dodalam fote podpasionego madyla 😁 po finale programu odeszlismy od diety i sie zaokrąglamy 😁😁 na mojej domowej wadze wychodzi 5,5 kg al to chyba i tak nie wiele jak na 3 mce
dodalam fote podpasionego madyla 😁 po finale programu odeszlismy od diety i sie zaokrąglamy 😁😁 na mojej domowej wadze wychodzi 5,5 kg al to chyba i tak nie wiele jak na 3 mce
to tak jak Ola ,a wzrost jaki???moja niewiem ale ze 3tyg temu miala 61cm
hej wszystkiego dobrego na swieta wam zycze i chyba usuwam sie z tego forum jesli jest taka opcja.pozdrowionka
a co się stało, że taka nagła decyzja o opuszczeniu nas???
jak widzicie nie mam czasu u wlazic....raz w tyogdniu moze mi sie udaje to wg mnie takie cos nie ma sensu bo nawet wtedy jak cos napsize to nikt nie zauwaza 😜 a czesciej nei dam rady tu bywac.
a poza tym to nie nagla decyzja..od dluzszehgo czasu o tym myslalam bo naprawde jaki ma sens jak wlaze na to forum raz na tydzien albo i dluzej
ale jednak włazisz 🙂 a jaki sens? to juz sama musisz sobie odpowiedziec na to pytanie. 😜
no wlaze ale nikt tu nie reaguje jak o cos pytam itd takze sensu brak.
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Louisedg_m
takaa nah nah urocza
boze ja zostane lesba przez was 😁 😁
znow sie zakochalam 😁 😁 😁 😁
Louisedg_m
po finale programu odeszlismy od diety i sie zaokrąglamy 😁 😁
na mojej domowej wadze wychodzi 5,5 kg al to chyba i tak nie wiele jak na 3 mce
AsiulkaZG83_m
😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃tu same takie love inaczej,ino nikkkk otwarcie nie mowi 🤪 😘 😘 😘
AsiulkaZG83_m
to tak jak Ola ,a wzrost jaki???moja niewiem ale ze 3tyg temu miala 61cm
AsiulkaZG83_m
Louisedg_m
hhaaaa ino dziecie se walneły dla sciemy
Louisedg_m
i ja
Louisedg_m
Gosix89_m
no wlaze ale nikt tu nie reaguje jak o cos pytam itd takze sensu brak.
Maga_m
najlepszego 😘 😘
AsiulkaZG83_m
chlopy wykorzystane w jednym celu 😉
achm_m
przez sen piszą 🙂) zazdroszę hehe
Louisedg_m
Louisedg_m
jesuuuuuuuuuuusicku ale mi sie w koncu udalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!