafi mojego i tam jest msza dla dziecka specjalnie , osobno i dodatkowo jeszcze póżniej mszę odprawia a u nas ? czarni rządzą a wieśniaki się dają 😠 😠 i tym sposobem i mnie w ch*** zrobili 😠
oj Asieńko kochana ..co za skur....jak mnie Ci ksieza wkur...normalnie AZ sie boje zalatwiania tych Chrzcin...wkurwi mnie taki ksieciuniu to nie bede przebierac w slowach-i tego sie boje...
ok 19;30 dopiero wrocicie z mszy -MASAKRA !!!! a nie mozna juz nic zrobic Asiek???zabierz kase i idz gdzie indziej moze co???
ale z drugiej str bedziesz miala szybko gosci z bani ... 😉 😜

już załatwione i chrzcimy w parafi mojego 🙂 teraz tylko czeka nas odbijanie 200zł heh 😜
nie wyjdę dopóki mi nie odda 😠 czuję że się to odmawianie chrzcin skończy awanturą i z ambony na mszy polece 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

jak cos to dzwon po nas
jakos sie z nim dogadamy 😎 😎 😎 😎 😎
bęckki jak nic 😁

🤪 😁 wiedziałam że można na Was liczyć 😜
spuścimy mu łomot 😉

• Mamusie
Landusia napisał(a):
uff nadii spi a ja teraz mam chwilke dla siebie.
smutno jakos czegosc mi brakuje 😞 chyba ta pogoda tak dziala.. 😞 bede was podczytywac ale nic chyba nie napisze 😞

Magda u mnie też od pewnego czasu jakaś handra zawitała,znowu jestem płaczliwa i mam wahania nastroju..może to przez ten okres 😮 Pociesza mnie fakt że mąż za niedługo bedzie w domu 🙂...i kolejny dzień zleciał 🙂

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Landusia napisał(a):
smutno jakos czegosc mi brakuje 😞 chyba ta pogoda tak dziala.. 😞 bede was podczytywac ale nic chyba nie napisze 😞

Magda u mnie też od pewnego czasu jakaś handra zawitała,znowu jestem płaczliwa i mam wahania nastroju..może to przez ten okres 😮 Pociesza mnie fakt że mąż za niedługo bedzie w domu 🙂...i kolejny dzień zleciał 🙂

Mnie smuci fakt że JUŻ w kwietniu będe musiała wrócić do pracy 😞

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Landusia napisał(a):

Mnie smuci fakt że JUŻ w kwietniu będe musiała wrócić do pracy 😞

ja wracam od 1 września...i już mi się nie chce... 🤢 🤢 🤢

Landusia napisał(a):

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
mphz napisał(a):
Landusia napisał(a):
agamu napisał(a):
ASIULKA ZG!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN-ZDRÓWKA, USMIECHIU, MIŁOŚCI,SPEŁNIENIA MARZEŃ I RADOŚCI Z CÓRECZEK 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

podpisze sie pod zyczeniami! ☺️ 😘

i ja z zuza 😘

i ja i Laura 😘
😘 😘 😘 😘 😘 😘 dziekuje moje kochane 🙂 i za zyczenia na nk rowniez 😘 😘 😘

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Hanie uspiłam pierwszy raz w wózku bo do tej pory tej metody nie stosowaliśmy 😁 🙃
połozyłam ją dzisiaj na zwykła wage to pokazała 4,700 w ciagu równego miesiąca przybrała 1 kg/200 g w tydzien to ładny wynik 🙂 jutro szczegółowo pani dr nas zważy 🙂

Moja Mycha tylko w wózku usypia no i na rękach CZASAMI samiuteńka obojętnie gdzie jak fest zmeczona jest 🙂

Anulcia napisał(a):
Mnie martwi fakt,że Emili nie znosi w łóżeczku spać..śpi tylko w wózku..na łóżeczko moge sobie pozwolić tylko po kąpieli jak wymęczona jest,..a tak niby śpi położymy Ją do łóżeczka i oczy jak 5 zł... 🙃

spi w nocy w wózku tez??? o to mala terrosrystka , DOminik śpał przez pierwszy miesiac ze mną w wyrku ale jego tatus sie zbuntował no i śpi w łózeczku myslalam ze bedzie jakis problem z tym ale przesypia ładnie i nie marudzi kłade go właczam mu poizytywke i muli ładnie

• Mamusie
zosia biedulka 😞 nawet nie wiem co mam napisac.. 😞
izka ja spytam pediatry jutro. nadii zrobila dalszy ciag zaparcia kupy ale tym razem za 3 podejsciem byla juz normalna wodnista żółta ale i zawierala zaparcia też;/ jutro ide do pediatry z malutka bo dzis za duzo ludzi.
karolajna pytalas o becikowe , musisz miec dwa zaswiadczenia ja tez tak mialam.
powiesilam sobie na lodowce zdjecie dody i mariny na wzor sylwetki do której dąże 🙃 no co jak otwieram lodowke to juz inaczej patrze na kiełbachy 🙂 😁
dobra nie bede sie smiala bo mi pusto. 🥴

Landusia napisał(a):
zosia biedulka 😞 nawet nie wiem co mam napisac.. 😞
izka ja spytam pediatry na szczepieniu mamy za miesiac. nadii zrobila dalszy ciag zaparcia kupy ale tym razem za 3 podejsciem byla juz normalna wodnista żółta ale i zawierala zaparcia też;/ jutro ide do pediatry z malutka bo dzis za duzo ludzi.
karolajna pytalas o becikowe , musisz miec dwa zaswiadczenia ja tez tak mialam.
powiesilam sobie na lodowce zdjecie dody i mariny na wzor sylwetki do której dąże 🙃 no co jak otwieram lodowke to juz inaczej patrze na kiełbachy 🙂 😁
dobra nie bede sie smiala bo mi pusto. 🥴

kurde to bede musiala jechac do tej pierwszej i jeszcze jej bulic stowe za wizyte boshh jak by im nie strczyla karta ciazy 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
tak bym pojechała do parafi mojego i tam jest msza dla dziecka specjalnie , osobno i dodatkowo jeszcze póżniej mszę odprawia a u nas ? czarni rządzą a wieśniaki się dają 😠 😠 i tym sposobem i mnie w ch*** zrobili 😠
oj Asieńko kochana ..co za skur....jak mnie Ci ksieza wkur...normalnie AZ sie boje zalatwiania tych Chrzcin...wkurwi mnie taki ksieciuniu to nie bede przebierac w slowach-i tego sie boje...
ok 19;30 dopiero wrocicie z mszy -MASAKRA !!!! a nie mozna juz nic zrobic Asiek???zabierz kase i idz gdzie indziej moze co???
ale z drugiej str bedziesz miala szybko gosci z bani ... 😉 😜

już załatwione i chrzcimy w parafi mojego 🙂 teraz tylko czeka nas odbijanie 200zł heh 😜
nie wyjdę dopóki mi nie odda 😠 czuję że się to odmawianie chrzcin skończy awanturą i z ambony na mszy polece 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 walcz o swoje!!!!nie daj sie 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Mnie martwi fakt,że Emili nie znosi w łóżeczku spać..śpi tylko w wózku..na łóżeczko moge sobie pozwolić tylko po kąpieli jak wymęczona jest,..a tak niby śpi położymy Ją do łóżeczka i oczy jak 5 zł... 🙃

spi w nocy w wózku tez??? o to mala terrosrystka , DOminik śpał przez pierwszy miesiac ze mną w wyrku ale jego tatus sie zbuntował no i śpi w łózeczku myslalam ze bedzie jakis problem z tym ale przesypia ładnie i nie marudzi kłade go właczam mu poizytywke i muli ładnie

straszna terrorystka z Niej hhehe..potrafi też wymusić płacz,żeby tylko wziać Ją na ręce hehe