Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Landusia napisał(a):
aniulka przemyslalam i nawet podpytalam tak meza niby na zarty czy pozwolilby mi odnowic kontakt z nim to takie kazanie mi zrobił ze szok.. a do tego doszlo ze mich teraz do mnie pisze.. i musze sie ukrywac;/ kurde glupio zrobilam ale nie umiem mu nieodpisac brakuje mi rozmow z nim no;/ 😞

nie brnij w to dalej bo będziesz się z tym męczyć,masz męża i dziecko-to jest Twój priorytet. Utrzymywanie z nim kontaktów po czasie doprawodzi do tego że zaczniesz wspominac stare czasy z nim związane (tak mi sie zdaje). Wiesz jakie moga byc konsekwencje tego gdy sie mąż dowie,po co kusic los. Nie psuj relacji z męzem przez byłego,nie jest tego wart. Patrz w przyszłosc i ciesz sie nowym zyciem jakie masz u boku mezulka i dzidziusia 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
aniulka przemyslalam i nawet podpytalam tak meza niby na zarty czy pozwolilby mi odnowic kontakt z nim to takie kazanie mi zrobił ze szok.. a do tego doszlo ze mich teraz do mnie pisze.. i musze sie ukrywac;/ kurde glupio zrobilam ale nie umiem mu nieodpisac brakuje mi rozmow z nim no;/ 😞

to lepiej szczerze powiedz to mezowi- zrozumie czy nie, bedzie musial zaakceptowac, jesli to Twoja decyzja i jesli tak bardzo Ci brakuje rozmow z nim.. co innego, jesli podejmujecie wspolna decyzje, ze np nie rozmawiacie z bylymi, ktorzy duzo znaczyli w Waszym zyciu, bo to rani druga strone.
a zmierzam do tego, ze klamstwa i ukrywanie sie zawsze wyjda predzej cxzy pozniej przypadkiem lub nie na jaw.. i wtedy bedzicie mieli problem w zwiazku, a mysle, ze Wam to nie jest potrzebne teraz 😉

• Mamusie
o- albo jak to Iza mowi- predzej czy pozniej bedziesz miala gorszy dzien w zwiazku i sobie przypomnisz, jak to bylo kiedys z tamtym (nawet chociazby nie bylo cukierkowo 😉 ) i jedna mysl prowadzi do nasepnej etc 😁 tak to jest z nami kobietami 😉
a teraz juz zupelnie inaczej, bo przeciez masz dziecko 😉

• Mamusie
Madziara klamstwo ma krotkie nózki predzej czy później wyjdzie na jaw
ja kiedys po klotni z moim weszlam na skaypa poznalam kolesia przslal mi zdj cóż że nie utrzymałam kontaktu ale mój zobaczył fotę bo nie usunęłam i był dym 🥴
z innym się spotkałam też raz jak się rozstalismy wyrzuty sumienia mam do tej pory i glupie mysli przez jakiś czas zeby sie koleś nie odezwał jak moj na kompie siedzi 😮
e do kitu
a tym bardziej teraz jak masz dziecko z mężem za dużo do rozwalenia

• Mamusie
o matko!jeszcze nie ma 12 a ja zj....na jak koń po westernie!! Ala jadła z przerwami 1,5h!!! ostatnio karmienie to istny maraton 🤢 🤢 🤢 je, nie je, bawi sie smoczkiem,zaciesza, macha łapkami, rozgląda sie, wszystko ja ciekawi...na koniec rozwrzeszczała się jak syrena i wszystko źle-noszenie, bujanie, smoczek, lulanie... może to była pielucha bo jak poleżała z gołym tyłkiem to się uspokoiła. teraz zasnęła w końcu 🙂

• Mamusie
a tak w ogóle to dzień dobry 🙂
Asia super, że juz dziś Tymonek bedzie wierzgał nóżkami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Wszystkiego naj dla Hani 🙂 🙂
hmmm ja często daję jeść przed kąpielą- i tak często mimo to Młoda daje koncert na koniec ubierania bo juz sie niecierpliwi.
jej też cos się przelewa w brzuszku podczas karmienia....

• Mamusie
a moja ndd jakas taka senna jest od tygodnia caly czas by aby spala jadla poprzytulala sie chwile i spala 🙂 az mi teskno za nia czasami i siedze nad łożeczkiem i gapie sie jak w obrazek 🙂
izka wiem ze nie powinnam tak robic bo bartek jest bardzo zazdrosny o michala bo wie ile on dla mnie znaczy...ł..? ale jeszcze rok temu normalnie pozwalal mi sie z nim spotykac na specery porozmawiac i to mich uratowal nasz zwiazek tak naprawde gdyby nie on pewnie nie bylo by teraz nadinki a jakos teraz jak slyszy jego imie nawet w telewizji to od razu strzela glupie miny i teksty .. ja nie wiem co mu sie stalo..

• Mamusie
Landusia napisał(a):

widzisz już masz wyrzuty sumienia..... nie pisz więcej do niego, nie wierzę w przyjaźń kobiety i mężczyzny, też kiedyś miałam przyjaciela, któremu się zwierzałam, z mężem wtedy mieliśmy gorszy czas... okazało się, że mój niby przyjaciel się we mnie zakochał i chciał czegoś więcej...mój mąż dowiedział się o moim przyjacielu, przypadkiem i było jeszcze gorzej, był bardzo zazdrosny, choć ja miałam sumienie czyste... no i zupełne zerwałam z nim kontakt, bo widziałam, że mu nie chodziło o przyjaźń, a ja dalej mam wyrzuty sumienia, że gadałam i wypłakiwałam mu się na mojego męża, to też tak jakbym go zdradziła.... byłam w- c niego nie uczciwa i obcym ludziom gadałam, że o co się kłócimy i mój mąż był tym gorszym, bo przecież miałam dużo żalu do niego. Jesteśmy dobrym małżeństwem, powiedziałabym nawet idealnym, kocham go ponad życie, a z tamtym mi się tylko dobrze rozmawiało i wypłakiwało w gorszych chwilach....ale się rozpisałam... to taka moja przestroga, że łatwo się pogubić w przyjaźni, niby przyjaźni, bo ja byłam uczciwa a mój przyjaciel nie...

bryy
do 1 w nocy ryk , nie spal byl nie spokojny , dostał plam na klatce piersiowej ,
bylam u pediatry okazalo sie ze przeszedł 3 dniówke, mam podawać mu klemastin i go obserwować
boshh kiedy tro sie skonczy , no i cozywiscie msialam zrezygnowac z jutrzejszego szczepienia

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
bryy
do 1 w nocy ryk , nie spal byl nie spokojny , dostał plam na klatce piersiowej ,
bylam u pediatry okazalo sie ze przeszedł 3 dniówke, mam podawać mu klemastin i go obserwować
boshh kiedy tro sie skonczy , no i cozywiscie msialam zrezygnowac z jutrzejszego szczepienia
3

co to jest 3 dniówka? ☺️ ☺️ ☺️