Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mphz_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm dz 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? tzn ? dziś tak sobie ale nie najgorzej 🙂 niee tego jablka czy marchewki? 🙂 🙂 aha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 wiesz co wyczytałam żeby dać na początku 3 małe łyżeczki (dałam jabłko) i wsunął wsio 🙂 dziś też dałam troszeczkę ... sama się rozbawilam swoja precyzja 🙂 bede wiedziec jak z Hania startowac tez robie sie ciekawa jak zareaguje ale nie wiem kiedy to podac; ja caly czas karmie mieszanie wiec pewnie tez od 4tego m-ca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 cały czas ma katarek i nie chce aby w cos innego przeszlo plus 11.01 szczepienie i chcialabym aby juz wyzdrowiala(raz je przekladalam juz wlasnie przez katarek i kaszel) tez jutro postaram sie jakas fotke pyknac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):asia19874 napisał(a):czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 cały czas ma katarek i nie chce aby w cos innego przeszlo plus 11.01 szczepienie i chcialabym aby juz wyzdrowiala(raz je przekladalam juz wlasnie przez katarek i kaszel) to niech szybciutko nam zdrowieje kruszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? tzn ? dziś tak sobie ale nie najgorzej 🙂 niee tego jablka czy marchewki? 🙂 🙂 aha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 wiesz co wyczytałam żeby dać na początku 3 małe łyżeczki (dałam jabłko) i wsunął wsio 🙂 dziś też dałam troszeczkę ... sama się rozbawilam swoja precyzja 🙂 bede wiedziec jak z Hania startowac tez robie sie ciekawa jak zareaguje ale nie wiem kiedy to podac; ja caly czas karmie mieszanie wiec pewnie tez od 4tego m-ca w ulotce hipp piszę że pierwsze klika dni jeden składnik po troszeczkę jak będzie ok to wprowdzić 2składnikowe i też patrzeć na reakcję , tak zrobię ... zresztą mama mi tak mówiła 😉 nie musiałam czytać wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 cały czas ma katarek i nie chce aby w cos innego przeszlo plus 11.01 szczepienie i chcialabym aby juz wyzdrowiala(raz je przekladalam juz wlasnie przez katarek i kaszel) to niech szybciutko nam zdrowieje kruszynka thx 🙂 swoja droga to pewnie "kruszynka" juz jej nie mozna nazwac; policzki to ma takie,ze chyba sie zimy stulecia spodziewala i zapasy porobila 🙂 ale to po mamie tez taka gospodarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 mówisz że zabalujesz 🙃 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):asia19874 napisał(a):czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 cały czas ma katarek i nie chce aby w cos innego przeszlo plus 11.01 szczepienie i chcialabym aby juz wyzdrowiala(raz je przekladalam juz wlasnie przez katarek i kaszel) tez jutro postaram sie jakas fotke pyknac 🙂 u nas nawilżacz działa super na zatkany nosek ! polecam ... no to oby się szybko wykurowała do szczepienia ... my też jakoś po 10 idziemy n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? tzn ? dziś tak sobie ale nie najgorzej 🙂 niee tego jablka czy marchewki? 🙂 🙂 aha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 wiesz co wyczytałam żeby dać na początku 3 małe łyżeczki (dałam jabłko) i wsunął wsio 🙂 dziś też dałam troszeczkę ... sama się rozbawilam swoja precyzja 🙂 bede wiedziec jak z Hania startowac tez robie sie ciekawa jak zareaguje ale nie wiem kiedy to podac; ja caly czas karmie mieszanie wiec pewnie tez od 4tego m-ca w ulotce hipp piszę że pierwsze klika dni jeden składnik po troszeczkę jak będzie ok to wprowdzić 2składnikowe i też patrzeć na reakcję , tak zrobię ... zresztą mama mi tak mówiła 😉 nie musiałam czytać wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 ja dzisiaj odebrałam drugą paczuszkę z rossmana i pokupiłam trochę słoiczków i czekam aż skończy się ten 4 miesiąc 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 a jaka kupiliscie lyzeczke? plastikowa czy taka z miekka koncowka? widzialam,ze sa takie od 4 m-ca a wiekszosc to 6+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):mariola-s napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 cały czas ma katarek i nie chce aby w cos innego przeszlo plus 11.01 szczepienie i chcialabym aby juz wyzdrowiala(raz je przekladalam juz wlasnie przez katarek i kaszel) to niech szybciutko nam zdrowieje kruszynka thx 🙂 swoja droga to pewnie "kruszynka" juz jej nie mozna nazwac; policzki to ma takie,ze chyba sie zimy stulecia spodziewala i zapasy porobila 🙂 ale to po mamie tez taka gospodarna 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 jak chomiczek powiadasz ?? nasz z boku wygląda jakby w policzku miał jajko 🤪 😁 takie puce 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? tzn ? dziś tak sobie ale nie najgorzej 🙂 niee tego jablka czy marchewki? 🙂 🙂 aha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 wiesz co wyczytałam żeby dać na początku 3 małe łyżeczki (dałam jabłko) i wsunął wsio 🙂 dziś też dałam troszeczkę ... sama się rozbawilam swoja precyzja 🙂 bede wiedziec jak z Hania startowac tez robie sie ciekawa jak zareaguje ale nie wiem kiedy to podac; ja caly czas karmie mieszanie wiec pewnie tez od 4tego m-ca w ulotce hipp piszę że pierwsze klika dni jeden składnik po troszeczkę jak będzie ok to wprowdzić 2składnikowe i też patrzeć na reakcję , tak zrobię ... zresztą mama mi tak mówiła 😉 nie musiałam czytać wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 ja dzisiaj odebrałam drugą paczuszkę z rossmana i pokupiłam trochę słoiczków i czekam aż skończy się ten 4 miesiąc 🙂 a ja te kilka dni nie wyttzymałam ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 mówisz że zabalujesz 🙃 ?? pewnie aż błogi uśmiech pojawi mi się na twarzy 🙂 ale to jak skończę dokarmiać swoim mlekiem a nie wiem ile to czasu jeszcze mi zajmie, ale najdłużej do 8 mca, ale wątpię że tak długo pociągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mamy nawilzacz ale on sprawy nie zalatwia; mamy tylko w kuchni wlaczony grzejnik(ale malutki)a tak to w dwoch pokojach pozakrecaen i temp spada nam zaledwie do 23 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 a jaka kupiliscie lyzeczke? plastikowa czy taka z miekka koncowka? widzialam,ze sa takie od 4 m-ca a wiekszosc to 6+ właśnie że nie kupowałam ale muszę się zaopatrzyć z tą miękka ...dawałam mu z hipp z pierwszej paczki bo w drugiej jest ale większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 mówisz że zabalujesz 🙃 ?? pewnie aż błogi uśmiech pojawi mi się na twarzy 🙂 ale to jak skończę dokarmiać swoim mlekiem a nie wiem ile to czasu jeszcze mi zajmie, ale najdłużej do 8 mca, ale wątpię że tak długo pociągnę o to trzymam kciuki za cycuchy 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 ale Wam fajnie z tymi paczkami... zarejestrowalam sie na stronie i licze,ze tez cos dostane a z tymi sloikami tao tez jest tak,ze jak sie podaje jednej firmy to jej trzeba ciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):mamy nawilzacz ale on sprawy nie zalatwia; mamy tylko w kuchni wlaczony grzejnik(ale malutki)a tak to w dwoch pokojach pozakrecaen i temp spada nam zaledwie do 23 stopni ale macie ciepłe mieszkanko... miodzio... ja uwielbiam ciepełko 🙂 u nas średnio 20-22 stopnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 ja też 🤪 uwielbiam stoiska z dziecięcymi pierdółkami 🙃 😁 Mój dostaję przy mnie białej gorączki bo ja wszystko czytam i dotykam 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):ale Wam fajnie z tymi paczkami... zarejestrowalam sie na stronie i licze,ze tez cos dostane a z tymi sloikami tao tez jest tak,ze jak sie podaje jednej firmy to jej trzeba ciagnac? pewnie dostaniesz 🙂 nie mam pojęcia co do słoiczków 🤨 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 ja też 🤪 uwielbiam stoiska z dziecięcymi pierdółkami 🙃 😁 Mój dostaję przy mnie białej gorączki bo ja wszystko czytam i dotykam 😉 ja też lubię 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie letka82_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 czarna79 napisał(a):Marta ...zdjecia sa boskie.....Zuzia , mamusia i tatus 😘 😘 😘super rodzinka Ania...nie martw sie bedzie dobrze ....wiecie co Wam powiem albo my zyjemy w takich czasach albo cos z tymi lekarzami jest nie tak , moze oni za to kase biora czy co , przeciez to jest nie mozliwe zeby prawie wszytskie dzieci miały te napiecie .....przeciez to jest chore nie tak ułozy głowke albo nie tak sie podniesie....tak jak wczesniej pisałam co to bedzie jak moja Jula bedzie miała dzieci ....przeciez to idzie zwariowac 😮 😞 🤔 Letka ....trzymajcie sie , to jak Ty ja szczepiłas ze ona tak to przezyla , a moze ma goraczke .... musiałam wczoraj ekspresowo porzucić kompa... szczepiłam podstawowe, pierwsze bo przychodnia była w remoncie a to babki od szczepień nie było... trzy wkłucia na raz, masakra dla mnie. po drugiej dawce panadolu w miarę spokojnie zasnęła i spała do 4.30. Dziś na szczęście od rana jest git 🙂 czytam dalej 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 Dalej Strona 632 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):mariola-s napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):czemu musisz robić Haniołkowi inhalacje ?? Emilka wygląda świetnie z tą maseczką 😁 😁 😁 😁 cały czas ma katarek i nie chce aby w cos innego przeszlo plus 11.01 szczepienie i chcialabym aby juz wyzdrowiala(raz je przekladalam juz wlasnie przez katarek i kaszel) to niech szybciutko nam zdrowieje kruszynka thx 🙂 swoja droga to pewnie "kruszynka" juz jej nie mozna nazwac; policzki to ma takie,ze chyba sie zimy stulecia spodziewala i zapasy porobila 🙂 ale to po mamie tez taka gospodarna 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 jak chomiczek powiadasz ?? nasz z boku wygląda jakby w policzku miał jajko 🤪 😁 takie puce 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? tzn ? dziś tak sobie ale nie najgorzej 🙂 niee tego jablka czy marchewki? 🙂 🙂 aha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 wiesz co wyczytałam żeby dać na początku 3 małe łyżeczki (dałam jabłko) i wsunął wsio 🙂 dziś też dałam troszeczkę ... sama się rozbawilam swoja precyzja 🙂 bede wiedziec jak z Hania startowac tez robie sie ciekawa jak zareaguje ale nie wiem kiedy to podac; ja caly czas karmie mieszanie wiec pewnie tez od 4tego m-ca w ulotce hipp piszę że pierwsze klika dni jeden składnik po troszeczkę jak będzie ok to wprowdzić 2składnikowe i też patrzeć na reakcję , tak zrobię ... zresztą mama mi tak mówiła 😉 nie musiałam czytać wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 ja dzisiaj odebrałam drugą paczuszkę z rossmana i pokupiłam trochę słoiczków i czekam aż skończy się ten 4 miesiąc 🙂 a ja te kilka dni nie wyttzymałam ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 mówisz że zabalujesz 🙃 ?? pewnie aż błogi uśmiech pojawi mi się na twarzy 🙂 ale to jak skończę dokarmiać swoim mlekiem a nie wiem ile to czasu jeszcze mi zajmie, ale najdłużej do 8 mca, ale wątpię że tak długo pociągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mamy nawilzacz ale on sprawy nie zalatwia; mamy tylko w kuchni wlaczony grzejnik(ale malutki)a tak to w dwoch pokojach pozakrecaen i temp spada nam zaledwie do 23 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):asia19874 napisał(a):achm napisał(a):Asia z Kr dużo zjadł Tymon ?? wiesz najgorzej z łyżeczką bo nie umie sobie z nią poradzić ale za to ile śmiechu przy jedzeniu 😜 a jaka kupiliscie lyzeczke? plastikowa czy taka z miekka koncowka? widzialam,ze sa takie od 4 m-ca a wiekszosc to 6+ właśnie że nie kupowałam ale muszę się zaopatrzyć z tą miękka ...dawałam mu z hipp z pierwszej paczki bo w drugiej jest ale większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 mówisz że zabalujesz 🙃 ?? pewnie aż błogi uśmiech pojawi mi się na twarzy 🙂 ale to jak skończę dokarmiać swoim mlekiem a nie wiem ile to czasu jeszcze mi zajmie, ale najdłużej do 8 mca, ale wątpię że tak długo pociągnę o to trzymam kciuki za cycuchy 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 ale Wam fajnie z tymi paczkami... zarejestrowalam sie na stronie i licze,ze tez cos dostane a z tymi sloikami tao tez jest tak,ze jak sie podaje jednej firmy to jej trzeba ciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):mamy nawilzacz ale on sprawy nie zalatwia; mamy tylko w kuchni wlaczony grzejnik(ale malutki)a tak to w dwoch pokojach pozakrecaen i temp spada nam zaledwie do 23 stopni ale macie ciepłe mieszkanko... miodzio... ja uwielbiam ciepełko 🙂 u nas średnio 20-22 stopnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 ja też 🤪 uwielbiam stoiska z dziecięcymi pierdółkami 🙃 😁 Mój dostaję przy mnie białej gorączki bo ja wszystko czytam i dotykam 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):ale Wam fajnie z tymi paczkami... zarejestrowalam sie na stronie i licze,ze tez cos dostane a z tymi sloikami tao tez jest tak,ze jak sie podaje jednej firmy to jej trzeba ciagnac? pewnie dostaniesz 🙂 nie mam pojęcia co do słoiczków 🤨 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 ja też 🤪 uwielbiam stoiska z dziecięcymi pierdółkami 🙃 😁 Mój dostaję przy mnie białej gorączki bo ja wszystko czytam i dotykam 😉 ja też lubię 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie letka82_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 czarna79 napisał(a):Marta ...zdjecia sa boskie.....Zuzia , mamusia i tatus 😘 😘 😘super rodzinka Ania...nie martw sie bedzie dobrze ....wiecie co Wam powiem albo my zyjemy w takich czasach albo cos z tymi lekarzami jest nie tak , moze oni za to kase biora czy co , przeciez to jest nie mozliwe zeby prawie wszytskie dzieci miały te napiecie .....przeciez to jest chore nie tak ułozy głowke albo nie tak sie podniesie....tak jak wczesniej pisałam co to bedzie jak moja Jula bedzie miała dzieci ....przeciez to idzie zwariowac 😮 😞 🤔 Letka ....trzymajcie sie , to jak Ty ja szczepiłas ze ona tak to przezyla , a moze ma goraczke .... musiałam wczoraj ekspresowo porzucić kompa... szczepiłam podstawowe, pierwsze bo przychodnia była w remoncie a to babki od szczepień nie było... trzy wkłucia na raz, masakra dla mnie. po drugiej dawce panadolu w miarę spokojnie zasnęła i spała do 4.30. Dziś na szczęście od rana jest git 🙂 czytam dalej 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 Dalej Strona 632 z 733 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam
Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):agamu napisał(a):Moje dziewczę też już śpi 🙂 a ja idę wypić piwo z rodzicami 🙂 DOBRANOC 😘 😘 😘 😘 😘 och... zazdroszczę... ale jeszcze trochę i ja zamoczę pyszczek 🙂 mówisz że zabalujesz 🙃 ?? pewnie aż błogi uśmiech pojawi mi się na twarzy 🙂 ale to jak skończę dokarmiać swoim mlekiem a nie wiem ile to czasu jeszcze mi zajmie, ale najdłużej do 8 mca, ale wątpię że tak długo pociągnę o to trzymam kciuki za cycuchy 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 ale Wam fajnie z tymi paczkami... zarejestrowalam sie na stronie i licze,ze tez cos dostane a z tymi sloikami tao tez jest tak,ze jak sie podaje jednej firmy to jej trzeba ciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie mariola-s_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):mamy nawilzacz ale on sprawy nie zalatwia; mamy tylko w kuchni wlaczony grzejnik(ale malutki)a tak to w dwoch pokojach pozakrecaen i temp spada nam zaledwie do 23 stopni ale macie ciepłe mieszkanko... miodzio... ja uwielbiam ciepełko 🙂 u nas średnio 20-22 stopnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 mariola-s napisał(a):nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 ja też 🤪 uwielbiam stoiska z dziecięcymi pierdółkami 🙃 😁 Mój dostaję przy mnie białej gorączki bo ja wszystko czytam i dotykam 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie asia19874_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 achm napisał(a):ale Wam fajnie z tymi paczkami... zarejestrowalam sie na stronie i licze,ze tez cos dostane a z tymi sloikami tao tez jest tak,ze jak sie podaje jednej firmy to jej trzeba ciagnac? pewnie dostaniesz 🙂 nie mam pojęcia co do słoiczków 🤨 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie achm_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 asia19874 napisał(a):mariola-s napisał(a):nie zastanawiałam się nad łyżeczkami, chyba będę używała tej z paczuszki, ale jak są inne możliwości to chętnie popatrzę i pewnie zakupię 🙂 uwielbiam zakupy 🙂 ja też 🤪 uwielbiam stoiska z dziecięcymi pierdółkami 🙃 😁 Mój dostaję przy mnie białej gorączki bo ja wszystko czytam i dotykam 😉 ja też lubię 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie letka82_m Napisano 30 Grudnia 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 30 Grudnia 2011 czarna79 napisał(a):Marta ...zdjecia sa boskie.....Zuzia , mamusia i tatus 😘 😘 😘super rodzinka Ania...nie martw sie bedzie dobrze ....wiecie co Wam powiem albo my zyjemy w takich czasach albo cos z tymi lekarzami jest nie tak , moze oni za to kase biora czy co , przeciez to jest nie mozliwe zeby prawie wszytskie dzieci miały te napiecie .....przeciez to jest chore nie tak ułozy głowke albo nie tak sie podniesie....tak jak wczesniej pisałam co to bedzie jak moja Jula bedzie miała dzieci ....przeciez to idzie zwariowac 😮 😞 🤔 Letka ....trzymajcie sie , to jak Ty ja szczepiłas ze ona tak to przezyla , a moze ma goraczke .... musiałam wczoraj ekspresowo porzucić kompa... szczepiłam podstawowe, pierwsze bo przychodnia była w remoncie a to babki od szczepień nie było... trzy wkłucia na raz, masakra dla mnie. po drugiej dawce panadolu w miarę spokojnie zasnęła i spała do 4.30. Dziś na szczęście od rana jest git 🙂 czytam dalej 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi