Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

Byliśmy u lekarza.Ostre wirusowe zapalenie krtani,dostał leki i inhalujemy nebulizatorem. Jest ciężko,bo strasznie płacze a trochę to trwa.... :/ Teraz śpi,ale ciągle chodzę,zaglądam czy oddycha... 🤢 jak wieczorem będzie dalej "szczekać" to na szpital po zastrzyk.. 😞
a lekarka potwierdziła- jest szmer nad serduszkiem.trzeba koniecznie do kardiologa dziecięcego.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tynka czyli to samo co miała Emilka, szok 😲 a gdzie Alek to złapał? Bo na pewno nie Ty to przyniosłaś, bo zapalenie krtani rozwija sie z chwili kontaktu wirusa, a TY masz teraz weekend od pracy.
Moje dziecko co dzień ma nowe sińce, wczoraj na udzie miał odbitego klocka - musiał sobie na nim przysiąć, do tego siniak na czole, a dził na łokciu 😮

No właśnie nie wiem czy to nie ja to przywlokłam :| Cały tydzień chorowałam na krtań,w przedszkolu w piątek połowy grupy nie było bo też podobno wirus z krtanią... 😠
Wzięłam na jutro wolne,opiekę nad dzieckiem i całą noc będę go obserwować. Teraz siedzę przy nim,leży biedny i śpi.... 😞 Mam nadzieję,że noc przejdziemy bez problemów...

• Mamusie
Tynka dużo zdrówka dla Alka.Trzymamy kciuki żeby te szmery przeszły 🙂
Informuj nas na bieżąco jak Alek.
A ja dzisiaj byłam w Biedronce i kupiłam małemu album z Kubusiem Puchatkiem bo wczoraj zapomniałam i jutro jadę wywołać część zdjęć a w środę mam ustny polski i sobie je odbiorę 🙂
Dzisiaj Gabryś zdecydowanie miał lepszy humorek i nie dał czadu babci.

• Mamusie
no to tynka trzymaj się i szybko Alek niech wraca do zdrowia.my bylismy dzis na zakupach i kupiliśmy Nikosiowi extra jeansy z h&m na szelkach rurki wygląda bosko 🙂ale zapłaciliśmy za nie 69.99zł ale tak słodko wyglądał musiałam sie skusić.u nas dziś padał snieg z deszczem.ide smażyć krokiety które sama zrobiłam pychotka 🙂

• Mamusie
Milena czekamy na zdjęcie Nikosia w nowych spodniach 🙂

u NAS DZISIAJ NOC PORAŻKA DO 3 PRAKTYCZNIE NIE SPAŁAM BO CO 20 MINUT TRZEBA BYŁO IŚC NA PÓŁ GODZINY do Amelki... :/ ehh... czy to sie kiedyś skończy???
Ale za to rano super niespodzianka za oknem bielusieńko i dalej sypie a jak u Was???

• Mamusie
Więc kochani, jest oficjalnie! Mam dla was wspaniała i zaskakująca wiadomość. Znowu się spodziewam 🙂)))) Mój Boże! Wiem, ja sama jestem w szoku. Nie mogę w to uwierzyć. Miałam nic nie pisać na mojej osi czasu, ale tutaj wszyscy są rodziną i znajomymi, więc postanowiłam to zrobić. Nie mogłam utrzymać tego w tajemnicy. Tak spodziewam się Mikołaja! Wklej to do swojej osi czasu jeśli masz poczucie humoru! Zobaczymy ile osób tak naprawdę czyta wszystko. :P

kolezanka ktora własnie urodziła to ma na fb , juz myslałam ze ciaza :d

• Mamusie
tez sie nabrałam 🙂 nie umiem dodawać zdjęc ale jak zrobie mu zdjęcie w nowych spodniach to dodam na głowne zdjęcie i wtedy pooglądacie 🙂 Nikoś maruda nie mam juz sił jęczy wisi mi na nodze,w nocy ostatnio ok polepszyło się po był dramat zastanawiałam sie kiedy ja wkońcu sie wyspie i tu niespodzianka daje mu tylko max 2 razy jesc a reszte oszukuje wodą i lepiej spi doktorka mi to poradziła i nie reaguje na jego krecenie tylko czekam spokojnie i wiem ze juz mam podejsc a nie ja zawsze zaraz na bacznośc do lóżeczka wiele razy pokręci sie i uśnie dalej,wkoncu musimy Nikosia przenieśc do swojego pokoju.u nas tez snieg musze popatzec za sankami 🙂

• Mamusie
dobre dobre 😁 😁
my tez mamy snieg, a sanek brak :PP. musze czegos poszukac 🙂 powoli juz przychodza preznety dla Ady 😁D.
u nas juz widac prawa 2jke 🙂)) biedna wczoraj zerwala sie z takim placzem ze nie dalo rady sie jej uspokoic 😞( s teraz spi 🙂

Milena, wchodzisz na www.pokazywarka.pl dodajesz zdjecie i jak uwtorzy Ci link to go wkleisz, ot cala filozofia 🙂

• Mamusie
o kurcze Ewka to szkoda bo by się już przydały a tak to musisz poczekać kolejnych kilka dni aż przyjdą dobre!!
Ewka mam jeszcze pytanie odnośnie czapeczki Hani czy dobrze je leży koło główki i uszka nie wychodzą bo kurce nie ma u nas nigdzie tej czapki w sklepie żeby przymierzyć i chyba muszę kupić na allegro i trochę się boję żeby była dobra. pisałam do tych ludzi w jakim sklepie mogę kupić czapeczkę to napisali mi że nigdzie ze oni sprzedają tylko an allegro.. hhmm dobre nie??? 🙂 🙂 🙂 bo u nas w kilku sklepach były z tej firmy ale akurat nie ta ;(

• Mamusie
fatycznie Ewa lipa 😞 u mnie ADa na spora stope ma 12,5 cm 🙂 ale ma po kim xD na nosze rozmiar 41, Adrian 43 :PP

Z tymi czapkami to tak jest kurde :/ mam chyba z 5 zimowych, ale chujowo leza, tzn ladne sa i ogolnie, ale jak zawiaze i Ada polozy glowe to odstaja na uszach i ma na wierzchu ://