- Mamusie
Doris5969 napisał(a):achm napisał(a):Louisedg napisał(a):achm napisał(a):Doris5969 :
Lui ja tez sie ze sobą źle czuje do tego stopnia ze najchetniej do ludzi bym nie wychodziła wstyd sie przyznac ale tak jest!!!! normalnie łapie depreche po nocach mi sie śni ze szczupła jestem może pomyślicie ze jebnięta jestem ,ale ja naprawde bardzo źle sie ze swoim ciałem czuje o dopóki nie zrzuce pare kg będę źle sie czuła ze swoimi kg 😞
ja odpowiem tak: 😘 😘 😘
a mi?mnie? łeeeeee
mała zazdrośnica, oj nie ładnie, nie ładnie
ale żem mam dobre serce to Loui for You:
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
no nie i dla LUI więcej buziaczków 😠 😞 😜
No nie, spokojnie dziewczeta!
Loui brala ode mnie proszek ale spoko Dorcia tez sie doagadamy o ile nie speniasz
nie no ja białego sien ie boję na klate wszytko przyjmuje a ,że mała nie jest więc............ 🤪 😜
Rekomendowane odpowiedzi
Doris5969_m
no mordeczka moja!!!!!!!!!!! 😘 😘
Louisedg_m
no to rzeczywiscie podobnie
moja teraz zasnela i tak to jest 2-3 h wczesniej niz dotychczas, poprawila sie juz 4 dzien idzie spac w miare normalnie
jezeli 23 to normalnie
czarna79_m
wyluzuj kochana na serio fajnie wygladasz nie wiem co ty od siebie chcesz 🙂
achm_m
ja to dlugo sie klimatyzuje , same widzicie ile mi zajelo pisanie z Wami a przeciez na brzuszku bylam prawie od poczatku; postaram sie przyspieszyc ten proces i moze tez do Was dolacze 🙂o ile mnie zechceta
Louisedg_m
No nie, spokojnie dziewczeta!
Loui brala ode mnie proszek ale spoko Dorcia tez sie doagadamy o ile nie speniasz
kuwa zaraz ja obudze smiechem przez was 😁 😁