Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kuźwa Wam powiem, że tak sobie wczoraj pomyślałam...skoro wszystkie zrezygnowałyście z kropelek i jesteście zadowolone to i ja spróbuję. Na noc nie podawałam jej i przez cały dzień dzisiejszy...i wsio było ok,ale to była cisza przed burzą ....ok 16 jak się rozbeczała i rozkrzyczała to nie wiedziałam co mam zrobić, bąki się zatrzymały 🤢 🤢 🤢 🤢 w końcu koło 18.30 dałam bobotic i jest spokój-jak ręką odjąl. Więc widzę, że jednak nam te kropelki służą i będę dalej podawać tak jak podawałam 4 razy na dobę po 8 kropli...a za jakiś czas znów spróbuję odstawić i zobaczymy.

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
mam do was pytanko tez za kazdym razem po praniu prasujecie wszystkie ciuszki laczkie z pieluchami? a rano tez obmywacie dzidzie i smarujecie oliwka 2razy dziennie cala?
prasuje ,ale nie smaruje oliwa 2razy dziennie 😮

prasuje kapie czasem co drugi dzien to wtedy obmywam 🙂

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
mam do was pytanko tez za kazdym razem po praniu prasujecie wszystkie ciuszki laczkie z pieluchami? a rano tez obmywacie dzidzie i smarujecie oliwka 2razy dziennie cala?

ubranka prasuje i pieluchy tez. rano Hani przemywam buzie i pupke,nie oliwkuje jej tylko po kapieli biore troche pudru i smaruje faldki na szyjce,pod paszkami i dupcie a kremikiem smaruje buzie. raz w tygodniu kapie mała w oilatum aby skórke bardziej natłuścic a tak to ja myje w mydełku z nivea bo akurat mam wszystkie kosmetyki z tej marki ale mysle zeby kupic jakis fajny balsam do ciałka za niedługo 🙂
polecam-wydajne i pycha dla nas 😎 http://allegro.pl/emolium-emulsja-do-ciala-400-ml-super-okazja-i1928757528.html

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
idem pichcic łopatke w sosiku na jutro bo normalnie sie nudze
gdzie wy jestescie?
wczoraj nadrobic nie moglam tak zapinkalały a dzis pustki

Asiuuuuuuu gdzieżeś ty?
a czemu nie ma Magi i Antosia abuuuuuuuuuuuuuu 🤢 🤢
jezzzdem jak to o mnie 😎

taa

• Mamusie
izarybka napisał(a):
asia19874 napisał(a):
byłam na zakupach i pękło 260zł w aptece i 180zł w spożywczym 😮 a mało co do domu przyniosłam masakra 🥴

kobieto ja w zeszlym tyg wydalam 650zl co prawda mikser prawie dwie stówy no ale......
dobra spadam trza umyć zgreda 😘
rubik 😘 😘 😘for alll 🤪 🤪 🤪