Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Brawo dla Gabinka 😉 Malwina no to okazałaś dobre serce dla teściowej 😆 podziwiam. Moja ma urodziny w naszą rocznicę ślubu i skoro ona o naszym święcie nie pamięta to my tez możemy zapomnieć 😆 Imieniny mamy tego samego dnia więc składamy sobie życzenia na sucho bo to wigilia więc się spotykamy 🥴 Ja teraz jak u nich byłam to się pochwaliła, że dla córki paczkę wysłała na imieniny i za samą przesyłkę zapłaciła 45zł i mówi no raz w roku można sobie pozwolić a do mojegomęża to nie raczy zadzwonić w imieniny. Tego to ja nie jestem w stanie zrozumieć u mnie w domu wszystkie dzieci traktowane są na równi. Ale się rozpisałam 😆
Moja Hania śpi w body na długi rękaw i w półśpiochach. Teraz mikołaj przyniesie jej piżamki to będzie spała w piżamce 😆

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
u nas imieniny, urodziny sa obchodzone :0 kazdy dostje chociaz po czekoladzie od kazdego, buzi buzi 😁, nie ma takiego faworyzowania 🙂

Malwina, Ada tylko raz sama stala bez trzymania się:P, dzis dostała chodzik - stwierdziłam, ze skoro i tak non stop jest na nogach i lazi przy meblach to juz jej nie zaszkodzi 🙂 jaka radocha, zapieprza rowno po calym domu ;d a ja mam spokoj :PP.
Gratluje dla Amleki !! szybka jest 🙂 a o dzien pozniej sie urodziła :PP

Pochwale Wam sie czyms w sobote 😉) ale mam radoche 😁DD taki moj prezent na gwiazdke bede miec 🙂

Ada spi w tym http://www.kappahl.pl/article/pizama_167726 + skarpetki, specjalnie jej kupilam tylko na noc jako pizdzamke, bo odzielnie w koszulce i spodniach to nie, bo zaraz by miala plecki na wierzchu a tak wszysstko zakryte, nawet jak sie odkopie z koldry 🙂 u nas w nocy jest cieplo 🙂 w dzien zreszta juz tez jak awanture zrobiłam :P od 6 rano juz w piecu pali 😉) a jak to nam sie ubrudzi niespodziewanie to spi w samym pajacyku, nie ma body pod spodem nigdy do spania 🙂

• Mamusie
Wow Malwina gratulacje dlaGabrysia!
moj Azizek tez potrafi wstsac z[pozycji siedzacej i stac ale nie chce kroczku zrobic, nie spieszyt miub sie do chodzenia 😉 a mowilam Wam ze tej mojej znajomej pijacej w ciazy synek juz chodzi !!! a jest mlodszy od Azizka o miesiac! idzie do przodu jak burza, maly Dzik 😉
Ewa to Tescioa do dupy za przeproszeniem :/

• Mamusie
Wiesz Ewa może taka miła dla niej bym nie była bo ona o nas nie pamięta no ale w końcu ktoś musi być mądrzejszy a że to była 50 to dostała prezent za rok będzie czekolada i życzenia.Tak jak ona mi zrobiła na urodziny 🙂
U nas noc super.Gabryś poszedł spać o 23,jadł ostatni raz o 21 a obudził się do jedzenia o 2:30 i spał do 8:30 🙂
A ja się rozchorowałam,dosyć,że ból gardła to jeszcze grypa żołądkowa 😞

• Mamusie
Zdrowka Malwina 🙂
my dzis z ADa pospalysmy do 9 😉, teraz buszuje w kojcu, zaraz przychodzi moja mama to wskocze do wanny 😁.

Parszywe zycie 😞( jednak nie zrobie sobie w sobote :/, Adrian stwierdzil, ze i tak w tym miesiacu krucho z kasa zeby wydac znowu 400 zł :/ i ze w styczniu zrobie 😞(

• Mamusie
Witam!1 u nas dzisiaj cudowna noc 🙂 🙂 pobudka o 12 io 3 na cycusia i spała do 8!!!!!! o chyba prezent z okazji 10 miesięcy 🙂 Teraz już jesteśmy po saneczkowym spacerku i Amelka śpi!!!
byłam wczoraj w pracy na rozmowie i nie mogę wrócić na swoje stanowisko... :/ trochę szkoda ale z drugiej strony zaproponowali mi pracę w biurze więc chyba się skusze bo to przynajmniej pewne godziny a nie jako przedstawiciel wracałam o rożnych a tutaj 8 godzin i do domu więc teraz intensywne szukanie niani i od 14 stycznia prawdopodobnie zaczynam!!! /Już się biję jak to będzie ale z drugiej strony chcę już iść!!!

Ewka tak to z teściowymi jest.. 🙂 🙂 Dobrze że nie masz jej w domu 🙂 🙂 🙂 Amelka też wczoraj w dzień strajkowała ze spanie i myślałam że będzie tylko oraz spała ale padła o 17!!! a później zabawa do 23 masakra :/:/:/

Kamila przemyśl to jeszcze raz porządnie :P:P:P

• Mamusie
Olcia ale Ci pyklo! kurcze praca przedstawiciela jest fajna i spelniajaca w pewnym sensie ale jak nie ma sie zobowiazan, sama pracowalam w sezonie od 7 do 21 nawet czasami w trasie bylam 😞 a takw biurze masz pewne 8 godz i stala pensje niezaleznie od utargow!!! ja bym sikala z radosci :P

Kamila jak przemyslalas ten tatuaz to powodzenia zycze zeby wyszedl taki jaki chcesz. Ja na swoj sie czailam wiele lat i dojrzewalam do tej mysli i zrobilam sobie go 3 lata temu. Mialam wiele pomyslow ale ten jeden jedyny przetrwal conajmniej 10 lat :P mialam sobie dorobic jak bede miala dziecko ale musialabym to zrobic w ukryciu bo maz by nie pozwolil :P:P:P o tatuazu dowiedzial sie po fakcie, zrobilam go sobie jak bylismy skloceni 😁 😁 😁

Dzisiaj ide do lekarza,mojego rodzinnego z brakiem okresu i bolem jajnikow i mam mega stresa bo ginek to ginek a tu do rodzinnego ze wszystkim chodze i to cczesto i mnie tam bedzie qrwa ogladal 😠 😠 😠 😠 😠 Malwina Ty jak odstawilas Cerazette i karmilas jeszcze Gabrysia piersia to mialas okres czy ustaly plamnienia???

• Mamusie
100 dla Amelki 🙂
Monia ja miałam kiedyś zaledwie 3 dniową przerwę w braniu tabletek i nie dostałam plamienia.Teraz biorę je chyba z 3 miesiace ciągle i zdarzaja sie plamienia tak 1-2 w miesiącu.Towarzyszy temu u mnie ból jajników,pleców i nerek.
Było lepiej jak dodatkowo do Cerazette brałam Asequrellę 🙂 Ale aptekarka doradziła żeby brac Asequrelle 1 miesiąc i robić miesięczną przerwę i brać dalej.
Mi np. bardzo podobają się tatuaże,mam znajomego które je robi ale jak byłam w ciąży poszłam do niego jak robił tatuaż bo zaprosił nas na kawę i cholera padłam mu w studio jak zobaczyłam jak robił ten tatuaż.W życiu bym się nie zdecydowała bo się boje jak cholera nawet jak o tym pomyślę.Wolałabym z 5 dzieci urodzić...

• Mamusie
🙂
wszystkiego najlepszego dla Amelki i spóźnione życzenia dla Adusi 🙂 🙂 🙂

mi osobiście tatuaże się nie podobają, nigdy nawet nie przyszedł mi do głowy taki pomysł, ale ja to już tak mam że niekoniecznie idę z duchem czasu... i jeszcze za to płacić 😮 oj nie 😜
moje córki będą miały ze mną ciężko 😉 😜 😜

u nas katarek od trzech dni, ale walczymy i już widać poprawę 🙂 a zębole nie wyłażą 😉
Malwina życzę zdrówka 🙂

• Mamusie
No kurcze ja niby też sie ciesze ale jakoś tak w terenie też mi się podobało no i kasa była duuużo lepsza no ale póki co trzeba brać co jest a później będę szukała najwyżej tylko jeszcze najgorsze jest to że to praca na 3 zmiany tzn. od 6-14 później od 10-17 i trzecia od 11 -19 no ale jakoś to pogodzimy mam nadzieje no i przynajmniej niania będzie na mniej godziny przychodziła 🙂 🙂

właśnie listonosz przyniósł dla Amelki sukienkę mikołajkę słodka jest 🙂 🙂 🙂 już się nie mogę doczekać jak ją w nią ustoję 🙂 🙂

Ja kiedyś chorowałam na tatuaż ale mi mama nie pozwoliła a jak się już zgodziła to mnie obleciał strach i sobie nie zrobiłam i dziękuję do końca życia 🙂 🙂 🙂 Ale u kogoś mi się podobają i to bardzo no ale to ozdoba na ałe życie!!! Jak byłam w ciąży na KTG to dziewczyna też leżała podpięta i miała tak nisko z boku brzucha u dołu tatuaż taki paskudny rozciągnięty na brzuchu fuj... ale wiadomo sa różne miejsca 🙂 🙂 🙂

Cześć Dziewczyny !
Ola- dobrze,że masz gdzie wracać 🙂 Myślę,że za jakiś czas uda ci się zmienić na coś innego/ lepszego. Mój Tomek też pracuje jako przedstawiciel i nie jest to za ciekawa praca,zwłaszcza w zimie 🤢 Jeździ po wsiach i nie raz wleciał w zaspę na poboczu...Z kolei w lecie gorąco..

Tatuaż...hmmm... podoba mi się,ale u szczupłych osób....a że do takich teraz nie należę 🙃 Na grubszych jak dla mnie wygląda to po prostu obrzydliwie.
Szukałam dzisiaj sanek ale taki szajs w kerfurze,że szkoda gadać 😠

• Mamusie
Tynka ja wiem że sanki moje nie nalezą do najtańszych ale może przemyśl czy nie warto dołożyć. Śpiworek masz więc beż śpiworka będzie trochę taniej. Ja z Olką już 3 lata szaleję na takich i nic się z nimi nie dzieje. Wcześniej siostra kupiła sanki za 70zł w biedronie i wytrzymały tylko jedną zimę 🥴
Hani sanki ja testowałam jako pierwsza mąż zaciągnął mnie pod samo przedszkole Olki 😆 miny przechodniów bezcenne 🤪
Pochwalę się jeszcze, że z pracy dostałam 400 zł na święta 😆 😆 😆

• Mamusie
ja sanki dostałam :P dla kolezanki juz nie potrzebne wiec po co mam kuywac :P. jak sie zepsuja to kupie dopiero.

Tynka, kurde dzieki!! ja do szczuplych nie naleze 😉

Olcia- dlatego raczej powinno sie wybierac mniejsca takie, ktore sie nie rozciagaja :P na brzuchu, udach etc nie ma co robic tatuazu, bo jak sie rozciagnie skora to masakrycznie wyglada :/
albo w tym miejscu http://naszetatuaze.pl/tatuaz/3914/tatuaze-dla-dziewczyn-4681_4.jpg
tylko ze forma zwykla : 12.02.2012
lub bardziej z tylu :
http://tatuaze.us/upload/foto/0/13285459840_0.jpg

sklaniam sie bardziej ku drugiej opcji 🙂

Kamila nie kierowałam tego do Ciebie.
Kiedyś miałam ochotę na wzorek na stopie,ale chyba dojrzałam i już mnie to nie rajcuje 😉 Nie wspomnę o pieniążkach...400 zł 🙂 Mimo,że oboje pracujemy to nie wyobrażam sobie wziąć takiej kwoty na hmm... durnotę. Już przeliczyłam ile byłoby za to mleka,słoiczków i pampersów 😁 Jeżeli Was na to stać bez wyjątkowych wyrzeczeń to fajnie,zrób sobie 🙂
Ewcia,oglądam te sanki i podobają mi się twoje. Może wyłożę na nie większą kwotę,Alek dostał od dziadków na sanki 100 zł 🙂