Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej laseczki umnie nadal w biegu ale tylko do 6 stycznia potem bede wolniejsza nawet was nie poczytałam jutro robie roczek dla znajomych a 6 stycznia dla rodziny wszytkich nie pomieszcze Fabian moj prawdo podobnie uczulony na grzyby plesniowe a u tesciowej wilgoc powiem wam ze nie wiem co mam roic tak w ogole zgrzeczniał ale cycek mamusi 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Czesc
Wielka to ciezko z tym rzybem bo moi dziadkowie tez milei z tym problem i to dziadostwo ciezko wyplenic...
A ja mam wolne heheheh do konca roku 😉 🙃 🙃 🙃
Kinga my przed swietami walczylismy z zapaleniem oskrzeli u Kini współczuje wiem jaki to stres a jeszcze lekarz zapisał nam złe lekarstwo i przes to o mało co nie otarlismy sie o szpital;/

• Mamusie
Ja tak samo jak Nikusia.
Na fb jest szybciej.
No ale skoro juz tu pisze to napisze ze przyszły moje zaproszenia na roczek 🙂 jade je dzisiaj porozwozic 🙂

Mam nadzieje ze przynajmniej od czasu do czasu kazda z nas napisze jakiegos dluzszego posta tutaj a takie krótkie informacje na fb 🙂

Rok temu juz parłam hehe a o 14:50 Ania pojawiła sie na świecie 🙂

• Mamusie
Wielka ja robię w niedziele roczek ale w lokalu więc nic nie robię. Nawet tort zamowiłam, konika pony 🙂) ciekawe czy ładnie jej go zrobią.
A moja niunia gada non stop ale z takich zrozumiałych słowek to mowi:
baba - babcia
dziadzia - dziadek
mama
tata ewentualnie woła tato
jak chce mi cos pokazać lub o cos zapytać to mowi 'to' pokazujac paluszkiem lub 'cio to'
brum brum -auto
ato- auto
ba- bombka
bam- jak coś spadnie
kotek
jak wisi pieska to woła chau chau
nie- nie
i wiele wiecej ale to juz w swoim języku 🙂

• Mamusie
Anabel tu jest tak, że każda napisze co u niej słychać, potem się odnosimy do tych postów. Jak Cię nie ma to potem sobie na spokojnie przeczytasz.
A na fb łatwiej mi z kimś popisać, nikt poza nami nie widzie. No, ale nie pisze się takich codziennych postów. I niby jesteśmy ale nie wiadomo co się u drugiej działo.
Adzia przekręcone nicki to już chyba specjalność Wielkiej 😁 😁 😁

• Mamusie
Nikusia racja Fb to super sprawa ale przecież nie może po nas ślad zaginąć buhahhahah my mamy styczniowe 2012 buhahhah a po drugie lubię tu pisać

Adzia bo moja siostra to Anna i wołam na nią Andzia, za to tak

Anabel Nikusia dziękuje za oklaski 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Forum ożyło to i ja się odezwę 🙂
Wielka bo imie Anna jest śliczne ,ale Andzia juz nie 😜 😉
Nikusia jak tam kolęda, przezylas? 😉 dzieci grzeczne?
Anabel na fb wiele sie traci jak cie nie ma a tutaj wiadomosci czekają na swoje odczytanie 🙂

A ja byłam dzisiaj na terapi i w piątek mam dotakowo wizyte u psychiatry (300zł za wizyte 😮 ) no ale jak mus to mus. Dostane jakieś leki na zlagodzenie moich problemów 🥴 oby to coś pomogło bo powiem wam ze ciezko mi ostatnio cieszyc sie życiem.

Na dworze jest tak pięknie biało, az żal iść spać ,najchetniej poszłabym na spacer 🙂 a poki co ide jesc 😜