Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Dziewczynki mam pytanie..chciałabym zrobić kalendarz ze zdjęciami Emilki ale potrzebuje takiego na którym mieści sie cały rok i zaznaczone są imieniny i wszystkie święta..a nie moge coś takiego znaleźć 🤢 może ma któraś namiary na takowyyy??chciałabym zrobić go w jak najkrótszym czasie 😉

poszukaj str tej firmy co Anulka zdj zamawiała foto za grosik http://fotogrosz.eu/

dziękować 😘 poszperam 🙂

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Dziewczynki mam pytanie..chciałabym zrobić kalendarz ze zdjęciami Emilki ale potrzebuje takiego na którym mieści sie cały rok i zaznaczone są imieniny i wszystkie święta..a nie moge coś takiego znaleźć 🤢 może ma któraś namiary na takowyyy??chciałabym zrobić go w jak najkrótszym czasie 😉

wiem, cze czarna tez takiego szukala...ona w koncu zamawiala, ale linka nie moge znalexc. i jest bARDZO ZADOWOLONA 🙂 WIEC P0EWNIE CI POWIE, JAK SIE POJAWI .
SORRY ZA BLEDY-JEDNOREKI.... 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
witam się
byłam u pediatry przepisała tylko cebion i calcium. Akurat była siorka w radomiu nas podrzuciła. A z powrotem autobusem kurde jak wyszłam od pediatry stał juz autobus na zajezdni wiec biegiem do apteki 😮 i zapomniałam o masci majerankowej buuuuuu 😮 matenko mysliałam ze nie doczłapie się z tym fotelikiem do domu z przystanka upociłam się jak mysz 🥴 ciezki juz skubaniec 🤪
ale to wapno zawaliscie pachnie bananowo 🤪

z tymi fotelikami to jest masakra 😮 nie dość że ciężkie jak diabli to i się o nogi obijają 🤢 wiem coś o tym 😮

własnie 😠 ja nie wiem co zrobie jak bede miała isc z nim do szpitala na rehabilitacje z wózkiem pewnie nie pozwolą 😞
mały usnął ide sprzatac w szafie 😮

• Mamusie
izarybka napisał(a):
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
witam się
byłam u pediatry przepisała tylko cebion i calcium. Akurat była siorka w radomiu nas podrzuciła. A z powrotem autobusem kurde jak wyszłam od pediatry stał juz autobus na zajezdni wiec biegiem do apteki 😮 i zapomniałam o masci majerankowej buuuuuu 😮 matenko mysliałam ze nie doczłapie się z tym fotelikiem do domu z przystanka upociłam się jak mysz 🥴 ciezki juz skubaniec 🤪

z tymi fotelikami to jest masakra 😮 nie dość że ciężkie jak diabli to i się o nogi obijają 🤢 wiem coś o tym 😮

własnie 😠 ja nie wiem co zrobie jak bede miała isc z nim do szpitala na rehabilitacje z wózkiem pewnie nie pozwolą 😞

jakie rehabilitacje ?? 🤔

• Mamusie
izarybka napisał(a):
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
witam się

IZKA NA JAKĄ REHABILITACJĘ ???

• Mamusie
a ja mam juto wizytę u ortopedy 😮 kurwa 3 para butów ZŁA 😠 dalej Tymon wyciąga nogi , wczoraj przedstawiciel zabrał je do szewca dorobić dodatkowe wzmocnienie i dalej lipA 🥴 😠 Ja się qrwa wykończę nerwowo...dzwoniłam do doktorka kazał jutro przyjechać ... szlag by to ! 1 na 20/30 dzieci 😮 tym jednym jest Tymon 😮 się mi trafiło 😜

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
no i pospał 😞
mój też ma coś z napieciem bo główka mu leci w lewo i mam od pediatry skierowanie do poradni rehabilitacyjnej i czekamy na termin 9 stycznia 😞 może mu się wyrówna do tego czasu bo już jest lepiej 😮

do 9 stycznia będzie wsio ok 🙂 😘

oby 😞 gówniany radom nie m a gdzie pójsc prywatnie 😞 oby mu się naprostowało bo główke ma płaską z jednej str 🥴
k...wa nic dzis nie zrobie bedzie wisiał na cycu maruda 😞

• Mamusie
izarybka napisał(a):
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
no i pospał 😞
mój też ma coś z napieciem bo główka mu leci w lewo i mam od pediatry skierowanie do poradni rehabilitacyjnej i czekamy na termin 9 stycznia 😞 może mu się wyrówna do tego czasu bo już jest lepiej 😮

oby 😞 gówniany radom nie m a gdzie pójsc prywatnie 😞 oby mu się naprostowało bo główke ma płaską z jednej str 🥴

nie smutaj Kochana 😘
przyjmij na cyc ... ja tak robię wyjścia nie ma ;/
choć nerwy na skraju 🤢
wierzę że będzie ok!!!

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
a ja mam juto wizytę u ortopedy 😮 kurwa 3 para butów ZŁA 😠 dalej Tymon wyciąga nogi , wczoraj przedstawiciel zabrał je do szewca dorobić dodatkowe wzmocnienie i dalej lipA 🥴 😠 Ja się qrwa wykończę nerwowo...dzwoniłam do doktorka kazał jutro przyjechać ... szlag by to ! 1 na 20/30 dzieci 😮 tym jednym jest Tymon 😮 się mi trafiło 😜

matko macie sie za swoje 😞 Asia już nie długo bedzie dobrze po tym wszystkim co przeszliscie musi byc 😘 😘

• Mamusie
izarybka napisał(a):
asia19874 napisał(a):

matko macie sie za swoje 😞 Asia już nie długo bedzie dobrze po tym wszystkim co przeszliscie musi byc 😘 😘

ano mamy ...
do tego doszło że ani ja ani mój nie chcemy słyszeć o następnym dziecku ;/
może czas pokaże ale wątpię 🤢 a marzy mi się córcia oj marzy 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
no i pospał 😞

nie smutaj Kochana 😘
przyjmij na cyc ... ja tak robię wyjścia nie ma ;/
choć nerwy na skraju 🤢
wierzę że będzie ok!!!

wyjscia nie ma dokładnie 😘
ja dzis doła podłapałam mój G stwierdził że to moja wina że sie przeziebił bo łaże z nim po godz ze powinnam 15min i koniec...
tak tylko w piatek nie byłam bo padało sob niedz bylismy u rodziców dopiero w pon wyszłam na spacer musiał sie przykisic i go owiało nie wiem 🥴

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
asia19874 napisał(a):
ale Legins ważne intencje 🙂 piosnka super 😁
😘

baa 🙂
wczoraj kupiłam gazetke "mam dziecko" z przebojami dla dzieci..dzisiaj z Hanka damy czadu ! 😁 😎

będzie disco 🤪 😁
super avatar 🙂 Haniołek Kochany 😘 😘 😘

Haniołek..dobre dobre 🤪 😘 😘 😘
dziecię sie obudziło,no to idziemy sie bawic a potem odpowietrzać 🙃 🙂