Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
shore napisał(a):
Hej 🙂
Dzięki dziewczyny za pocieszenie że nie tylko mój Marek jest ciężkim przypadkiem przed spaniem 😉
My jutro wybieramy się do Dziadków na cały tydzień 😁 Nareszcie jakaś odmiana 😁 niestety do neta to nie bardzo będe miała czas usiąść ale miło będzie Was poczytać po powrocie 🙂
Jej jak fajnie by było gdyby to już była wiosna ale taka prawdziwa...Mój Mały znowu ma katar- to już 3 raz w okresie 5m-cy 😠 Znów zaraził się ode mnie ehhh 🥴
Napiszcie co u Was jak Maluchy się sprawują!
kamiska co u Ciebie? jak Mały? Pisałam Ci 2 wiadomości na gg ale nie było odzewu z Twojej strony...jeśli nie masz ochoty na pisanie(prosiłam o poradę) to nie ma sprawy skasuje Twoje gg i będzie bez problemu- nie bardzo lubię się narzucać 😉
Pozdrawiam i udanego dnia 😘

To i tak mało ma katar. Moja 6 msc jeszcze nie ma, a już była na 5 antybiotykach ni dwa razy hospitalizacja. ehhhh. Czasami to mi się płakać chce, nie wiedziałam,że będzie aż tak ciężko być matką, ale nikt nam tego nie obiecywał. 😞 😞

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
Hej dziewczyny:_) zaczełam zagladac coraz czesciej na mamusie az znów zadomowiłam sie tutaj na dobre:_)
mam nadzieje że u waszych maluchów wszystko gra? 🙂

ooooo 🤪 🤪 🤪Hey. 😘 😘 No u n iektórych tak u niektórych nie. Fajnie,że jesteś. Opowiadaj co tam U Nadii.

• Mamusie
No nadincia rojbruje, szykuje sie do siadania ale ma za slabe raczki bez opacia i jest niestablilna ale cwiczymy z tym na rehabilitacji:_)
ja jutro ide do pracy nowej na próbe i bardzo jestem zdenerwowana.. moja pierwsza praca w zyciu 🤪 ale wymarzona w sklepie obuwniczym i odziezowym. Ale z 2 strony córcia taka malutka i mnie potrzebuje.. sama nie wiem.. ale pojde i spróbuje 🙂

• Mamusie
Landusia napisał(a):
No nadincia rojbruje, szykuje sie do siadania ale ma za slabe raczki bez opacia i jest niestablilna ale cwiczymy z tym na rehabilitacji:_)
ja jutro ide do pracy nowej na próbe i bardzo jestem zdenerwowana.. moja pierwsza praca w zyciu 🤪 ale wymarzona w sklepie obuwniczym i odziezowym. Ale z 2 strony córcia taka malutka i mnie potrzebuje.. sama nie wiem.. ale pojde i spróbuje 🙂

No to super. Moja już też prawie siedzi. a jaki to sklep? Małą z mamą twoją zostaje czy żłobek? Stabilizacji jeszcze trochę załapie bo przecież jeszcze 6 msc nie ma.