Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agata82 napisał(a):
Landusia napisał(a):
dziewczyny czy wasze maluchy szukaja was wzrokiem jak mowicie do nich a was nie widza? moja nadii wydaje mi sie ze nie.. boje sie ze to moze oznaczac ze ma problemy ze sluchem;/

Ala raczej patrzy prosto na twarz jak się do niej mówi, chyba, ze akurat zapatrzy sie na cos innego

mój ma identycznie!

mariola-s napisał(a):
ja też nie wierzę w przyjaźń damsko - męską. nie brnęłabym dalej zwłaszcza wiedząc że mężowi to przeszkadza

Bez przesady, mój mąż ma wiele przyjaciółek, taka jest konsekwencja studiowania na ASP 🙂 Większość ma swoje rodziny, z niektórymi sama się przyjaźnię, oczywiście nie wszystkie są uczciwe w tej relacji, ale jednak jest to możliwe, myślę, ze do takich rzeczy trzeba dorosnąć, mój mąż jest ode mnie starszy 9 lat.

Ale szczerze, też bym nie brnęła, jeśli Twoje emocje Madzia są za żywe względem niego.

Landusia napisał(a):
dziewczyny czy wasze maluchy szukaja was wzrokiem jak mowicie do nich a was nie widza? moja nadii wydaje mi sie ze nie.. boje sie ze to moze oznaczac ze ma problemy ze sluchem;/

Mój tak. A spróbuj przed nią zaklaskać np., albo zrobić inny nagły głośny dźwięk i zaobserwuj czy zareaguje. Mój wtedy mruży oczy i się krzywi, ewidentnie nie lubi takich niespodzianek. Ale jeśli badanie słuchu w szpitalu wyszło ok. to chyba nie ma się czym martwić?

Leginsik napisał(a):
Raaany oglądam teraz zdjęcia jak jeszcze miałam brzuszek 🤪 toz to cud ze taka istotka w nim rosla,a potem ze mnie wyszla hihi 🙃

Też oglądałam ostatnio i wspominałam jak to się z M. zastanawialiśmy jaki będzie nasz syn 😁 Najbardziej kosmiczne technologie są przy tym niczym 🙂

Landusia napisał(a):
madzik ona reaguje bo jak np jest glosny dzwiek to podskauje az cala a jak spi to sie budzi a to badanie sluchu o niczym nie swiadczy prkatycznie.

Jak reaguje to moim zdaniem nie masz się czym martwić, po prostu jeszcze nie na nią pora. Dzieci nie wszystko robią tak jak mówią podręczniki. Justyna Kowalczyk nauczyła się chodzić bardzo późno (chyba jak miała 3 lata, ale nie dam sobie głowy uciąć) i jak widać o niczym to nie świadczy 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Ania wysłałas mi ten program czy nie dasz rady ....jak nie to spoko ....

wczoraj ci wysłałam. Jeszcze na forum pisałam, żebyś sprawdziła czy doszedł program, czy tylko skrót. Przegapiłaś!!! 😜 😜 😜

a ja ci odp ze skrot i czy mozesz jeszczze raz .....to Ania Przegapiła jak poszła prasowac wczoraj

ups!!! przepraszam i zwracam honor!!! ☺️ ☺️ale przynjamniej mam wyprasowane 😜 😜

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
hej i my się witamy 🙂 tak się cieszę z dzisiejszego dnia 🙃 😁 o 11 jedziemy do doktorka jupi 😁 🙂
z wrażenia nie mogłam spać 😜 Tymon grzeczniutko przespał całą noc ale o 7 urządził taki ryk 😮 nie wiem o co mu chodziło 🤢 teraz jeszcze śpiocha a ja z kawką się szykuję do wyjścia 😆
Asia snil mi sie Tymon i Ty ,ze juz mial nozki eleganckie 🤪 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘

AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
hej i my się witamy 🙂 tak się cieszę z dzisiejszego dnia 🙃 😁 o 11 jedziemy do doktorka jupi 😁 🙂
z wrażenia nie mogłam spać 😜 Tymon grzeczniutko przespał całą noc ale o 7 urządził taki ryk 😮 nie wiem o co mu chodziło 🤢 teraz jeszcze śpiocha a ja z kawką się szykuję do wyjścia 😆

O! Aga wywołała 🙂

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
mariola-s napisał(a):
ja też nie wierzę w przyjaźń damsko - męską. nie brnęłabym dalej zwłaszcza wiedząc że mężowi to przeszkadza

Bez przesady, mój mąż ma wiele przyjaciółek, taka jest konsekwencja studiowania na ASP 🙂 Większość ma swoje rodziny, z niektórymi sama się przyjaźnię, oczywiście nie wszystkie są uczciwe w tej relacji, ale jednak jest to możliwe, myślę, ze do takich rzeczy trzeba dorosnąć, mój mąż jest ode mnie starszy 9 lat.

Ale szczerze, też bym nie brnęła, jeśli Twoje emocje Madzia są za żywe względem niego.

Ja jestem tego samego zdania co Magda, i kwestia wieku odgrywa rolę, pożyjecie zobaczycie,każdy wiek ma swoje prawa ale jak już sa jakieś zobowiązania to sorry. Lerka moim skromnym zdaniem w twoim przypadku odpuść, chyba że uczucia są silniejsze do byłego ........ A przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje, tylko trzeba dorosnąć do tego i być odpowiedzialnym . koniec prawienia morałów bo zaraz dam cały wywód.

• Mamusie
Landusia napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Gdzie jest Asik z K i Asik zg......

asia od tymka jest z małymm na sciagnieciu gipsu ! 🙂
a od szkairki to nie wiem..
😁 😁 😁 i ostalo sie dziecier Szakirą 🙃 😘
a tlumacze wlasnie Oli ,ze Jej mezus przyszly ma dzis wazny dzien i ze sie bedzie kąpal po raz pierwszy tak w wodzie... 🤪 duzo wody i bąbelkow ,a nawet dżakuzi mial bedzie 🤪

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):

O! Aga wywołała 🙂
😁