Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Japierdziu
Moje dziecko ogłosiło chyba strajk głodowy. Je coraz mniej. Ale to może ten skok rozwojowy, bo śpi źle, budzi się z krzykiem jakby coś mu się śniło i zaczyna płakać bez zapowiedzi. No i pomału się zaczyna turlać :P Przekręcenie z brzucha na plecy to już nie problem i stały punkt programu, a z pleców na brzuch też się da 🙂 I zaraz zacznie mi wychodzić z bujaczka, tak tą dupinę przesuwa do przodu 😁 I już niemal siada. No dużo tego ostatnio było 🙂
Mamy katar już drugi tydzień 😞 😞
A co u Was?

cześć dziewczyny
jaki szał od piatku ponad 100 stron nieee nie dam
rady

u nas ok w weekend szkoła, goście ,
wczoraj mialamwypadek mały jak jechalam do szkoly to bylo tak ślizgo wpadłam w poślizg i zawalilam kołem o wysoki krawęznik ,poszedł taki huk myślalam ze caly przód skasowany nawet nie wyszlam ale szczescie w nieszczeciu cala felga wgnieciona , i była akcja zmienianie koła:0

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
Maga napisał(a):

a wiedczorem ogladalismy katalogi wycieczek za granice, bo sie szykujemy na wrzesien 🙃 i zabukowalismy sobie sylwestra 🤪

dokąd się wybieracie we wrzesniu? 🙂

narazie mamy katalog Maroko Tunezja Egipt Turcja 😉 z czego w Egpcie bylam, ale chetnie bym sie znow wybra;la 🤪

• Mamusie
Czytam o Dorocie i jej piątku 🤪
Ja tez wam się pochwale. W piątek otworzyliśmy sobie z mężem winko. Mąż mówił, że mam się odprężyć on będzie nad Pawełkiem czuwał. Mojemu Darkowi niestety nie smakowało i .... zasnął na kanapie 😠 😠 więc ja wypiłam swoją lampkę i jego. Stwierdziłam, że wypiję jeszcze jedną tak miałam ochotę, tym bardziej, że byłam zupełnie trzeźwa. I wiecie co.... tak mnie walnęło ☺️ ☺️ ☺️ ( chyba dlatego, że nie piłam od roku, tym bardziej, że nie jestem zwolenniczką alkoholu). Mąż się obudził i nie mógł uwierzyć.Właściwie to ja go obudziłam, bo siedziałam z mamy zdjęciem i wyłam w niebogłosy, alkohol pomógł mi się otworzyć... ☺️ ☺️ No a mój Darek miał dwójkę do pilnowania 🤪 ☺️ 🤪 🤪
do łóżeczka najpierw zaniósł Pawełka, potem mnie..... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
a w sobotę jak miałam kacyk!!! 🤢 🤢 🤢 🤢 zresztą moralny też ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
Japierdziu
Moje dziecko ogłosiło chyba strajk głodowy. Je coraz mniej. Ale to może ten skok rozwojowy, bo śpi źle, budzi się z krzykiem jakby coś mu się śniło i zaczyna płakać bez zapowiedzi. No i pomału się zaczyna turlać :P Przekręcenie z brzucha na plecy to już nie problem i stały punkt programu, a z pleców na brzuch też się da 🙂 I zaraz zacznie mi wychodzić z bujaczka, tak tą dupinę przesuwa do przodu 😁 I już niemal siada. No dużo tego ostatnio było 🙂
Mamy katar już drugi tydzień 😞 😞
A co u Was?

siada!! ja dziekuje. Moj jak go pociagne za raczki wogole nie ma ochoty sie poniesc!! z brzuszka na plecki sie tez nie przewraca 😞 😞

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Czytam o Dorocie i jej piątku 🤪
Ja tez wam się pochwale. W piątek otworzyliśmy sobie z mężem winko. Mąż mówił, że mam się odprężyć on będzie nad Pawełkiem czuwał. Mojemu Darkowi niestety nie smakowało i .... zasnął na kanapie 😠 😠 więc ja wypiłam swoją lampkę i jego. Stwierdziłam, że wypiję jeszcze jedną tak miałam ochotę, tym bardziej, że byłam zupełnie trzeźwa. I wiecie co.... tak mnie walnęło ☺️ ☺️ ☺️ ( chyba dlatego, że nie piłam od roku, tym bardziej, że nie jestem zwolenniczką alkoholu). Mąż się obudził i nie mógł uwierzyć.Właściwie to ja go obudziłam, bo siedziałam z mamy zdjęciem i wyłam w niebogłosy, alkohol pomógł mi się otworzyć... ☺️ ☺️ No a mój Darek miał dwójkę do pilnowania 🤪 ☺️ 🤪 🤪
do łóżeczka najpierw zaniósł Pawełka, potem mnie..... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
a w sobotę jak miałam kacyk!!! 🤢 🤢 🤢 🤢 zresztą moralny też ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

😘 oj Aniu takie odreagowanie raz na 10lat pomaga tylko 😜 😜 😜 😜 😜 😜

• Mamusie
Maga napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Maga napisał(a):

a wiedczorem ogladalismy katalogi wycieczek za granice, bo sie szykujemy na wrzesien 🙃 i zabukowalismy sobie sylwestra 🤪

narazie mamy katalog Maroko Tunezja Egipt Turcja 😉 z czego w Egpcie bylam, ale chetnie bym sie znow wybra;la 🤪

pojedziecie z Antosiem?

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Maga napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Maga napisał(a):

pojedziecie z Antosiem?

sami 🙂 z Anto w Polske ruszymy 🙃

cebion podaje albo n łyzeczce albo bezporsrednio do buziaka ,
a mój mały tez jakis dzisiaj zdenerwowany na dodatek ma jakies krosty na twarzy , i go swedzą oczywiscie nie ma miejsc w przychodni... podejrzewam ze ma uczulenie na bebilon.,..

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
a mój mały tez jakis dzisiaj zdenerwowany na dodatek ma jakies krosty na twarzy , i go swedzą oczywiscie nie ma miejsc w przychodni... podejrzewam ze ma uczulenie na bebilon.,..

czyli jedziemy na tym samym wózku-teraz ciumka coś przy piersi i przysypia

achm napisał(a):

mój to samo i teraz nie wiem czy ma uczulenie bo cos zjadłam czy od bebilonu czesciej dostaje bebilon niz cyca ... teraz ciumka smoka i opatulil sie pieluszką i ją wącha 🤪 🤪

• Mamusie
achm napisał(a):

mój to samo i teraz nie wiem czy ma uczulenie bo cos zjadłam czy od bebilonu czesciej dostaje bebilon niz cyca ... teraz ciumka smoka i opatulil sie pieluszką i ją wącha 🤪 🤪

zastanawiam się czy to moze zabki sie zblizaja,ehh

• Mamusie
izarybka napisał(a):
a ja ide dzis na 14.15 zobaczymy bo coś nie bardzo chce jesc zje troche i spi na rekach odłoze i budzi sie k...a laktacja padnie w koncu juz w nocy nie miałam takich kam yczkow jak wczoraj tylko miekkie 😞

ja tez probuje odlozyc i nic; ciekawa jestem co powie lekarz

achm napisał(a):
achm napisał(a):

zastanawiam się czy to moze zabki sie zblizaja,ehh

no nie wiem.. jutro bede sie dobijać do doktorki na zdrowe a jak nie to pojde do chorych i tyle bo u nas jest tak zjebana przychodnia ze hej., zeby raz w tyg przyjmować na dzieciach zdroiwych 🤪

• Mamusie
izarybka napisał(a):
ja podaje cebion na łyzeczce z moim mleczkiem tam pisze zeby małym rozcieniczac bo kwaasne 🤢
mojemu tak przez dziasla widac dwa zabki na dole waszym tak juz widac?? ciekawe kiedy wyjda 🤪

widac,widac 🙂

z katarem to raczej do zdrowych dzieci nie pojde-jakby co to w srode jestem na szczepienie zapisana i najwyzej tam pojde