Leginsikmi cos poradzi? zna sie ktos z was jeszcze na tej mterii jak to zdziałać?[/color]
maż w aparacie może taka funkcje jak "blask świecy"? lampa popsujesz efekt,w manualu ci nie pomoge..jedynie w swietle dziennym wlacz lampki,pod dobrym kontem zrob zdjecie zeby nie wyszlo z byt ciemne i powinno byc gites 🙂
hejoo
u nas noc standard 🙂 do po 6rano 😎🤪 hi hi już nas tak Tymon przyzwyczaił do tej pory że budzimy sie przed nim 😉 Lui super choinka 🤪 my będziemy mieć żywą 🙂 ale nie dużą tylko taką do 1metra bo za mało miejsca mamy w pokoju 🥴 a mi się taka wielgaśna marzy 😉 rodzice mają taką co rok heh piętro niżej 😜
Dzien dobry 🙂 Wczoraj jak sie wzielam za ogarnianie domu to od 10 do 18 na pelnych obrotach,ale wysprzatalam cala chate na blysk 🤪 Choina tez ubrana wiec cykne zdjecie i sie pochwale,wyslalam meza po łancuch bo cos mi w niej brakowało 🙂 Nie bylismy z Hania u lekarza bo bym sie nie wyrobila,jutro sie z nim umowiwe na wizyte,jedynie co zrobilam to odstawilam biogaje i linex,podaje sam SAB i nie ma atakow kolki,niestety zielona kupka juz od piatku u nas wita,wiec zmieniamy mleko
Doczekalam sie okresu !!!!!!🤪🙃🙃 a juz sie balam ze zostane wrzesnioweczka 2012😲😮
hejoo
u nas noc standard 🙂 do po 6rano 😎🤪 hi hi już nas tak Tymon przyzwyczaił do tej pory że budzimy sie przed nim 😉 Lui super choinka 🤪 my będziemy mieć żywą 🙂 ale nie dużą tylko taką do 1metra bo za mało miejsca mamy w pokoju 🥴 a mi się taka wielgaśna marzy 😉 rodzice mają taką co rok heh piętro niżej 😜
a ja nadal ni mam okresu 🤪 i nie spieszy mi sie by go miec 😁 Danielo spał od 21 do 6 🤪 sprobuje mu dac butle mleka na noc bo ostatnie trzy noce po herbatce z melsa tak chrapi 🤔 a ja obudziłam sie o 3 zalana mlekiem 😲 Lui swietna choinecka 🤪😘
Witamy sie i my ....
od paru nocy jak zmienilismy mleko mała spi od 21 do 5 a tak spała od 21.30 do 8 wracam do temtego mleka , bo znowu dzisiaj ulewa od rana .....i nie smakuje jej te bebiko ....
Lui ....choinka zajebista .....
Legins ...a juz myslałam ze bedziesz zakładała wrzesien 2012 he he ....ciekawe kiedy sie doczekamy wrzesnia 2012, juz niedługo 18 stycznia minie rok jak nasza Kasia załozyła WRZEŚNIOWKI 2011 jak wczoraj tam zajrzałam az mi sie łezka w oku zakreciła ....wspomnienia wrociły ....
Te co robia same wigilie co macie w planach do upichcenia ?????Chwalic sie i dawac przepisy
Mnie znowu łep boli ....znowu migreny dziadowskie wrocily .....trza szybko zajsc w ciaze wszytsko minie 🤪🤪 Ciekawe jak MAriolci Szymek po mm, czy dał jej troszke spac
hejoo
a jak buty?ok?
nie zrzuca 😁 w końcu heee , 5 podejście i mam nadzieje że ostatnie 😉
Witamy sie i my ....
od paru nocy jak zmienilismy mleko mała spi od 21 do 5 a tak spała od 21.30 do 8 wracam do temtego mleka , bo znowu dzisiaj ulewa od rana .....i nie smakuje jej te bebiko ....
Legins ...a juz myslałam ze bedziesz zakładała wrzesien 2012 he he ....ciekawe kiedy sie doczekamy wrzesnia 2012, juz niedługo 18 stycznia minie rok jak nasza Kasia załozyła WRZEŚNIOWKI 2011 jak wczoraj tam zajrzałam az mi sie łezka w oku zakreciła ....wspomnienia wrociły ....
Te co robia same wigilie co macie w planach do upichcenia ?????Chwalic sie i dawac przepisy
ona 18 założyła a ja 22 już Was znalazłam 😉 15 zrobiłam test a 18stego byłam potwierdzić u gina 🙂 i od 18stego w domu ugrzęzłam na dobre 😆
Witamy sie i my ....
ona 18 założyła a ja 22 już Was znalazłam 😉 15 zrobiłam test a 18stego byłam potwierdzić u gina 🙂 i od 18stego w domu ugrzęzłam na dobre 😆
hejoo 🙂 wchodze i widze wspomnienia Was naszły 🙂
faktycznie, niedługo minie rok od założneia watku 🙂 18 stycznia robiłam test, wyszły 2 kreski i od razu założyłam wątek 🙂 a neidługo 30 grudzień - dzień stworzenia Miśka ☺️🤪
ah, aż łza staneła w oku jak przeglądałam fb http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2577024298328.2132443.1035970420&type=3 jeszcze jest w brzuszku maluch ;/
hejoo
a jak buty?ok?
a tak w ogóle to fajnie, że jesteście. Niedługo minie rok odkąd zaczełyśmy się gromadzic na forum z jeszcze wtedy "fasolkami" 🙂 z moimi sierpnióweczkami miną niedługo 3 lata od poznania, została nas garstka, ale pisze się jak wśród swoich 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Leginsik_m
maż w aparacie może taka funkcje jak "blask świecy"? lampa popsujesz efekt,w manualu ci nie pomoge..jedynie w swietle dziennym wlacz lampki,pod dobrym kontem zrob zdjecie zeby nie wyszlo z byt ciemne i powinno byc gites 🙂
asia19874_m
u nas noc standard 🙂 do po 6rano 😎 🤪 hi hi już nas tak Tymon przyzwyczaił do tej pory że budzimy sie przed nim 😉
Lui super choinka 🤪 my będziemy mieć żywą 🙂 ale nie dużą tylko taką do 1metra bo za mało miejsca mamy w pokoju 🥴 a mi się taka wielgaśna marzy 😉 rodzice mają taką co rok heh piętro niżej 😜
Leginsik_m
Nie bylismy z Hania u lekarza bo bym sie nie wyrobila,jutro sie z nim umowiwe na wizyte,jedynie co zrobilam to odstawilam biogaje i linex,podaje sam SAB i nie ma atakow kolki,niestety zielona kupka juz od piatku u nas wita,wiec zmieniamy mleko
Doczekalam sie okresu !!!!!! 🤪 🙃 🙃 a juz sie balam ze zostane wrzesnioweczka 2012 😲 😮
achm_m
a jak buty?ok?
izarybka_m
Danielo spał od 21 do 6 🤪 sprobuje mu dac butle mleka na noc bo ostatnie trzy noce po herbatce z melsa tak chrapi 🤔 a ja obudziłam sie o 3 zalana mlekiem 😲
Lui swietna choinecka 🤪 😘
czarna79_m
czarna79_m
Ciekawe jak MAriolci Szymek po mm, czy dał jej troszke spac
agamu_m
🤪 🤪 🤪 🤪
asia19874_m
asia19874_m
ona 18 założyła a ja 22 już Was znalazłam 😉
15 zrobiłam test a 18stego byłam potwierdzić u gina 🙂 i od 18stego w domu ugrzęzłam na dobre 😆
kasia1986_m
hejoo 🙂
wchodze i widze wspomnienia Was naszły 🙂
faktycznie, niedługo minie rok od założneia watku 🙂
18 stycznia robiłam test, wyszły 2 kreski i od razu założyłam wątek 🙂
a neidługo 30 grudzień - dzień stworzenia Miśka ☺️ 🤪
ah, aż łza staneła w oku jak przeglądałam fb http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2577024298328.2132443.1035970420&type=3 jeszcze jest w brzuszku maluch ;/
achm_m
superr!!
kasia1986_m
kasia1986_m
z moimi sierpnióweczkami miną niedługo 3 lata od poznania, została nas garstka, ale pisze się jak wśród swoich 🙂
Maga_m
sliiiczna choinka Laurkowa 😘 😘
Antosiowa dalej w tworzeniu 🤪 ale jak paaachniiieee.. 😎