Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mphz napisał(a):
MamusiOlusia napisał(a):
A jeszcze mam pytanko skąd zamawiałyście te próbki hiip?? i ile to kosztuje??

paczek z hippa dostaje sie jako prezent poczta przed ukonczeniem 4 miesiaca zycia dziecka (jezeli sioe dostalo tez niebieskie pudelko w szpitalu tj. wypelnilo sie ankiete). my juz mamy 🙂
ja nie dostałam w szpitalu ale widziałam że dziewczyny miały jakieś pudełka z próbkami, a ja się za bardzo nie moglam ruszać i nie ;leciałam się pytać skąd mają

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wyobraźcie sobie że u mnie, znaczy prezenty które ja zamówiłam, totalna klapa!!! Zamówiłam u fotografa dla wszystkich kubki ze zdjęciami te magiczne, co obrazek dopiero widac jak się kubek ngrzeje, zamówiłam ponad tydzień temu, kiedy zamówienie realizują w ciągu doby, raz zgubili a potem nie zrobili w wigilię specjalnie Przemek zasuwał po kubki czwarty raz już i nie było, więc nie miałam prezentów!! Masakra

• Mamusie
achm napisał(a):
my mamy jakiegoś pecha; najpierw grypa, potem mammusia sie na autobus spoznila; przez grype musielismy przeorganizowac plany;mielismy isc do mojego M siostry na obiad a do moich rodzicow w drugi dzien swiat jechac ale przez choroba lipa i po pierwsza mammusia nie ma jak wrocic do domu wiec zostaje z nami do drugiego dnia swiat; po drugie nie mam nic na obiad wiec z mammusia do moich rodzicow musimy jechac; tylko pytanie czym?akumulator w samochodzie padl i chyba prostownik sluzacy do ladowania tez nie dziala; no i jeszcze ta mammusia przez cale swieta plus Hania jakby sie szaleju najadla, ciagle marudzi,placze...

ło cholera jak wszystko sioe wali to wszystko... zyczymy cierpliwosci 😘

• Mamusie
MamusiOlusia napisał(a):
wyobraźcie sobie że u mnie, znaczy prezenty które ja zamówiłam, totalna klapa!!! Zamówiłam u fotografa dla wszystkich kubki ze zdjęciami te magiczne, co obrazek dopiero widac jak się kubek ngrzeje, zamówiłam ponad tydzień temu, kiedy zamówienie realizują w ciągu doby, raz zgubili a potem nie zrobili w wigilię specjalnie Przemek zasuwał po kubki czwarty raz już i nie było, więc nie miałam prezentów!! Masakra

a do nas kubeczki przyszły bardzo szybko, ciekawe czy to ten sam gość...

MamusiOlusia napisał(a):

u mnie kurier nie dotarł;]

ale się zdenerwowałam ,
aż jestem sama na siebie zła ... mały zjadł tylko 60 ml no i wołami wiecej nie chiał płakał i zasnoł mama wzieła go na spacer mam nadzieje ze nic mu nie jest ...a ja na niego w myslach krzyczałam .. teraz mi z tym głupio i jest mi przykro że tak zrobiłam .... nie panuje nad soba czasem ...

• Mamusie
hej 😉
Dziewczyny jakie mleko dajecie swoim pociechom ? Bo coś mi się wydaje że będe zmuszona dokarmiać 😞 w cycach coś tego pokarmu mało jak dla Niko. Wkurza mi się strasznie przy karmieniu. A zwłaszcza teraz jak jest chory to non stop na cycku .

• Mamusie
n0vika napisał(a):
hej 😉
Dziewczyny jakie mleko dajecie swoim pociechom ? Bo coś mi się wydaje że będe zmuszona dokarmiać 😞 w cycach coś tego pokarmu mało jak dla Niko. Wkurza mi się strasznie przy karmieniu. A zwłaszcza teraz jak jest chory to non stop na cycku .
ja miałam to samo agresja na cyca że hej, nawet jak ją kładłam tylko do karmienia już ryk, teraz karmię tylko w nocy ewentualnie w dzień przed butelką daje pierś ale z marnym skutkiem, tylko tyle żeby mleko nie zaginęło ale póki co mam jeszcze zapas swojego w zamrażarce, dosypuje tylko kaszki ryżowej i daje, ale pewnie za tydzien już kupię mleko modyfikowane, moja siostra kupowała z biedronki bo tam najtaniej, ale jeszcze nie wiem jakie ono jest w takiej puszcze chyba,

n0vika napisał(a):
hej 😉

ja daję bebilon , ale cos czuje ze w piatek po wizycie bedziemy miec zmieniane na dla alergików ...
ale daje i cyca w nocy i w dzien raz a tak to butla

Anulcia napisał(a):
Witamy sie świątecznie 🙂

Leniuchujemy sobie błogooo 🙂 nażarta jestem do granic możliwości ☺️ ale co tam biore sie za siebie po świętach 😜 😁 😁

Życze błogiego leniuchowania 🙂 😘 😘

ja tak samo nażarta jak świnka:P

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Witamy sie świątecznie 🙂

Leniuchujemy sobie błogooo 🙂 nażarta jestem do granic możliwości ☺️ ale co tam biore sie za siebie po świętach 😜 😁 😁

Życze błogiego leniuchowania 🙂 😘 😘

ja tak samo nażarta jak świnka:P

ja już sie szykuje do zakupu karnetu na saune i bieżnie hehe

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Oby wasze dzieciaczki szybko zdrowiały!!!!

A jak sie czuje Nasz Antoś????

U nas ok , bez szału po pros tu ok

hej hej :*
JUŻ JEST OKEJ!!!!!!!!!! wiec szczesliwi 🙂 ale zajeta ciagle jestem, bo ciagle obiady dla rodzny 😉

co u Laurki?

• Mamusie
n0vika napisał(a):
hej 😉

my hipp bio combiotic i jestesmy baaardzo zadowoleni

• Mamusie
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Oby wasze dzieciaczki szybko zdrowiały!!!!

A jak sie czuje Nasz Antoś????

U nas ok , bez szału po pros tu ok

hej hej :*
JUŻ JEST OKEJ!!!!!!!!!! wiec szczesliwi 🙂 ale zajeta ciagle jestem, bo ciagle obiady dla rodzny 😉

co u Laurki?

super 😘 😘
u nas ok
mala zdrowa mam nadzieje ze dzisiejszy spacer + 7 stopni i wilgoc, mrzwka i wietrznie jej nie zaszkodził tylko zahartowal

• Mamusie
MamusiOlusia napisał(a):
mphz napisał(a):
MamusiOlusia napisał(a):

paczek z hippa dostaje sie jako prezent poczta przed ukonczeniem 4 miesiaca zycia dziecka (jezeli sioe dostalo tez niebieskie pudelko w szpitalu tj. wypelnilo sie ankiete). my juz mamy 🙂
ja nie dostałam w szpitalu ale widziałam że dziewczyny miały jakieś pudełka z próbkami, a ja się za bardzo nie moglam ruszać i nie ;leciałam się pytać skąd mają

nam polozne przynosily do sali kuponiki do wypelnienia a jak zbieraly wreczaly niebieskie pudelko 🙂 jutro ide odebracte drugie z rossmana 🙂

• Mamusie
mphz napisał(a):
MamusiOlusia napisał(a):
mphz napisał(a):
MamusiOlusia napisał(a):

nam polozne przynosily do sali kuponiki do wypelnienia a jak zbieraly wreczaly niebieskie pudelko 🙂 jutro ide odebracte drugie z rossmana 🙂

ja tez musze odebrac 🙂
my dostalismy z bebilonu jeszcze 😉

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
no własnie Danielek tu mi gada że zapomniałam przekazac calusków dla Julki i tesciowej 😁 😁 😘 😘 😘

no własnie ....on o nas pamieta ...trzymajcie sie cieplutko .....i wiecie co jak jadłam dzisiaj sledzie zastanawiałam sie czy Marta da dla swojej niunki moze sledzia do zjedzenia he he taki zarcik 🙂( nie chodzi o Marte mph, dla Was 😘:kiss 🙂

buhaha sledzie 😁
witamy się po sw i uciekamy kapac 😘

• Mamusie
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
no własnie Danielek tu mi gada że zapomniałam przekazac calusków dla Julki i tesciowej 😁 😁 😘 😘 😘

no własnie ....on o nas pamieta ...trzymajcie sie cieplutko .....i wiecie co jak jadłam dzisiaj sledzie zastanawiałam sie czy Marta da dla swojej niunki moze sledzia do zjedzenia he he taki zarcik 🙂( nie chodzi o Marte mph, dla Was 😘:kiss 🙂

buhaha sledzie 😁
witamy się po sw i uciekamy kapac 😘

chyba wiemy o kogo chodzi no ja wiem 😁
może ze śledziem za ostro pojechałaś ale pieroga z kapucha i grzybami takiego odsmarzanego 😜 😜 😜czemu nie 🤪 🤪