- Mamusie
dzis to jak patrzylam na moj brzuch podobny do lipca to sie zastanawialam czy se testu nie zrobic 😁 😁
chyba alkotestu!!
dzis to jak patrzylam na moj brzuch podobny do lipca to sie zastanawialam czy se testu nie zrobic 😁 😁
czarna79 napisał(a):Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Louisedg napisał(a):zaplanowany mam juz stroj na sylwestra
zeby bylo mi wygodnie nie uwierzycie co ubiore
spodnie ciazowe 🤪 🤪 🤪
wkoncu waga z lipca nie ma sie co dziwic!!!!!!!!!!!!!! ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😮 😮 😮 😮 😮
mam jedne spodnie kupione duze ale w dzinsach bym umarła
no i 3 sukienki/tuniki ale nie chce mi sie w kiecy i rajstopach tej hucznej domówki obchodzic 🙂 to tez ladna bluzka i spodnie Ciazowe 😁 😁 😁 😁
strojnisia z Ciebie 😉
😁 😁 😁 😁 😁 jebne
aga a ty sie odchudzasz tam cichaczem??? bo mialas taki plan a nic nie psizesz? mi nie poszło 😞 utyłam zaczynam znow od 2 stycznia
z przerwą na paczke z pracy 😁 😁 ktora odbieram razem z kasa w 2 tyg stycznia
schudłam 24 ale po switach zostalo mi tylko 20 hi hi , ale od 1 znowu zero słodyczy, bo własnie teraz pochlaniam czekolade he he
ja tez ☺️ ☺️3 paski tej z okienkiem z laskowymi 😁 😁
24!!! Aga gratulacje!!!!!!!!!!!!! nic sie nie chwalislas chcialas nas zaskoczyc tak?? a iel przytylas w ciazy? jeny szok Aga suuuper!!!!!!!!!!!
Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Louisedg napisał(a):Doris5969 napisał(a):Achm rozbrajasz mnie 😁
a pomyśleć ze na brzuszku taka skrytka byłaś 😜 😜 😜
szkoda ze juz na żoliborzu nie mieszkam bo na spacer bysmy sie spotkały chociaż rodziców tam mam więc czemu nie ..... 😎 🙂
skrytka 🙂)
czaila sie bo prochami obraca
no i skutecznie się czaiłam az do jednego dilu
ha ale jaki korzystny co by na zmarnowanie nie poszlo tyle bialego 😁 😁
ale mnie wydalas, od razu po tym biznesie byli u mnie z aresztu sledczego!!
achm napisał(a):Doris5969 :
Lui ja tez sie ze sobą źle czuje do tego stopnia ze najchetniej do ludzi bym nie wychodziła wstyd sie przyznac ale tak jest!!!! normalnie łapie depreche po nocach mi sie śni ze szczupła jestem może pomyślicie ze jebnięta jestem ,ale ja naprawde bardzo źle sie ze swoim ciałem czuje o dopóki nie zrzuce pare kg będę źle sie czuła ze swoimi kg 😞
ja odpowiem tak: 😘 😘 😘
Louisedg napisał(a):dzis to jak patrzylam na moj brzuch podobny do lipca to sie zastanawialam czy se testu nie zrobic 😁 😁
chyba alkotestu!!
kalais napisał(a):Mati jest z moim mezem lub z tesciowa. A żłobek rozkreca sie bardzo fajnie, dzieci mamy fantastyczne rodzicow zreszta tez, takze sama przyjemnosc chodzi do pracy, tym bardziej ze za kilka mieisecy bede juz z moim mateuszkiem
to super ze biznes kwitnie ....jak mozesz to podaj nam swoja strone chce jeszcze raz zobaczyc , a od kiedy mati do złobka
Louisedg napisał(a):czarna79 napisał(a):Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Louisedg napisał(a):zaplanowany mam juz stroj na sylwestra
zeby bylo mi wygodnie nie uwierzycie co ubiore
spodnie ciazowe 🤪 🤪 🤪
wkoncu waga z lipca nie ma sie co dziwic!!!!!!!!!!!!!! ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😮 😮 😮 😮 😮
mam jedne spodnie kupione duze ale w dzinsach bym umarła
no i 3 sukienki/tuniki ale nie chce mi sie w kiecy i rajstopach tej hucznej domówki obchodzic 🙂 to tez ladna bluzka i spodnie Ciazowe 😁 😁 😁 😁
strojnisia z Ciebie 😉
😁 😁 😁 😁 😁 jebne
aga a ty sie odchudzasz tam cichaczem??? bo mialas taki plan a nic nie psizesz? mi nie poszło 😞 utyłam zaczynam znow od 2 stycznia
z przerwą na paczke z pracy 😁 😁 ktora odbieram razem z kasa w 2 tyg stycznia
schudłam 24 ale po switach zostalo mi tylko 20 hi hi , ale od 1 znowu zero słodyczy, bo własnie teraz pochlaniam czekolade he he
ja tez ☺️ ☺️3 paski tej z okienkiem z laskowymi 😁 😁
24!!! Aga gratulacje!!!!!!!!!!!!! nic sie nie chwalislas chcialas nas zaskoczyc tak?? a iel przytylas w ciazy? jeny szok Aga suuuper!!!!!!!!!!!
6 kg.....ale nie ma co porownywac mnie do Was ....wy wazycie max 80 kg ....a ja mam i miałam 3 cyferki takze 24 u mnie to u Was 5 ....wiec jak bedzie z 60 to bede szczesliwa , mam nadzije ze mi sie uda , a jak nie to nie ubolewam nad tym ....jestem jaka jestem i jak sie to komus nie podoba niech na mnie nie patrzy ....M mnie kocha za to jaka jestem mino tych kg.....nie liczy sie jak ktos wyglada tylko jaki jest w srodku , chociaz czesto mi powtarza ze jestem wredna 🙂
achm napisał(a):Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Louisedg napisał(a):Doris5969 napisał(a):Achm rozbrajasz mnie 😁
szkoda ze juz na żoliborzu nie mieszkam bo na spacer bysmy sie spotkały chociaż rodziców tam mam więc czemu nie ..... 😎 🙂
skrytka 🙂)
to jak ty handlujesz to lepiej beze mnie............... 😜 😜 😜
achm napisał(a):Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Louisedg napisał(a):Doris5969 napisał(a):Achm rozbrajasz mnie 😁
skrytka 🙂)
to jak ty handlujesz to lepiej beze mnie............... 😜 😜 😜
achm napisał(a):Louisedg napisał(a):dzis to jak patrzylam na moj brzuch podobny do lipca to sie zastanawialam czy se testu nie zrobic 😁 😁
chyba alkotestu!!
😁
narkotestu 😁 😁
Doris5969 :
Lui ja tez sie ze sobą źle czuje do tego stopnia ze najchetniej do ludzi bym nie wychodziła wstyd sie przyznac ale tak jest!!!! normalnie łapie depreche po nocach mi sie śni ze szczupła jestem może pomyślicie ze jebnięta jestem ,ale ja naprawde bardzo źle sie ze swoim ciałem czuje o dopóki nie zrzuce pare kg będę źle sie czuła ze swoimi kg 😞
Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Doris5969 :
a mi?mnie? łeeeeee
achm napisał(a):Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Doris5969 :
no! ☺️ ☺️
na no to się krowo gno!!
Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Doris5969 :
a mi?mnie? łeeeeee
Rekomendowane odpowiedzi
Louisedg_m
Louisedg_m
a mi?mnie? łeeeeee