Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
my po spacerku i wizycie u moich dziadków ... Młody zaczyna się łupić ...czas na jedzonko 🙃
my tez po spacerku i zakupkach ..ale miecho zbieralam z chodnika normalnie..masakra babsztyl mi nie powiazal woreczkow w miesnym i serca i udka z kuraka jebly o ziemie ... 😠 😠 😠 😠

Asik, Ty jakbyś bez atrakcji wróciła do domu to byłby cud 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
my po spacerku i wizycie u moich dziadków ... Młody zaczyna się łupić ...czas na jedzonko 🙃
my tez po spacerku i zakupkach ..ale miecho zbieralam z chodnika normalnie..masakra babsztyl mi nie powiazal woreczkow w miesnym i serca i udka z kuraka jebly o ziemie ... 😠 😠 😠 😠

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 dobreeee
hahahah

• Mamusie
smerfetka napisał(a):
agamu napisał(a):
smerfetka napisał(a):
a na kiedy Kochane planujecie powrót do pracy? Ja mam ogromny dylemat. Chciałąbym do roku chociaż posiedzieć z synkiem, a w pracy mnie cisną i boje się, że jak im powiem to potem dupa blada będzie.

Ja wracam od września...od 1 dokładnie 🤢

ja też bym chciała od września i wtedy Młodego do żłobka. Ale Ty chyba jesteś nauczyciielką? Masz te wszystkie zaległe urlopy i wakacje? A co z Gabrysią? Z kim zostanie?

też mam cholerny dylemat co z robotą zrobić 🤨 🤔 jak to rozegrać 🤔

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Landusia napisał(a):
ja eraz walcze o swoja kobiecosc! zrobilam włoski rzesy teraz dieta w piatek rozstepy usuwanie i na wiosne sie nie poznam! 😁 a do tego czasu suchary i jarzyny hehe 😁
OMG!!!!!co Ty jesz????ja bym za moment miala efekt jojo...bo ja tak mam ..jak sie odchudzam i wyrzekam zarelka ,to mam chec na wszystkooooo i potem pękam i podjadam co mi w oko wpadnie i efekt jest odwrotny od zamierzonego niestety..
w moim akurat przypadku skutkuje ok4-5posikow dziennie -nie za duzych ,no i po 18tej basta ,a wody bez limitu popijam ochoczo 😉

ze do dietetyka takze jestem pod kontrola 😁 ale w skrócie ujełam wszystko co moge jesc haha

• Mamusie
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Landusia napisał(a):
ja eraz walcze o swoja kobiecosc! zrobilam włoski rzesy teraz dieta w piatek rozstepy usuwanie i na wiosne sie nie poznam! 😁 a do tego czasu suchary i jarzyny hehe 😁
OMG!!!!!co Ty jesz????ja bym za moment miala efekt jojo...bo ja tak mam ..jak sie odchudzam i wyrzekam zarelka ,to mam chec na wszystkooooo i potem pękam i podjadam co mi w oko wpadnie i efekt jest odwrotny od zamierzonego niestety..
w moim akurat przypadku skutkuje ok4-5posikow dziennie -nie za duzych ,no i po 18tej basta ,a wody bez limitu popijam ochoczo 😉

a ja jem i jem a waga lecix w dol 😞 maz juz mowi, zebym karmic przestala, bo sie wykoncze.. 😞 ale tyle o to walczylam, ze mi szkoda 😜
no tak zle i tak nie dobrze...ach z tymi babeczkami Habba Babba !!!! 😉

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Landusia napisał(a):
aha na zaparcia asik lekarka kazala dawac czopka powiedziala ze zmiana mleka nic nie da , pomozre na chwilke i znow wroca. a moja nadii juz nie ma zaparc tylko te dwa dni..

czyli aplikujemy 🤪 😁 mój ma dziś dostać heh 😜 chyba że mu wcześniej naopowiadam i się zesra ze strachu przed czopkiem 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁 😉

Asica Ty mi tam Zieciunia nie strasz... 😲 jak Ci pusci ogien z doopki to sie zdziwisz 😁 😁 🙃 🙃 🙃

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 buhahahaha
cóż zrobić 🤔 to dla jego dobra ... 🤔 😜

Pojedzony leży i się edukuję pod dżunglą ale chyba mu coś nie pasuje bo się wierci 🤢
on sie przymierza i jak wypusci kreta to wszyscy oczy zrobia! 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
ja rzesy mialam robione rok temu za 120 zl super efekt trzymalo 4 tygodnie ale juz nie uzupelnialam 🙂 ale to bylo w czersku to taka wiocha to byla nowosc i pewnie dlatego tak tanio teraz pewnie grzes z 200zl kosztuje

ej laska! wiem gdzie jest czersk!! 18 km ode mnie! i to wcale nie jest wioska, tj. miasto co prawda mniejsze od Starogardu ale jednak miasto! ja to mieszkam na wsi!!!

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja tez zapyziała SIE CZUJE !!!!!!!chciałam zaczac cwiczyc a tu dupa blada jeszcze nie moge 😠 jedynie co postanowi;am to po 18 jedyne co do geby moge włozyc to jablko albo.................... 😉 🙂
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 no i brawo!to nie czuje sie samotna 😉

buhahahah ja tyż ☺️
i zamówiłam parowar i będę na gotowanym 🤢 🙂
o widzisz...madras Ty..ale ja lubiec sosiki ,gulaszyki ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Landusia napisał(a):
aha na zaparcia asik lekarka kazala dawac czopka powiedziala ze zmiana mleka nic nie da , pomozre na chwilke i znow wroca. a moja nadii juz nie ma zaparc tylko te dwa dni..

czyli aplikujemy 🤪 😁 mój ma dziś dostać heh 😜 chyba że mu wcześniej naopowiadam i się zesra ze strachu przed czopkiem 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁 😉

Asica Ty mi tam Zieciunia nie strasz... 😲 jak Ci pusci ogien z doopki to sie zdziwisz 😁 😁 🙃 🙃 🙃

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 buhahahaha
cóż zrobić 🤔 to dla jego dobra ... 🤔 😜

Pojedzony leży i się edukuję pod dżunglą ale chyba mu coś nie pasuje bo się wierci 🤢
on sie przymierza i jak wypusci kreta to wszyscy oczy zrobia! 🤪 🤪 🤪 🤪

u nas święto w domu jak Tymon narobi więc kupsko wyczekiwane co dzień 😜
nie ma to tamto 😜

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja tez zapyziała SIE CZUJE !!!!!!!chciałam zaczac cwiczyc a tu dupa blada jeszcze nie moge 😠 jedynie co postanowi;am to po 18 jedyne co do geby moge włozyc to jablko albo.................... 😉 🙂

buhahahah ja tyż ☺️

ja mam garnek do gotowania na parze no i właśnie tylko ostatnio go mam..... ☺️

• Mamusie
smerfetka napisał(a):
agamu napisał(a):
smerfetka napisał(a):
a na kiedy Kochane planujecie powrót do pracy? Ja mam ogromny dylemat. Chciałąbym do roku chociaż posiedzieć z synkiem, a w pracy mnie cisną i boje się, że jak im powiem to potem dupa blada będzie.

ja też bym chciała od września i wtedy Młodego do żłobka. Ale Ty chyba jesteś nauczyciielką? Masz te wszystkie zaległe urlopy i wakacje? A co z Gabrysią? Z kim zostanie?

NO WLASNIE, JA TYLKO CZERWIEC BĘDĘ NA WYCHOWAWCZYM, CALA RESZTE POKRYJA MI ZALEGLE URLOPY 🙂 A GABI ALBO POJDZIE DO ZLOBKA, ALBO DO BABCI.SORRY ZA BLEDY, ALE 1 REKA PISZE, BO MALA LEZY NA 2 🙂

• Mamusie
smerfetka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):

Asik, Ty jakbyś bez atrakcji wróciła do domu to byłby cud 😁 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁zawsze cus mnie napotka po drodze 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
dzieki za pomysł fajna ksiażka ale to za mało na prezent , kupie ale jeszcze cos do tego.. prosze o wiecej rad 😁

My kupiliśmy tyle bo dostał 3 prezenty w miesiącu na mikołaja..pod choinke i na urodziny..bo skubany urodził się 27 grudnia 🤪 😁 😁

moj chrzesniak urodzil sie 28 grudnia tak jak ja heh wiec oboje urodziny obchodzimy 🙂 ja tez zawsze 2prezenty mu robie 🙂 teraz ma juz 5lat 🙂

a moj chrzesniak 6 grudnia! i ma na drugie Mikolaj! robie mu 2 prezenty na te okazje bo nie chce zeby czul sie pokrzywdzony. A i jeszcze oczywiscie na swieta

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
ja rzesy mialam robione rok temu za 120 zl super efekt trzymalo 4 tygodnie ale juz nie uzupelnialam 🙂 ale to bylo w czersku to taka wiocha to byla nowosc i pewnie dlatego tak tanio teraz pewnie grzes z 200zl kosztuje

ej laska! wiem gdzie jest czersk!! 18 km ode mnie! i to wcale nie jest wioska, tj. miasto co prawda mniejsze od Starogardu ale jednak miasto! ja to mieszkam na wsi!!!

i ja ze wsi 🤪 🤪 taka wiocha że ptaki u mnie nawracją 🙃 😁 ale mi tu dobrze 🙂 cisza spokój , wokoło sama rodzina ... żyć nie umierać 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

buhahahah ja tyż ☺️

ja mam garnek do gotowania na parze no i właśnie tylko ostatnio go mam..... ☺️

heheh żeby i u mnie się na tym nie skończyło bo i ja smażone i gulasiki i inne rarytasy 😜

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
dzieki za pomysł fajna ksiażka ale to za mało na prezent , kupie ale jeszcze cos do tego.. prosze o wiecej rad 😁

My kupiliśmy tyle bo dostał 3 prezenty w miesiącu na mikołaja..pod choinke i na urodziny..bo skubany urodził się 27 grudnia 🤪 😁 😁

moj chrzesniak urodzil sie 28 grudnia tak jak ja heh wiec oboje urodziny obchodzimy 🙂 ja tez zawsze 2prezenty mu robie 🙂 teraz ma juz 5lat 🙂

a moj chrzesniak 6 grudnia! i ma na drugie Mikolaj! robie mu 2 prezenty na te okazje bo nie chce zeby czul sie pokrzywdzony. A i jeszcze oczywiscie na swieta

ja mam 4 chrześniaków 😮 i tylko mikołaj i urodziny 😮 bo byśmy nie wydolili na prezenty 😮

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):

wow!!!!! fajnie to musialo wygladac!!!

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
smerfetka napisał(a):
agamu napisał(a):
smerfetka napisał(a):

cudny Tymonek w avatarku 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):

i ja ze wsi 🤪 🤪 taka wiocha że ptaki u mnie nawracją 🙃 😁 ale mi tu dobrze 🙂 cisza spokój , wokoło sama rodzina ... żyć nie umierać 🙂

jak Wam zazdroszczę. łódź takie śmierdzące i zatłoczone miasto 😞 no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
smerfetka napisał(a):
agamu napisał(a):
smerfetka napisał(a):

cudny Tymonek w avatarku 😘

😘 moje dzieło 🤪

• Mamusie
smerfetka napisał(a):
asia19874 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):

jak Wam zazdroszczę. łódź takie śmierdzące i zatłoczone miasto 😞 no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

18lat w mieście mi wystarczy 🤢 a tak nie chciałam iść na wiochę 😮 a teraz za żadne skarby bym do bloku nie wróciła !