Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nikusia no pewnie już sie doczekać nie mogę!! 🙂 a pamietnik przepiekny

Kacha z wagą to masz tak jak ja więc się nic nie martw ;p...

Smoczek- u nas z tym roznie bywa :p

a my tez juz po spacerku 🙂 dzis tatus dyzuruje przy corci wiec skusze sie na lampke wina, apropo win, macie jakies ulubione? bo ja poki co smakuje xD

• Mamusie
Kruszyna ja też daję małej Bebiko... i póki co na kolki nie narzekam 🙂 a i smak ma dobry xD probowałam hehe :P ale troszeńkę ^^ no i w biedronce kosztuje 13,99 i starcza na 3,5 dnia 🙂...tak na oko 😉... więc 28 zł na tydzien a to duzo mniej niz twoje 😉... tak samo uzywam tych pampersow z biedronki... Dada... i jestem mega zadowolona 🙂

• Mamusie
Kruszyna swojskie winko ahhhh jak ja bym sie takowego napiła... kiedys babcia robila ale juz nie robi ;/... a jak robila to bylam za mloda by je pic... przynajmniej na legalu xD...

Skoreczka a połwytraWNE w barku sie znajdzie :P... takze zapraszam ^^

Dodam że mam pewna historie jak mialam okolo 12 lat to z moja kuzynka (12 lat) spalysmy u babci... i za firanka stala banka z winem... powachalysmy i stwierdzilysmy ze to kompot z owocow... nalalysmy sobie (babcia robila pierogi) i tak pilysmy a ze slodkie to dobre.. i babcia wpadla do pokoju a my ze tak powiem lekko wstawione xD... od tej pory babcia lepiej chowala ,,kompot". Całe szczescie rodzice mieli ubaw :P a nie krzyczeli... w koncu dziecko czasem tez sie myli :P