Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A ja myślałam, że forum padło a jednak nie 🙂 To fajowo 🙂 🙂 🙂
Anabel bo ja nie w temacie, czemu znów nie zaszczepili??? My za miesiąc na szczepienie. Mam nadzieję, że Natala wyzdrowieje całkiem.
Nikusia mnie też jakoś łatwiej na FB pisać. Loguję się na jeden portal. No i tam nikt nic nie widzi.
Wielka
to Cię z pewnością wyróżnia, te nicki przekręcone 🙃 😁 😁
Jest taka piosenka "Andzia, oooo Andzia..." 😁 😁 😁
Adzia ja wierzę, że leki Ci pomogą. Skoro sama sobie pomóc nie możesz to tak już jest, że trzeba po chemię sięgnąć. Świat znów stanie się kolorowy, zobaczysz 😘

• Mamusie
Kacha niezaszczepiona bo katar dostała a teraz jest szczepienie zywymi bakteriami wiec by było niebezpiecznie ,,, no i chcemy jeszcze pneumokoki przy okazji zaszczepic....
Wielka chetnie bym wysłała bo mam poł szuflady w zamrazalce i musze cos z tego zrobic a ja nie lubie nie mysle jeszcze o tym ze kiełbase mamy do odebrania chyba 15 kg.....heh a ja nie jadam kprawie wcale kiełbasy chyba z e w bigosie 😉 maz bedzie miała utrzymanie na cały rok 😉

• Mamusie
Anabel to ja Ci zazdroszczę tak zaopatrzonej lodówki. Ja to bym mięskiem nie pogardziła, kiełbasę zjem, ale nie jestem super wielbicielem ale mięsko 🙂
Wielka nie dostałam cukierka od ksiedzą. Za to był o wiele szybciej niż zwykle i trochę nas zaskoczył, no ale naszykowane miałam a lepiej tak niż chodzić i patrzeć czy idzie. 🙂
Adzia i jak ta wizyta i leki, lepiej Ci?
Kacha ja też się muszę zmotywowac i tu zaglądać 🙂

• Mamusie
Anabel podam ci adres na prv 😁 😁 😁 moj M bedzie w 7 niebie 😁 😁 😁 teraz dobra pora bo wiadomo że sie nie popsuje 😁 😁 😁 😁

Nikusia to my to chociaż cukierki dostaliśmy ale juz po krzyku 😁 😁 😁 😁

Skóreczka oj piszą ale ty cichutko ty moja mordeczko

U mnie co praca dom i tak w koło Fabi zdrowy nawet grzeczny 😉 😉 😉 kupiłam sobie dzisiaj kurtke i ciesze się jak dziecko 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Oj Wielka jak my nie mapiszemy to juz nikt...
Kurtka pikowana w sezonie kosztowała 120 a teraz dałam 50 zł jestem zachwycona 😉 jeszcze chyba pójde po płaszczyk bo tez niezle przeceny maja za 150 a były za 300;0
Szkoda ze forum nie działa ... dzis mam potrzebe wygadania sie wyzalenie smutno mi ;(

• Mamusie
Anabel ja cie chętnie wysłucham zawsze i o każdej porze 😆

Nikusia ty masz wybaczenie

a reszta ma pasiora na d.....

Musze wam sie pochwalić mi przyszła moja kurteczka jestem zachwycona 😁 😎 😁 😎 noi z nowym rokiem dostałam podwyżkę 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Skończyłam pic kawusie i spadam do pracy ciężki dzień przede mną bo jestem po dostawie zabawek więc nudzić mi się nie będzie . Moje dziecko ma nowe imie Waluś posikałam się ze śmiechu

• Mamusie
Anabel jak chcesz sie wyzalic to lepiej zagadaj na fb tam szybciej któraś z nas z toba pogada bo tutaj to sama widzisz, raz na jakis czas ktos wejdzie.
A chetne jestesmy zawsze 🙂

Wielka to super ze kurteczka dotarła i ze jests z niej zadowolona bo róznie to bywa.

Nikusia czekam na relcje i zdjecia 😆

A tak z nowosci u nas to Ania ma nową zabawę, chodzi po całym mieszkaniu z butami a potem kaze sobie ubrac swoje zmowe kozaczki i w nich biega a w rece trzyma juz inne buty hehe zabawnie to wyglada.
Nadal walczymy z odparzeniem cipulki 🥴 jutro zaniose jej mocz i kał do analizy bo cos mi to spokoju nie daje ze nic nie pomaga a we wtorek do lekarza skoczę z nią.
No i ze soba tez bo znowu zatoki mnie zaatakowały.

Aha no i zaczela sie wykłocać. Takie długie zdania do nas mowi ale po swojemu oczywiscie a do tego placze jak czegos jej nie chce dac i to tak super wyglada bo krzyczy co po swojemu i placze. Ale oczywiscie to jest wymuszanie. Do tego zaczyna bić szczypać ciagnac za włosy i inne nieprzyjemne rzeczy 😠 strasznie niegrzeczna sie zrobila a z drgiej strony słodka bo mówie do niej 'daj buzi' i ona podchodzi i daje mi buzi i sie przytula 🙂 i juz cala złość mija 😉

Potrafi też powiedzieć 'trzy' 😜

• Mamusie
hejka
Dziś byłam jako model dla siostry i prezentowała na mnie fryzurę, a potem na zakupach bo w domu pustki.
Wielka mam zamiar jechać do centrum handlowego i zobaczyć za jakąś kurtką/płaszczykiem - może mi się trafi jakaś posezonowa obniżka. Chcę coś dłuższego ale nie chce w kolorze czarnym. Zobaczę czy coś będzie.
Adzia fotki dodałam na fb, epizody w sumie też. 😉
Emilka dziś mi za nogami biegała i się wspinała, żeby ją nosić. Nic nie umiałam zrobić. Dopiero popołudniu jak się wyspała to się trochę uspokoiła.
A co do zębów to dobrze liczyć Emilka ma już 12, ostatnio odkryłam kolejny. Ma wszystkie jedynki, dwójki i czwórki. 🙃
Skoreczka jakoś wczoraj nie umiałam się ogarnąć ale fotki już są. Ja jeszcze nie jestem gotowa ze sprzątaniem, praniem i nagrzaniem domu. Najgorzej to ostatnie bo ja wróciliśmy to mieliśmy 9 stopni. Pożyczyliśmy taką dmuchawę i w pokoju podnieśliśmy temp, ale do dziś jeszcze nie jest tak ciepło jak zawsze.
maxidixiaga mnie admin zablokował za prośbę o pomoc w głosowaniu na brzuszku. To nie jest zgodne z regulaminem. Powodzenia Wam życzę 🙂

• Mamusie
Adzia Fabi też nie dobry że płacze przez niego a nieraz anioł ze chce sie go za całowac

Skóreczka musisz zaglądać częściej

Nikusia wprawiaj sie w pisanie

Anabel kochana nie przejmuj sie mi też na wszystko brakuje czasu nie kiedy chciała bym mieć to 5 min dla siebie ale jest to bardzo ciężko 🤢 🤢 🤢

U mnie co w koło i to samo dom praca dom praca ale jutro mam wolne z czego się bardzo ciesze noi poniedziałek mam wolny ale muszę wszystkie sprawy po załatwiać.Za mówiłam Fabiemu dresik ale całkiem inny http://allegro.pl/hit-nowy-dres-puma-infant-track-suit-92-cm-i2993792397.html boj się na niego uparł chociaż mu tłumaczyłam że białe rękawy mówi że będzie prał 🙂