Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Amelka poszła wczoraj spać o 23:30!!!! myślałam że pośpi dłużej a tu o 2 pobudka ale na szczęście tylko 10 minutowa na jedzenie ale później przed 7 si.e obudziła i już było po spaniu:/ miałyśmy iść na procesję ale akurat wtedy zasnęła i nic z tego. Teraz sobie siedzimy i odpoczywamy na tarasie a później jedziemy z Kubą na mecz pokibicować tacie 🙂 🙂 🙂

No ciekawe jak tam Hania napiszcie ktoś do Ewki jak macie numer!!!

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Amelka ma 62-68 przeważnie 74 wyciągnęłam jeden bodziak ale duży jeszcze jak nie wiem, ale z kolei dostała od koleżanki taki śliczny komplety z Mayoral na 9miesięcy i jest doby ( właśnie ją dzisiaj w niego wystroiłam 🙂) więc co firma to rozmiar inny po prostu trzeba mierzyć żeby coś nie przegapić jak się ma większe rozmiary w domu prawda??

No ja miesiące też liczę od daty urodzenia czyli 13 czerwca będzie miała skończone 4 miesiące!!!

• Mamusie
ja tez licze 12 kazdego miesiaca :P.
ja dałam jabluszko jak mala skoczyla 3 miesiace 🙂
niedawno jadla banana 🙂 teraz lezy na macie i gada 🙂

Ja tam chcialabym zeby mloda umiala sie soba zajac :/ zazdroszcze Wam- wcale nie jestescie wyrodnymi matkami, tylko myślacym 🙂 Ada owszem zajmie sie na chwile soba, ale nie za dlugo, potem jest pisk i musi kogos widziec, albo ktos musi do niej gadac inaczej jest krzyk :/. My nadal spimy z nią w pokoju, po prostu jest mi tak wygodniej, chociaz Adrian juz jeczy zeby pojsc do siebie bo sie nie wysypia na rozkladanym fotrelu w 3 osoby xdd bo jak mloda biore na karminie w nocy to juz zostaje u nas w lozku bo po prostu zasypiam zanim ona sie naje :P poza tym boimy sie ;/
Przez te zeby Ada budzi sie w nocy co 2 h :/ maaaasakraaaaaaa

• Mamusie
Mój nosi body rozm 62 a spodnie 74 ale jak zauważyłam rozmiar rozmiarowi nierówny - np z H&m body nosi 56 i jeszcze w nim troche pochodzi bo jest duże 🙂

Ja byłam u lekarza z sobą i dostałam skierowanie do endokrynologa - na jutro mam wizyte mam tragiczny poiom hormonu tarczycy - wogole go prawie nie mam - i lekarz groził mi szpitale (i mówił że prawdopodobnie bede musiała przesac karmić piersię) ale ja sie nie dam i ide do innego 🙂 moze on coś wymyśli innego 🙂

A my dziś mamy 4 miesiące 🙂

• Mamusie
Witam 🙂
sto lat dla Szymonka 🙂
u nas przy pierwszym dziecku było podobnie jak u olci, nosiłam, usypiałam nie odstępowałam na krok, bardzo długo spała z nami 🙂a teraz Emilka usypia sama w łóżeczku, potrafi się sama sobą zająć, ale to nie nasza zasługa ona od samego początku była mało absorbująca, chyba taką ma naturę 🙂

hej 🙂 my byliśmy dzisiaj we trójkę na naszej zamojskiej starówce. nie pierwszy raz z Alkiem,ale dzisiaj jakbyśmy dziecka nie mieli 🙂 Cały czas słodko spał a pod koniec spaceru spotkalismy znajomych,Alek się obudził i popisywał się śmiechem 🙂 Alek nosi różne ciuszki,niektóre nawet 54 ale to raczej tyczy się koszul.Fajniej wyglądają jak są bardziej obciśnięte.Dzisiaj je policzyłam i ma ich...15 ! W tym z 8 z prenatala hehe elegancik. a jedne śpiochy ma z 74
Zapięłam dzisiaj swoje przedciążowe levisy rozmiar 28 🤪 🤪
jeszcze poopinane,ale cał dzien w nich śmigam i juz teraz czuję luz 🙂
Trochę się denerwuję,bo moi Rodzice pojechali z tym młodszym bratem na operację do Krakowa. Tomek ma oczopląs i to już jego druga operacja.Pierwsza była 3 lata temu,rodzice robili prywatnie i od razu lekarka wpisała ich na listę oczekujących na NFZ na nastepny zabieg. No i się doczekali dopiero teraz 🤢 Polska.... No,ale ważne żeby to zrobili bo pójdzie we wrzesniu do szkoły i ta wada moze mu troche przeszkadzać w nauce.
się rozpisałam 😎

• Mamusie
Tynka to trzymamy kciuki za braciszka!! Wiesz byłam kiedyś z mężem w Zamościu bo pracował w firmie z Zamościa i starówka jest prześliczna zakochałam się w niej od razu 🙂 🙂 🙂
Ja też nie słyszałam że przy zębach jest katar no ale może... wiecie ja jak tylko Amelka marudzi bardziej to patrze do buźki i mówię że to zęby ale póki co to chyba fałszywe alarmy bo łapki pcha do buźki i ślini się jak cholera ale to chyba nie wszytko bo w buzi nic nie widzę żeby się coś działo a swoją droga ciekawe który maluszek będzie miał pierwszy wkłuty ząbek 🙂 🙂 🙂

Olcia, ja tez jestem zakochana w starówce.Nie wiem kiedy tu byłaś,ale teraz jest genialnie. Wszystko wyremontowane,nowy park i amfiteatr pod chmurką.Zapraszamy kiedyś hehe 😉
Ja jak dobrze pójdzie to niedługo odwiedzę Krosno.Mojego Męża siostra chajta się z chłopakiem z Krosna 😉 Pewnie keidys ich odwiedzimy.

mój tez pcha ręce ciągle do buzi,miał ostatnio gorączkę i trochę kaszlał i był zakatarzony. raczej nie wiązałam tego z zębami. Bo o ile gorączkę to zrozumiem to aktar może jakiś alergiczny albo coś złapał 😮 Teraz już ok

• Mamusie
no to super, ze jestescie w domku 😉

ja dzis z mloda tez bylam, u lekarza, zeby mi ją zwazyłą. Mowie, ze troche pokaszluje i ma katarek, patrzy jej do gardla - infekcja wirusowa gardła :/ mamy dawac wit c przez 5 dni i stodal przez 7-10 dni, czyscic nosek, i mamy skierowanie na badania krwi i moczu bo mloda za malo je i jest niespokojna i lekarka chce sie upewnic ze to nic takiego 🙂
wazy 5880 kg

• Mamusie
No to pospałam 🥴 Hanka do rączek przyzwyczajona po szpitalu i teraz czeka nas walka 🥴
U nas waga 5770
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/593/zdjcie0176s.jpg/][IMG]http://img593.imageshack.us/img593/4556/zdjcie0176s.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
To moja Córcia boksuje lakarzy 😉

Ja też oglądam. 🙂 a mój Tomek na siłowni,bo fanem piłki nie jest hehe
Dzisiaj przychodzi do mnie wieczorem koleżanka,będzie popijawa 😉
TRZYMAĆ KCIUKI ZA POLSKĘ !!! 🤪 😎