Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

mi by ktoś mógl jakieś ciasto upiec, bo mam chcicę i lenia
Małe gada w łóżeczku po butli, większe je krupnik (od godziny, ale nie wpierdalam się, cierpliwie spoglądam na przemieszczającą się w kierunku ust w slimaczym tempie łyżkę, której zawartość w tajemniczy sposób ląduje z powrotem w talerzu i znoooooowu i znowuuuuuuuuu 😜 )
Pies to trącał.
Kawę sobie zrobię 😎

Podjarałam się bo guziki w owym za wielkim ciążowym płaszczu przesunęłam i gra gitarka 🙂

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam w klubie lewych z wf-u. 😜 Ja za to byłam nielubianym kujonem, który miał tylko czas na książki i olimpiady. W liceum trochę dojrzałam. 😜
Z planów dzisiejszych zrobiłam jakąś połowę, muszę się wreszcie ogarnąć no. 😜
Wracając do wcześniejszej rozmowy jestem stanowczo przeciwna biciu, ale wątpię czy mi się to nie zdarzy. Zwłaszcza jak Emi będzie się tak zachowywać jak to dziecko co wczoraj widziałam, a wierzcie jestem mega cierpliwa. 😜 Jak na razie mamy anioła, ale potem szydło może wyjść z worka. 😜

• Mamusie
Jeeeezuu wf najgorzej 🙂 nienawidziłam wf-u zwłaszcza biegania, często mdlałam od wysiłku 🙂 za to kocham sieatkówkę tak jak Lady i piłkę ręczną 🙂
Ale moim ulubionym i jak na razie jedynym sportem jest wypasiony seksik z moim cudownym, seksownym facetem ajjj aż mi się zakciało 🙂 a Michał tak daleko 🙃

kasia_sztuk napisał(a):
Astra, też kupiłam olejek rycynowy i będę Mani włosięta nim traktować 🙂 ile tego się daje? Chyba ociupinkę wielkości groszku bo to tłuste jak niedomyty chuj 🙂

Kasia ociupinkę ja tylko tak sobie kropelkę w palcach rozcieram i troche jej tak w te kudełki 🙂 od początku jej trochę jedwabiem te włosy pielęgnowałam, położna mi podpowiedziała hehe w taki sam sposób jak teraz rycyną i może dlatego się nie wytarły, ale po tym olejku rycynowym takie jej się fajne teraz zrobiły, sprężyste i jakby grubsze 🙂
I niby rycyna przyciemnia włosy, a ja widzę,że Kuśce jaśnieją.

ggulek napisał(a):
Witam w klubie lewych z wf-u. 😜 Ja za to byłam nielubianym kujonem, który miał tylko czas na książki i olimpiady. W liceum trochę dojrzałam. 😜
Z planów dzisiejszych zrobiłam jakąś połowę, muszę się wreszcie ogarnąć no. 😜
Wracając do wcześniejszej rozmowy jestem stanowczo przeciwna biciu, ale wątpię czy mi się to nie zdarzy. Zwłaszcza jak Emi będzie się tak zachowywać jak to dziecko co wczoraj widziałam, a wierzcie jestem mega cierpliwa. 😜 Jak na razie mamy anioła, ale potem szydło może wyjść z worka. 😜

Gulek mnie właśnie kujony nie lubiły, bo mi było szkoda czasu na książki, a wlaśnie olimpiady z polskiego, francuskiego, historii i geografii, czyli moich ukochanych przedmiotów zawsze wygrywałam albo byłam w ścisłej czołówce, czerwone paski na świadectwie miałam do ostatniej klasy gimnazjum, ale z matmy zawsze 4 było i 3 z wfu 😁 dlatego musiałam nadrabiać i te ukochane przedmioty na szóstki powyciągac 🙂 i kujony się wściekały, że ja mam czas na wycieczki, koleżanki,że w książkach nie siedzę, a oceny mam lepsze od nich. A w liceum za dużo wagarowałam. Przestało mi zależeć na wszystkim, a już najberdziej na szkole, trudny to był czas w moim zyciu, pokomplikowało się poukladane życie, towarzystwo zrobiło swoje. Wiecie,że w 2 kl liceum miałam przygodę z fetą, poszłam po tym do szkoły i polonistka, która pokładała we mnie zajebiście wielkie nadzieje zatrzymała mnie po lekcji i się pyta czy mam problemy w domu, czy coś się stało, bo trzepałam się całą lekcję i źle wyglądałam....wyobraźcie sobie,że w momencie kiedy ona temat skierowała na dragi ja się rozpłakałam i w żywe oczy jej patrząc wcisnęłam kit,że moja przyjaciółka zginęła wczoraj w wypadku i tak dalej...słowotok nie wiadomo skąd...historia taka,że każdy by łyknął...zwolniła mnie do domu, a ja całą droge się z niej śmiałam i poszłam do koleżanki. Słuchajcie, kaca moralnego mam do dzisiaj 🙃 wstyd mi cholernie ☺️ makabra.

Ja też kujonem nie byłam, ale czerwone paski były 🙂
Kurde feta u mnie się zdarzyła dopiero na początku studiów, ale to tylko na imprezach żeby skakać do białego rana 😁 Uch po tym pewno bym mogła i skakać przez skrzynię i gwiazdy robić ahahah 🙃
Idę, bo się obudzili oboje w jednym czasie 😁 Czas na deserek dla małej.

kasia_sztuk napisał(a):
Widziałyście na Pudelku jaką J.Lo ma śliczną córeczkę?

Kasia ja na pudelku zwróciłam bardziej uwagę na to, jakie J.Lo ma małe cycki 😁 Zawsze mi się wydawało,ze ma balony takie typowe dla gorącej latynoski, a tu takie ciapy 😁
Jak moje 🤪

izunia1986op napisał(a):
astraaa napisał(a):
Izu, komedia? Mało powiedziane. która zgadnie co zrobiłam Dawidowi na pierwszej randce kiedy chciał mnie pocałować?

moze lepiej nie 🙃 🙃 🤪 🤪

Niechcący go posmarkałam... 😁 😁 😁
że tez nie uciekł hahaha

• Mamusie
A propo fety 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=q6GzsAZevHA&feature=youtube_gdata_player
Moja przygoda z fetą zaczęła się na balu gimnazjalnym, zapodałam se w nosa bo chciałam zaimponować koleżankom, myślałam, że niewiadomo co się będzie działo 🙂 ale na podzas tańczenia tak się pociłam, że szok i żadnej piosenki nie odpuściłam. Miałam zajebiście mocny, ciemny makijaż i jak przyszłam do domu to zobaczyłam monstrum w lustrze, cały makijaż spłynął mi aż na dekolt 🙂) a zakończyła się po śmierci Tomka, dawałam ostro bo on też lubił. Głupia jestem, że to robiłam, ale to najczęściej u znajomych albo na disco, żeby dłużej poskakać. Najbardziej jednak banię mi ryły grochy, uwielbiałam stan beztroski po nich hahaha.
Ale już nigdy nie wezmę tego gówna do ust i nosa 🙃
Izunia, pomasuj mu dziąsełka, albo włóż mu do gryzaczka kostkę lodu, przyniesie mu ukojenie na jakiś czas.
Moja śpi już 2-gą godzinę 😮, a ja opierdzielam jabłecznik. Jest tak zajebisty, że lepszego nie ma 🙂 zdolna ta moja mammita 🙂

• Mamusie
astraaa napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
Widziałyście na Pudelku jaką J.Lo ma śliczną córeczkę?

Kasia ja na pudelku zwróciłam bardziej uwagę na to, jakie J.Lo ma małe cycki 😁 Zawsze mi się wydawało,ze ma balony takie typowe dla gorącej latynoski, a tu takie ciapy 😁
Jak moje 🤪

Ja zawsze widziałam, że ma ogryzki. To już w pierwszym teledysku wyczaiłam 🙂 już ja mam większe 🙂