Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide sie kąpać i plisss dajcie znać jak z tą wodą,czy można podawać taka z butelki nie przegotowaną????? 🤔

ja kupuję mineralną i gotuję ... nie podawałam takiej nie przegotowanej 🤔
😘
no wlasnie...a ja ''mądra'' inaczej ... 😲

ja ostatnio tez wlalam z butli nie przegotwana a to zle ??

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Landusia napisał(a):
asik nie mam pojecia ja zawsze przegotowywyje z butelki i wtedy podaje.

Madzia dziwne podejście Twojego 🤢
ja bym poszła i nie przejmowałabym się zdaniem mojego
ja tez ...to Twoje zycie ,Twoje wyksztalcenie,spełniaj sie jak cvzujesz taka potrzebę -potęskni -będzie bartdziej kochał! 😜 idęęęęęę 😁 😁 😁

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Hej. U nas spanko od 21 do 3 i od 3 do 9 🙂
Wczoraj użyliśmy pierwszy raz ketetera..baki szły strasznie,na sam koniec pod ciśnieniem wystrzelił mega pierdzioch z kupą i na MNIE !! bluzka i spodnie ufajdane 😮 😁
Ale wybaczam dziecku hehe,ulżyło jej strasznie 🙂
😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
u nas ok 🙂 nocka ok 🙂 niunia zasnela po kapieli okolo21 i spala do 2 dostala jesc i spala dalej do 8 🙂 nakarmilam ja i teraz dalej spi 🙂wczoraj bylam na solarium masakra jak ja dlugo tam nie bylam 🙂 kuilam sobie karnet zamiezam chodzic co drugi dzien 🙂 wczoraj bylam na 5 minut nowe lampy lozko rozgrzane i wam powiem ze te 5 minut bylo jak 7 🙂 wiadomo za pierwszym razem czlowiek sie nie opali ale rozgrzalam cialo 🙂 i tak stopniowo do swiat napewno sie opale 🙂zawsze odazu na brazowo sie opalam wiec luz 🙂 a dzisiaj ide na zakupki musze sobie stanik kupic i majtki modelujace 🙂 biale juz mam teraz chce czarne 🙂o i zdjecia chce wywolac i album kupic 🙂 dzisiaj kasa przyszla za becikowe trzeba troche zaszalec 🙂
łeeeee no laska !super,zazdroszczam Ci strasznie tego solarka... 🤢 wiem ze nie wypada ,ale itak zazdroszczam ☺️ 😜 😉

czemu nie pojdziesz? 😉 przeciez mleko sie nie zagotuje 🙃
ja tam nie lubie solarium, chya ze np przed sylwestrem, ale nie zeby tak ciagle w zime chodzic, nienaturalnie 😜
wole nie ryzykowac jednak...sa przypadki utraty pokarmu..kij wie ile w tym prawdy,ale narazie odpuszczam -poświecona matka Polka !!! 🙃 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
dziewczyny te co karmia mm jak poicie dzieciaki przed karmieniem ,czy po i jak często ???
bo ja staram sie dawac chociaz 15 ml wody jakies 20 min po karmieniu
nie mam pojecia ,ale chyba dobrze robisz 😉 trza poic przy mm co by zaparc nie bylo 🙂 Dorcia ,a powiedz mi czy taka wode mineralna nie przegotowana mozna dac dziecku ??? bo wczoraj rozrobilam troche goracej przegotowanej z zimna mineralka i moja cos zwracala...do tego brzuszek ja bolal..ale nioewiem czy to nie po migdalach,bo żarłam wczoraj Rafaello... ☺️

Asiu nie wollno podawac wody nie przegotowanej nawet tej z butelki a nawet syszałam ze lepsza jest woda taka z kranu przegotowana bo zawiera niej bakterii.Wiesz po 1 razie nic nie powinno byc Oli ale juz tak nie rób Kochana a ból brzuszka może być wiesz po częśći po migdałach no i po wodzie tez ale wątpie raczej po migdałach

• Mamusie
Dorcia kuruj się kochana 🙂
Magda, ja bym szła na te studia...jak czujesz że tego Ci trzeba to idź i nie słuchaj chłopa 🙂
A mojej się tak śmiesznie włoski wytarły, jak się patrzy od tyłu-na czubku są, potam taki plac łysy i na dole taki dywan hihihihih śmiesznie to wygląda 🙂

A co do przepajania to ja daję jej w ciągu dnia między mlekiem, ale nie wodę tylko herbatkę z kopru albo taką na trawienie...czasem pije czasem nie 🙂

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide sie kąpać i plisss dajcie znać jak z tą wodą,czy można podawać taka z butelki nie przegotowaną????? 🤔

😘

wlasnie niewiem..nic nie bylo Małemu??? bo moja zwracala wczoraj ,ale niewiem czy to od tego

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
dziewczyny te co karmia mm jak poicie dzieciaki przed karmieniem ,czy po i jak często ???
bo ja staram sie dawac chociaz 15 ml wody jakies 20 min po karmieniu
nie mam pojecia ,ale chyba dobrze robisz 😉 trza poic przy mm co by zaparc nie bylo 🙂 Dorcia ,a powiedz mi czy taka wode mineralna nie przegotowana mozna dac dziecku ??? bo wczoraj rozrobilam troche goracej przegotowanej z zimna mineralka i moja cos zwracala...do tego brzuszek ja bolal..ale nioewiem czy to nie po migdalach,bo żarłam wczoraj Rafaello... ☺️

Asiu nie wollno podawac wody nie przegotowanej nawet tej z butelki a nawet syszałam ze lepsza jest woda taka z kranu przegotowana bo zawiera niej bakterii.Wiesz po 1 razie nic nie powinno byc Oli ale juz tak nie rób Kochana a ból brzuszka może być wiesz po częśći po migdałach no i po wodzie tez ale wątpie raczej po migdałach
😘 😘 😘

AsiulkaZG83 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

😘

wlasnie niewiem..nic nie bylo Małemu??? bo moja zwracala wczoraj ,ale niewiem czy to od tego

ja dolałam do przegotowanej tą zeby woda szybciej byla zdatna do picia , nic nie bylo młodemu
zrobilam tak raz , ale wole przegotowywać,

• Mamusie
agamu napisał(a):
Magda, ja bym szła na te studia...jak czujesz że tego Ci trzeba to idź i nie słuchaj chłopa 🙂
A mojej się tak śmiesznie włoski wytarły, jak się patrzy od tyłu-na czubku są, potam taki plac łysy i na dole taki dywan hihihihih śmiesznie to wygląda 🙂

A co do przepajania to ja daję jej w ciągu dnia między mlekiem, ale nie wodę tylko herbatkę z kopru albo taką na trawienie...czasem pije czasem nie 🙂

hee to samo mamy z wloskami 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
ASIK się szykuję jakby jej miał doktorek bioderka badać 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😜
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 kto tam wi..nie znasz dnia ani godziny 🙃 🙃 🙃

tak jest 😁 myjmy sie dziewczyny bo nie znamy dnia godziny 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Maga napisał(a):
hej 😘
my wrocilismy po weekendzie od teściow 🙂 wczoraj nie dalam rady wesc, bo bylismy z Tosiem w szpitalu u laryngologa, ktorego zalatwila mi moja pani promotor 🙂.. z dobrych: nie ma juz zapchanego uszka ze złych: jesli cos wyjdzie na badaniu to na pewno cos zlego 🤢 🤢 🤢 dr nam ustawil badanie w srode- to, ktore mamy zapisane dopiero NAJWCZESNIEJ pod koniec stycznia (nie ma to jak prywatne 'konsultacje')..
wiec jutro sie dowiemy... boje sie 🤢 🤢 a jaky tfu tfu cos tam zle wyszlo to on nam zalatwi takie juz super specjalistyczne badanie sluchu nie tylko przesiewowe.. i juz bedziemy wiedzec..

Madzia dobrze będzie ! trzymam mocno kciuki z Tymonkiem 😘 😘 😘
nie ma jak prywatnie ...wiem coś na ten temat

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
u nas ok 🙂 nocka ok 🙂 niunia zasnela po kapieli okolo21 i spala do 2 dostala jesc i spala dalej do 8 🙂 nakarmilam ja i teraz dalej spi 🙂wczoraj bylam na solarium masakra jak ja dlugo tam nie bylam 🙂 kuilam sobie karnet zamiezam chodzic co drugi dzien 🙂 wczoraj bylam na 5 minut nowe lampy lozko rozgrzane i wam powiem ze te 5 minut bylo jak 7 🙂 wiadomo za pierwszym razem czlowiek sie nie opali ale rozgrzalam cialo 🙂 i tak stopniowo do swiat napewno sie opale 🙂zawsze odazu na brazowo sie opalam wiec luz 🙂 a dzisiaj ide na zakupki musze sobie stanik kupic i majtki modelujace 🙂 biale juz mam teraz chce czarne 🙂o i zdjecia chce wywolac i album kupic 🙂 dzisiaj kasa przyszla za becikowe trzeba troche zaszalec 🙂
łeeeee no laska !super,zazdroszczam Ci strasznie tego solarka... 🤢 wiem ze nie wypada ,ale itak zazdroszczam ☺️ 😜 😉

czemu nie pojdziesz? 😉 przeciez mleko sie nie zagotuje 🙃
ja tam nie lubie solarium, chya ze np przed sylwestrem, ale nie zeby tak ciagle w zime chodzic, nienaturalnie 😜
wole nie ryzykowac jednak...sa przypadki utraty pokarmu..kij wie ile w tym prawdy,ale narazie odpuszczam -poświecona matka Polka !!! 🙃 😁

heh ja moze pojde przed sylwestrem, to Ci dam znac ile w tym prawdy 🙃 ale zobacze, czy edzie mi sie chcialo 🙃

• Mamusie
Maga napisał(a):
agamu napisał(a):

hee to samo mamy z wloskami 🤪

u nas też 🤪 😁 😁 😁 😁 taka łysina a w około kłaczki 😆 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Maga napisał(a):
hej 😘
my wrocilismy po weekendzie od teściow 🙂 wczoraj nie dalam rady wesc, bo bylismy z Tosiem w szpitalu u laryngologa, ktorego zalatwila mi moja pani promotor 🙂.. z dobrych: nie ma juz zapchanego uszka ze złych: jesli cos wyjdzie na badaniu to na pewno cos zlego 🤢 🤢 🤢 dr nam ustawil badanie w srode- to, ktore mamy zapisane dopiero NAJWCZESNIEJ pod koniec stycznia (nie ma to jak prywatne 'konsultacje')..
wiec jutro sie dowiemy... boje sie 🤢 🤢 a jaky tfu tfu cos tam zle wyszlo to on nam zalatwi takie juz super specjalistyczne badanie sluchu nie tylko przesiewowe.. i juz bedziemy wiedzec..

dzieki kochana 😘 😘 no na dziecku nie bede oszczedzac- jakby cs mialo by nie tak 🤢 🤢 to wolimy wiedziec juz i szybko reagowac..
co nie zmienia faktu, ze trzese portkami przed jutrem 🤢 🤢 🤢

Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Maga napisał(a):
hej 😘

dzieki kochana 😘 😘 no na dziecku nie bede oszczedzac- jakby cs mialo by nie tak 🤢 🤢 to wolimy wiedziec juz i szybko reagowac..

trzymamy kciuki !!!

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
ASIK się szykuję jakby jej miał doktorek bioderka badać 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😜
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 kto tam wi..nie znasz dnia ani godziny 🙃 🙃 🙃

tak jest 😁 myjmy sie dziewczyny bo nie znamy dnia godziny 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

tak mowila moja nauczycielka od chemii.. kiedy to bylo 😉 🙃 🙃

• Mamusie
moj Antoniusz znowu wybrzydza, jak chce dac piers.. 🤢 musimy sie oboje nagimnastykowac 🙃 ale na razie jest 1:0 dla mnie, bo wisi 🤪 Wasze tez tak czasem odrzucaja?
odciaganie i butla robi swoje 😜 z drugiej strony wole to i sen od 20 do 7 niz cala noc na cycu 🤢

Maga napisał(a):
moj Antoniusz znowu wybrzydza, jak chce dac piers.. 🤢 musimy sie oboje nagimnastykowac 🙃 ale na razie jest 1:0 dla mnie, bo wisi 🤪 Wasze tez tak czasem odrzucaja?
odciaganie i butla robi swoje 😜 z drugiej strony wole to i sen od 20 do 7 niz cala noc na cycu 🤢

moj tez ma jazdy , ale mam malo pokarmu wiec w nocy jak sie czasami budzi to akurat cyc pelny to je c cyca az sie wtula bo stęskniony, a w dzien daje mu butle mm a jak znowu cyc sie na pelni to cyca , i tak na przemian w sumie jest to dobre bo co chwile sie nie domaga piersi i jest najedzony

• Mamusie
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Maga napisał(a):
hej 😘

nie dziwię sie 🤔 ale wierzę że będzie wsio ok !
też nie żałuje ... zupełnie inne podejście do sprawy jak się zapłaci 😮 takie czasy 😠