Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Maga napisał(a):
Maga napisał(a):
wiecie co martwie sie bo Dominik nie lubi leżeć na =brzuszku i nie podnosi głowy....jak na nim lezy

Antoś tez nie lubi. (malo powiedziane 🤢) i ja robie tak: mamy w lazience duuuze lustro i staje tam z nim i trzymam go tak, jakby byl na brzuszku- trzyma glowe i sie podziwia i smieje do siebie 🙃 oczywiscie po jaims czasie sie oriwentuje ze jest w tej pozycji i jest wrzask 😉 ale lustro podstawione jak on lezy na brzuszku nie dziala tak niestety.. 🤢

no włąsnie nie wiem jak juz mam go zachecac juz sama z nim leze spiewam pokazuje zabawki troche polezy i ryk

moj robi ryk w momencie, kiedy jego rece dotykaja powierzchni na ktorej lezy- ja jeszcze nie zdaze zabawek przygotowac 🙃

hehe ahh te dziedziaki nie nadążam czassami za małym

no a najlepszy jest, bo podkladamy mu juz rece tak zeby sie opieral- poopiera sie chwile na nich i je rozklada szeroko i lezy plackiem i ryczy 🙃 🤢 🤢
hehe teraz tez go polozylismy i wyglada jakby zabka plywal 😆

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Maga napisał(a):
Maga napisał(a):
Maga napisał(a):
wiecie co martwie sie bo Dominik nie lubi leżeć na =brzuszku i nie podnosi głowy....jak na nim lezy

Antoś tez nie lubi. (malo powiedziane 🤢) i ja robie tak: mamy w lazience duuuze lustro i staje tam z nim i trzymam go tak, jakby byl na brzuszku- trzyma glowe i sie podziwia i smieje do siebie 🙃 oczywiscie po jaims czasie sie oriwentuje ze jest w tej pozycji i jest wrzask 😉 ale lustro podstawione jak on lezy na brzuszku nie dziala tak niestety.. 🤢

no włąsnie nie wiem jak juz mam go zachecac juz sama z nim leze spiewam pokazuje zabawki troche polezy i ryk

moj robi ryk w momencie, kiedy jego rece dotykaja powierzchni na ktorej lezy- ja jeszcze nie zdaze zabawek przygotowac 🙃

hehe ahh te dziedziaki nie nadążam czassami za małym

no a najlepszy jest, bo podkladamy mu juz rece tak zeby sie opieral- poopiera sie chwile na nich i je rozklada szeroko i lezy plackiem i ryczy 🙃 🤢 🤢

mam to samo....

• Mamusie
Buziaczki dla Olusi i Matiego
Achm....myslałam ze padne ze smiechu az mala obudziłam , teraz to mozna sie z tego smiac , ale Ty musiałas miec miekkie nozki hi hi , no ładnie wychodza interesy
Ania 100.....wielki szacun kochana dla Was .....mam nadzije ze P.Tadzio sie zgodził .....: 🙂
Gosia ....nie chcesz byc z nami to nie, nic na siłe ....
Anulka ....gratulacje dla siostry duzy chłopak
narazie tyle doczytałam
Asik z Zg ...kuruj sie kochana , bo na swieta wyskoczysz z kokarda i z gilem pod nosme i bedziesz wygladała apetycznie hi hi

czarna79 napisał(a):
Achm....myslałam ze padne ze smiechu az mala obudziłam , teraz to mozna sie z tego smiac , ale Ty musiałas miec miekkie nozki hi hi , no ładnie wychodza interesy
Ania 100.....wielki szacun kochana dla Was .....mam nadzije ze P.Tadzio sie zgodził .....: 🙂
narazie tyle doczytałam
Asik z Zg ...kuruj sie kochana , bo na swieta wyskoczysz z kokarda i z gilem pod nosme i bedziesz wygladała apetycznie hi hi

buhaha za tego gila pod nosem masz rubika aga 🤪 🤪

a wogule to chciałam napisać
Anulko!!! po pierwsze napięcie to nie ejst mkoniec swiata nie mozesz sie dołować tylko ćwiczyć i byc dobrej myśli dużo dzieci ma napięcie zobacz na n aszym forum ile dzieci ma , to dla sie wyleczyc kochana i nie mozesz sie smucic bo Emilka zobaczy i bedzie smutna
trzymajcie sie kochaniutkie buziaczki dla synowej odemnie i Dominisia oczywiscie dla ciebie też

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
narazie tyle doczytałam

buhaha z gilem 😁 😁 😁
buziaki dla Juleczki 😘

• Mamusie

no wm avatarku robi to bardzo dzielnie, jak tak lezyu podkladaj mu raczki pod klatke i pomagaj mu sie podtrzymywac, przede wszystkim zeby byl prosto, nie uciekla na jeden bo0k i tak kilka razy dziennie po troszku po chwilce i zobaczysz jak szybko sie uczy

Louisedg napisał(a):

no wm avatarku robi to bardzo dzielnie, jak tak lezyu podkladaj mu raczki pod klatke i pomagaj mu sie podtrzymywac, przede wszystkim zeby byl prosto, nie uciekla na jeden bo0k i tak kilka razy dziennie po troszku po chwilce i zobaczysz jak szybko sie uczy

tak zrobil rtylko raz i łuki go uchwycił no nic bedziemy ćwiczyć