Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Czesc Bałam sie weisc na forum bo myslalam ze bede miala mnustwo do nadrobienia 😉 a tu szis spokuj 😉

31072010 ja to juz teraz nie mam takiej figórku bo brzuszek mam 😉

Kruszynka no bo w dniu slubu to tylko cieszyc sie 😉

Nikusia u nas mama tez szczupła i ja ze starsza siostra kiedys bbyłysmy szczupła ja w sumie to nie ma co narzekac bo chyba tragedi nie ma ale starsza siostra duzo przytyła i taka kuleczka sie zrobiła przed ciaza sie odchudzała a teraz sie kula bo za 2 miesiace ma termin 😉 mam nadzieje ze po ciazy troszke zrzuci bo ona sie zaniedłaba bo duzo przed kompem siedziała i prace tez siedzaca miała za to młodsza siostra ma całkiem inna figóre niz my z niej jest kawał baby chcoc nie jest tak zwana"przy kosci" za to twarz ma starszej siostry tak jak by maske zdjac 😉

Kasiulka oby to juz koniec bóli synka 😉

Skoreczka z suknia to było tak ze pojechałam kupic biała ale jak przymierzyłam ta to stwierdziłam ze ja chce a to dlaetgo ze była inna a wtedy była moda na podpinane z kwiatami 😉 dodam jeszcze ze kobieta z salonu ja zamówiła i przyszła dopiero tydzien przed slubem ;0

Nikusia udenej imprezki 😉

Ja juz tez wysprtzatana i po obiedzie teraz jeszcze tylko pranie mi zostało bo juz nawet poprasowałam poprzednie 😉

Ja to dzis miałam filecika z kurczaka ryz z białym sosikiem i fasolke jestem ciekawa co na to Kinia ..to znbaczy na fasolke bo reszte juz jadłam 😉

Kacha to ja proponuje u ciebie lotlety too sie na nich wyzyjesz 😉

• Mamusie
Dziękuję Kacha 🙂 I wyobraź sobie mąż cykał. A Błażejek tak jak piszesz w Kubusiu Puchatku i jeszcze w czapie zimowej bo to przed wyjściem z domu na szczepienie 😉

A pewnie wyżyj się w kuchni, tylko nie na biednych brokułach 😁

Ja nie gotuję, dziś na obiadek do mamusi pięterko niżej 🤪

• Mamusie
Ja też mam dzisiaj obiad od teściowej 🤪

Nikusia to prawda, że jesteście do siebie podobne 🙂 No i tylko pozazdrościć Ci dekoltu 🤪

Kasiulka to Fabiś biedny 😞 Mam nadzieję, że mój po szczepieniu tak nie będzie miał...

Mój mąż pojechał po kombinezon dla Aleksa, bo kupiliśmy jakiś taki mały, że jest już na niego ledwo ledwo 😮

Kacha zbij kotlety na kwaśne jabłko 😁

• Mamusie
Śpieszę się pochwalić, że mój Aleks jest dzisiaj w Gazecie Wyborczej 🤪 (trzeci od lewej, ten co płacze 😉 )

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/710/wyborcza.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/5738/wyborcza.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
hejo 🙂

Oj ja dzis zabiegana , sprzatanie maz wymyslił ze robimy Lasanie 🙂 jeszcze szwagierka przyszła a ja robiłam jabłecznika 🤪

teraz troche dychłam 🙃

O 17.30 JEDZiemy do ksiedza ciekawe co nam powie 😮

beata super my tez jestesmy w gazecie ☺️ 😘

Nikt tu za mna nie tesknił...??? ☺️ ☺️ 😁 😁 😎