Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
w gruncie rzeczy czasem sie zastanawiam skad niektore maja na to wszystko kase nie pracujac
bujaczki ciuszki pierdoly
nie dalibysmy rady bez drugiej wyplaty

ze tez sie bogato nie wzenilam gdzie 😁 😁 😁

buhaha 😁
ostatnio gadalam z kumpela jej siorka sie dosyc niezle hajtnela meble do kuchni zamowila za 40tys 😲 😲 na to mój mąż ze u jego siostry na studiach laska zaplacila 100tys 🤪 🤪

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
smerfetka napisał(a):
izarybka napisał(a):
Landusia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
ja tez nie daje cyca biore tablety a mleko nadal mam 😞 juz dwa tygodnie nie karmie i dupa.
co do przewracania sie moja nadii obecnie staneła w rozwoju. juz tak pieknie podnosila sie orawie bokiem byla a teraz jak lezy na brzuszku to tylko glowa rusza bo jej sie nie chce 😁

Mam pytanko 😁 jak byłaś u dietetyka jak wyglądała wizyta?bo ja jutro sie wybieram i niewiem czego mam sie spodziewać ☺️

wiec tak :
spytał sie w czym moze pomóc no to ja że chciałabym sie odchudzic z jego pomoca . zadał mi pytania:
kiedy osttani raz bylam na diecie i czy przynioslo to jakis rezultat.
moja najnizsza waga w przeciagu 4 lat.
czy jestem aktywna fizycznie.
czy zawsze mialam nadwage.
z czym bede miala najwiekszy klopot podczas diety.
zwazył mnie i opowiedzial o budowie mojego ciała.. masa tłusczowa beztłuszczowa woda .. i takie tam. powiedzial ile musze wazyc i ze jak dojdziemy do tej wagi bedziemy starac sie schudnac tyle ile ja chce najpierw obowiazkowe nadprogramowe kg.
kazał opisac co jadłam w przeddzien wizyty dokładnie o któej wstałas i jakie posilki.
opowiedzial jakie bledy widzi w twoim jadlospisie zadal kilka pytan o slodyczach piciu alko .
no i ze za dwa dni mam przyjsc po diete i wtedy dokladnie mi omowi wszystko.

[color=red]a teraz ja mam pytanie do was.[/color]
co moge kupic chrzestniakowi na gwiazdke? ma 10 miesiecy i nie wiem co lubi bo mieszka w londynie i widzialam go tylko na chrzcie.. 🤨
i co moge mu kupic od razu na roczek bo ma w styczniu to dam mu od razu na gwiazdke bo wylatuje spowrotem 3 stycznia wiec mnie nie bedzie na roczku 😞

ja na roczek kupywalam hustawke ale nie wiem teraz sa te lezaczki bujaczki
a podpowiedzcie co mozna kupic pod choinke 5latce???? a tamtym roku kupilam na spole z mama laptopika taka zabawke to nie umiala go obsluzyc i do tej pory go nie lubi
teraz kompletnie nie mam pomyslu

ja ostatnio 4latce kupowałam wózek dla lalki.
a mialas kupic barbie w ciazy jak mi sie pamieta... 😉 😜

wwo a mozna cos takiego? eureka 🤪

• Mamusie
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Laski! wpadłam pochwalić się że wygrałam w konkursie rossmana kosmetyki johnson & johnson dla Michałka 🤪 🤪 odbiór dopiero 5.12. także nie wiem co dadzą. Było dużo laureatów.
rejestrujcie się na www.rossnet.pl i polujcie na konkursy 😆 jest ich tam mnóstwo, także dla dzieci 🤪

😘
klaskamy!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪my tez chcemy... 🤪

trzeba było odpowiedziec na pytanie: w jaki sposób pielęgnuję skóre dziecka 🙂
no i napisałam 🙂
swoją drogą do kapieli używam żółtego płynu 2 w 1 J&J i jest rewelacyjny 🙂
ten zestaw co wygrała ma wartość ok 25 zł z tego co w regulaminie wyczytałam, więc pewnie jakis szampon i żel do mycia 🙂
fajnie 🙂
[size=]a dostalyscie juz moze te probki z ankiety ,ktora wypelnialismy w szpitalu????[/size]

ja dostałam od razu w szpitalu jeszcze 🙂
no tak te ''Niebieskie pudelko"i rozowe pudelko..tak???to ja tez dostalam ale chodzi mi o te przysylane na adres domowy...

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
ja rzesy mialam robione rok temu za 120 zl super efekt trzymalo 4 tygodnie ale juz nie uzupelnialam 🙂 ale to bylo w czersku to taka wiocha to byla nowosc i pewnie dlatego tak tanio teraz pewnie grzes z 200zl kosztuje

ej laska! wiem gdzie jest czersk!! 18 km ode mnie! i to wcale nie jest wioska, tj. miasto co prawda mniejsze od Starogardu ale jednak miasto! ja to mieszkam na wsi!!!

i ja ze wsi 🤪 🤪 taka wiocha że ptaki u mnie nawracją 🙃 😁 ale mi tu dobrze 🙂 cisza spokój , wokoło sama rodzina ... żyć nie umierać 🙂

jestem lepsza bo z mojej wsi juz dawno odlecialy do cieplych krajow!!! 🤪 🤪

a tak powaznie jedno co mnie w tym wkurza to to ze do sklepu daleko , a juz wogole na te wasze promocje np pampkow. Ja jezdze na takie zakupy tak raz w miesiacu ale wtedy pare stowek peknie. Zazdroszcze wam jak idziecie na spacerki i przy okazji kupujecie co potrzeba. Jak mi cos brakuje to dostaje wscieklizny bo do sklepu mam 3 km i jeszcze nic w nim nie ma. A ceny to kosmos!

o to jest wlasnie to dlaczego uwielbiam miasto
na osiedlu moge kupic wszystko i mam wsjo
pasmanyterie krewacowa szewca sklep rowerowy kafelki czesci samochodowe
dowyboru do koloru generalnie wsjo i wszystko na przestrzeni kilometra
no i markety rzut beretem kazde zakupy mozna w markecie zrobic

a i terenow rekreacyjnych nie brak
zalewy, plzunie, trasy rowerowe,las

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Laski! wpadłam pochwalić się że wygrałam w konkursie rossmana kosmetyki johnson & johnson dla Michałka 🤪 🤪 odbiór dopiero 5.12. także nie wiem co dadzą. Było dużo laureatów.
rejestrujcie się na www.rossnet.pl i polujcie na konkursy 😆 jest ich tam mnóstwo, także dla dzieci 🤪

😘

no i napisałam 🙂
ten zestaw co wygrała ma wartość ok 25 zł z tego co w regulaminie wyczytałam, więc pewnie jakis szampon i żel do mycia 🙂
fajnie 🙂
[size=]a dostalyscie juz moze te probki z ankiety ,ktora wypelnialismy w szpitalu????[/size]

znaczy to niebieskie pudełko z próbkami ? to dostałam od razu tylko teraz na inne próbki czekam 🙂

w szpitalu dalo niebieskie i rozowe 😜

ja tylko niebieskie 🤔
chamyyyyyyyy!!!!!!!!

• Mamusie
Landusia napisał(a):
kurde laski ale jestem głodna i zła jednoczesnie! nie zdazyłam poczuc że jem a juz skonczyłam 😠 a tak czekalam na ten obiad bo taka glodna bylam..
dzis na obiad zjadłam aż:
dwie płaskie łyzki płatków owsianych.
100gram wolowiny bleee...
i 100gram kapusty kiszonej 😮
grrr... byle do 17stej 😁

jezuuuu
wspolczucia

ale wspieram myslami!!

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
mam pytanko do tych ktore nie karmia piersia. Czy wy po ciazy tez macie takie obwisle cycki? ja co prawda karmie wiec mam nadzieje ze w tym tkwi problem... tlumacze sobie ze zawsze mialalm z przodu xxxxxxx 🤪 a teraz to milion xx - ow i dlatego sa takie obisle. Kurde normalnie spedza mi to sen z powiek, wygladam jak stara baba. Prosze napiszcie ze jak przestane karmic wroca na swoje miejsce a nie beda juz do pasa!!! JESLI NIE WROCA TO KLAMCIE ZE WROCA!!! WOLE BYC OKLAMYWANA NIZ PRZYJAC DO WIADOMOSCI COS TAK STRASZNEGO!!! 🤢
no napewno nie beda juz takie jak prrzed-przykre realia 😜cwiczenia i kremy moze pomoga,ale az tak zle jest????pewnie znowu dorabuiasz teorie 😜 😜

no toc bo cie pykne!!! mam do samego pasa, sobie zobacz na tamtym zdjeciu! a brzuchol tez mam. Chyba se pierdykne zdjecie nago zeby ci udowodnic 😜
no prosze ..czekamy czkamy kochana i wpedzisz nas w kompleksy znowu 😜a nasza Maga Ci portreta -Akt odmaluje jak cza!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

😘

no i napisałam 🙂
fajnie 🙂

znaczy to niebieskie pudełko z próbkami ? to dostałam od razu tylko teraz na inne próbki czekam 🙂

ja tylko niebieskie 🤔
chamyyyyyyyy!!!!!!!!

no właśnie 😠 chamany

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agamu napisał(a):
Słuchajcie co z AGĄ CZARNĄ i LUIZĄ??????

tez sie pytała Lui to chyba na sp[acer poszła a AGa???????????????

no ba my sie hartowały przy 1 st 😎 😎 😎
wreszczie tempka wyjściowa 🙂

bryyyy 🤢 nie znoszę jesieni i zimy ---- i lata w ciąży 😜

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
mam pytanko do tych ktore nie karmia piersia. Czy wy po ciazy tez macie takie obwisle cycki? ja co prawda karmie wiec mam nadzieje ze w tym tkwi problem... tlumacze sobie ze zawsze mialalm z przodu xxxxxxx 🤪 a teraz to milion xx - ow i dlatego sa takie obisle. Kurde normalnie spedza mi to sen z powiek, wygladam jak stara baba. Prosze napiszcie ze jak przestane karmic wroca na swoje miejsce a nie beda juz do pasa!!! JESLI NIE WROCA TO KLAMCIE ZE WROCA!!! WOLE BYC OKLAMYWANA NIZ PRZYJAC DO WIADOMOSCI COS TAK STRASZNEGO!!! 🤢

wrócą Ania... spokojnie

kłamałam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

😘

no i napisałam 🙂
fajnie 🙂

jeszcze nie!

też nie dostałam 🤔

tez nie 😮 😮

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
no napewno nie beda juz takie jak prrzed-przykre realia 😜cwiczenia i kremy moze pomoga,ale az tak zle jest????pewnie znowu dorabuiasz teorie 😜 😜

no toc bo cie pykne!!! mam do samego pasa, sobie zobacz na tamtym zdjeciu! a brzuchol tez mam. Chyba se pierdykne zdjecie nago zeby ci udowodnic 😜

dawaj Ania na golasa
no toc bo cie pykne! 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja czekam 🤪 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
w gruncie rzeczy czasem sie zastanawiam skad niektore maja na to wszystko kase nie pracujac
bujaczki ciuszki pierdoly
nie dalibysmy rady bez drugiej wyplaty

ze tez sie bogato nie wzenilam gdzie 😁 😁 😁

a gdzieś Ty była jak Cie nie było ? 🙃

hartowalam sie 🙂 i dziecię 😎 😎 😎 😎
jest super tempka juhuuuuuuuu 😎

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
aniulka25 napisał(a):

wrócą Ania... spokojnie

kłamałam ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

wrocą Ania 😜 pod warunkiem że się sporo odchudzimy moja siostra zawsze miala wieksze odemnie karmila ponad 2 lata a teraz po tym dukanie plaska decha 😮

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
smerfetka napisał(a):
dzieki Dziewczyny za info 🙂
widze ze jest spory rozrzut cenowy.
Mam nieodparta potrzebe troszke sie "wylaszczyc bo czuje sie jakas zaniedbana 🤢 Walne sobie pasemka bo całkimna blondsie zrbic nie mam odwagi i własnie na te rzeski mam chec 😉

i tak jestes najsliczniejszsa 🙃 🙃
jak dobrze znowu widziec Was RAZEM 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

😘

no i napisałam 🙂
fajnie 🙂

ja tylko niebieskie 🤔
chamyyyyyyyy!!!!!!!!

ch................je!!!!!!!