Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej, teraz ju wszystko dorbze ponoc to byla reakcja na zmine mleka...niebardzo w to wierze ale coz nie mam wyjscia...w sumie zadnego leczenia w szpitalu nie miala tylko kroplowke nawadniajaca i jakis syrop na flore bakteryjna....inna rzecz ze te szpitale to totalna porazka..to co oni tam wyrabiaja szok... 😮 😮 🤢

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witamy sie i my...
Malutka noc przespana , a mamusia tak sobie cały czas myslała o Hani i o wczorajszej sytuacji na forum....Mimo tego ze sie nie znamy , tylko mamy forum a jednak człowiek sie tak zżywa z Wami ze szok .....Ja teraz sobie nie wyobrazam zycia bez Was....ciagle musze to zajrzec , poczytac jak cos wiem to doradzic ....Dobrze ze mamy takie forum i takie super baby ....
Co do mojego braciszka i Hani .....maja skierowanie , powtarzali jej badania 3 razy i cały czas swieciła sie kontrolka ze cos nie tak , moj brat tez mam od małego problem z jednym uchem , ciagle mu sie zatyka wiec mała moze ma to po nim .....
Matko Lui.....gdzies Ty rodziła .....ja pierd*****co za szpital .....ale wczorajszy tekst mnie rozwalił , a moze mi kurwa MACICA wypada ....tak sie smiałam ze az moj sie zapytał czy się dobrze czuje hi hi
Agata ...i jak w koncu zaszczepiłas????
Asik z Zg....jak po wywiadówce u szakirki bo nic sie nie chwaliłas ...
Asik z K....powiem Ci ze ja jestem wielka baba ale mam problem z noszeniem małej ....szok .... a ciagle jak ją karmię , mowie do niej nie jedz tyle bo bedziesz taka Wielka jak mamusia.....

zdecydowalismy sie w koncu tylko na podstawowe bez rota 🙂

i ja coraz bardziej sie zastanawiam nad podstawowymi tylko ze z rota , kurde kiedys tego nie bylo tych 5w 1 6w1 ja jakos zyje moje siostry tez hmmm no nie wiem

powiem tak...kupe kasy to kosztuje ...nas nie stac w tym momencie i szczerze mowiac to wolalabym zainwestowac w pneumokoki (w 7mym mż bodajże) ale to jeszcze pomyslimy 😉

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja wybywam dzisiaj do rodziców 🙂ale dzisiaj wracam 🙂

Dorcia a jak wam się mieszka w nowym domku??

dobrze 🙂inaczej niz w poprzednim miejscu tutaj jest straszna cisza małe osiedle takie bardziej kameralne 🙂

no i dobrze 😉 ale jak Mati sie zadomowi na dobre to juz nie bedzie kameralnie i cicho 😁 😁 😁 😁 😉

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
wielkie buziaki dla solenizantów!!!
no i chciałam kupić leżaczek i nic z tego - dostaliśmy na chrzcinach... gorszy, bo bez wibracji, bez muzyczek... ale cóż... przecież drugiego nie będę kupowała... jestem trochę zła... wolę sama kupować takie gadżety bo wtedy przynajmniej jestem zadowolona

no widzisz...mnie tak urzadzil tatus jak Kami urodzilam..mialam w planach kupic wozek fajny ,ale tatus kupil od sasiada ..uzywany....bylam wsciekla 🤢

• Mamusie
Maga napisał(a):
agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
agamu napisał(a):
laski powiedzcie mi, czy Wasze dzieci jak się obudzą to leżą sobie same, czy placzą od razu, bo chcą byc na rękach?
nasza zawyczaj po obudzeniu chwilke lezy, a poxniej zaczyna marudzic i poplakiwac, wiec ją wyciągam...a tesciowa twierdzi, ze teraz to ona po obudzeniuu powinna sobie lezec dluzszy czas sama, nie plakac od razu itp...mnie oczywiscie wkurzają taskie gadki,bo moim zdaniem ona jest jeszcze za mala, zeby sie czyms zainteresowac na dluzdzą chwile, ale moze sie myle..?
sorry za bledy i brak polskich znakow,ale pisze jedna reka 🙂

mój przeważnie trochę leży, potem zaczyna wydawać dzwięki a potem płacze, bo najczęściej po śnie jest głodny

no wlasnie, moja tez tak robi 🙂
nie wiem jak ma niby "zająć się sobą "

ja tez jedna reka pisze 🤪 Antos tez sie budzi z krzykiem o zarcie 🙃 ale pojedzony lezy i 'zajmuje sie soba' cokolwiek to znaczy 😉
ja tez bawie sie w jednorękiego bandyte! 😎 😜

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asik a jak ta zabawka ...il ma melodii i ile tych wyswietlen na sciane i jakie to...

melodyjki i odgłosy "natury" woda itp... a obrazków jest 7 🙂 sprawdziłabym ile tych melodyjek ale Młody mi właśnie usnął a pudełko wyrzuciłam ... ale jest bardzo fajna , kuknij sobie w biedrze bo one są nie zapakowane całkowicie i można je posprawdzać

dzisiaj bede w biedrze to lukne 🙂
ja bylam w Biedrze ,robilam zakupy i nie patrzylam na nie..kurcze,bo to szybko szybko czlowiek gna ,zeby sie Ola nie zbudzila...ale za to z zakupow wraca sie rewelka z wozeczkiem 😉nie trza dzwigac zakupow ,ino same jadą do chalupy 🤪 🤪

• Mamusie
agamu napisał(a):
laski powiedzcie mi, czy Wasze dzieci jak się obudzą to leżą sobie same, czy placzą od razu, bo chcą byc na rękach?
nasza zawyczaj po obudzeniu chwilke lezy, a poxniej zaczyna marudzic i poplakiwac, wiec ją wyciągam...a tesciowa twierdzi, ze teraz to ona po obudzeniuu powinna sobie lezec dluzszy czas sama, nie plakac od razu itp...mnie oczywiscie wkurzają taskie gadki,bo moim zdaniem ona jest jeszcze za mala, zeby sie czyms zainteresowac na dluzdzą chwile, ale moze sie myle..?

Laura lezy i sie bawi, głuży, ogląda karuzelke przetacza sie w sumie nigdy nie woła ze chce na rece

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
Mała sprzedana na 1,5 godziny, to co fajna spacer to sprzedaję dziecko aby coś zrobić w chacie 😠 😠 😠, jutro wpadają do mnie kumpele z pracy a raczej już z byłej pracy, więc trzeba ogarnąć i jakiś ciacho wymyślić.

W następnym tygodniu idziemy załatwiać chrzciny, chcemy tak przed świętami.
ostatnio jak mnie odwiedzila kolezanka z pracy to moja Szakira chwalila sie......uwagami w dzienniczku...te moje dziecie niemozliwe jest ... 🤢

• Mamusie
hejka
my wrocilysmy ze sopacerku ja przy okazji pozalatwialam kilka spraw
umowilam sie do yasumi studia na laser i prady na rozstepy wedlug tej lekarki 3 zabiegi i znikna mi w 80 % juuupi a zabieg jeden 100zł 🤪 odmowilam banki chinskie na zas.
teraz czekam na mamuske kuzynke z synem a pozniej ide na rande wu z dietetykiem haha 😁

• Mamusie
agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
agamu napisał(a):

mój przeważnie trochę leży, potem zaczyna wydawać dzwięki a potem płacze, bo najczęściej po śnie jest głodny

no wlasnie, moja tez tak robi 🙂
nie wiem jak ma niby "zająć się sobą "

Laura np teraz lezy kolo nie na lozku na kocyku gada cos tam pod nosem zaciesza jujz dobre 20 min

o i zasnela 😁
😎 😎

• Mamusie
karolinecka831 napisał(a):
jesli chodzi o szczepienia ... to my tez dalismy tylko podstawowe ... a pneumokoki zaszczepi sie za jakis czas , a rotawirus to jak poczytałam to to prawie wszystki dzieci maja tylko co 4 trafi do szpitala z goraczka , czasem nawet rodzice nie wiedza ze to ta choroba była ...

dokladnie ,my to samo poczynilim 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Witamy sie i my...
Malutka noc przespana , a mamusia tak sobie cały czas myslała o Hani i o wczorajszej sytuacji na forum....Mimo tego ze sie nie znamy , tylko mamy forum a jednak człowiek sie tak zżywa z Wami ze szok .....Ja teraz sobie nie wyobrazam zycia bez Was....ciagle musze to zajrzec , poczytac jak cos wiem to doradzic ....Dobrze ze mamy takie forum i takie super baby ....
Co do mojego braciszka i Hani .....maja skierowanie , powtarzali jej badania 3 razy i cały czas swieciła sie kontrolka ze cos nie tak , moj brat tez mam od małego problem z jednym uchem , ciagle mu sie zatyka wiec mała moze ma to po nim .....
Matko Lui.....gdzies Ty rodziła .....ja pierd*****co za szpital .....ale wczorajszy tekst mnie rozwalił , a moze mi kurwa MACICA wypada ....tak sie smiałam ze az moj sie zapytał czy się dobrze czuje hi hi
Asik z K....powiem Ci ze ja jestem wielka baba ale mam problem z noszeniem małej ....szok .... a ciagle jak ją karmię , mowie do niej nie jedz tyle bo bedziesz taka Wielka jak mamusia.....

fajne baby fajne
ja jestem uzalezniona 😁 😁 😁 a np anulcia juz nas nie kocha 😞 siedziala z nami do kocna wytrwale a teraz tak rzadko zajrzy buuuuuuuuuuu

macica no co 🙂 nadal mnie tam boli i szerooooookoooooooooooooooo
np dzis mi cos polecialo po nogach i co.. jak stara babiczka now sie zlałam 😁 😁 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
my wrocilysmy ze sopacerku ja przy okazji pozalatwialam kilka spraw
umowilam sie do yasumi studia na laser i prady na rozstepy wedlug tej lekarki 3 zabiegi i znikna mi w 80 % juuupi a zabieg jeden 100zł 🤪 odmowilam banki chinskie na zas.
teraz czekam na mamuske kuzynke z synem a pozniej ide na rande wu z dietetykiem haha 😁
no i super,oby bylo skutecznie 🙂

Dziewuszki ,a orientujecie sie jak to jest z karmieniem cycem i solarium...czlowiek blady jak sciana..choc troche musneloby mnie i czulabym sie lepiej...ale widzialam w necie rozbieżne opinie...

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Witamy sie i my...

fajne baby fajne
ja jestem uzalezniona 😁 😁 😁 a np anulcia juz nas nie kocha 😞 siedziala z nami do kocna wytrwale a teraz tak rzadko zajrzy buuuuuuuuuuu

macica no co 🙂 nadal mnie tam boli i szerooooookoooooooooooooooo
np dzis mi cos polecialo po nogach i co.. jak stara babiczka now sie zlałam 😁 😁 😁

polecam kulki do cipulki! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪