Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
monkado napisał(a):
Ula no właśnie tak to trochę wygląda ale jest tak jakby z boku dziąsła a nie od góry więc chyba nie.. już sama nie wiem.. 🤨

a afta albo pleśniawka jak wygląda?

antos tez ma cos takiego na na górnym dziąśle, myslę że to ta perła Epsteina, tylko on to ma od urodzenia, no i nie dotykałam ,czy to twarde jest i miał dwie jak sie podniebienie kończy takie jak na zdj w wikipedii, jedna mu zeszła

• Mamusie
Witam wieczorkiem 🙂

Dzieci śpią od 1,5h, Mężul też już niestety padł także pozostaje mi samotny wieczór z tv i laptopem 😉

Kasia.. jedna i druga 😁 najlepsze życzenia imieninowe 🙂 😘 😘 😘 Troszkę późno ale zawsze 😉

Kasiala co to za ciucholand że w niedzielę otwarty? I chyba jakiś duży skoro aż 6h buszowałaś 😁 Poproszę dokładny adres, chętnie się przejadę 🙂

• Mamusie
Kinia ten ciucholand jest czynny od wt-nd od 10-20 a wpon do 18 🙂 to jest na 29 listopada 94 🙂 tutaj link http://www.artus94.pl/ generalnie ciucholand ma 2 piętra na parterze wszystkie rzeczy po 10zł a na pierwszym ubrania dla dzieci do 98cm za 2 zł dla starszych dzieci po 4 zł a dla dorosłych po 5 zł generalnie ciucholand jest mega ogromny ja spedziłam tyle czasu na hałdzie ubrań bo tam wysypują worki i trzeba grzebać ale też mnóstwo jest na wieszakach 🙂 tyle ze w tej hałdzie są najnowsze rzeczy 🙂

• Mamusie
oczywisćie przed fitem brat podniósł mi ciśnienie do 200 😠 😠 😠 😠 bo zamieniliśmy się kartami do cyfry i chciałam się odmienić a do niego do Anglii leciał jego zony szwagier no i dałam mu kartę zeby mu zawiózł a jak bedzie wracał to weźmie moją i co oczywiscie się stało.... szwagier zapomniał karty z Polski zabrać a w dodatku brat zapomniał dać mu mojej karty i tak o to jestem w dupie aa chciałam zerwać umowę... tzn wypowiedzieć bo się kończy 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
Kasiala pierwszy raz w życiu widzę taki ciucholand!!! 🤪 🤪 Kurde muszę tam jechać! 😁

A ja patrzę sobie na stronę Smyka, nadal nie mam pomysłu na prezent dla Jasia 🤨 Za to znalazłam super promocję http://www.smyk.com/fisher-price-gadajacy-aparat-fotograficzny-zabawka-edukacyjna,p1044881161,zabawki-gry-dla-dzieci-p
Nikoś dostał taki mniej więcej jak był w wieku Jasia i w zasadzie służy Mu do teraz, świetna zabawka.. przynajmniej trafiona w gust Nikosia bo On w ogóle do zabawek jest wybredny 😜

• Mamusie
Kinia ja też pół dnia przeglądam stronkę smyka bo chcę zamówic na mikołaja już zabawki i też ten aparat znalazłam dla synka koleżanki który ma roczek 🙂 to mówisz że fajny jest 🙂
No mnie myślę że się 119 zł na darmową przesyłkę uzbiera, tylko oczywiscie nie mam pomysłu dla Kamilki, tzn. może inaczej, pomysłów mam za dużo a pieniędzy mniej.

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę takiego ciuchlandu. U nas to ciuchlandów pełno ale drogo, a jak są przeceny to już szmaty wiszą.

• Mamusie
wiem z tymi zabawkami masakra, my poniewaz mamy kupic 4 prezenty dla naszego Oliego tylk odrogi kupilismy a dla kuzynki kupilam takie jakby pianinko gdzie sa odglosy zwierzatek i piosenki i klawisze dla chlopca 1,5 roku , Oli ma takie i Igor strasznie je lubi wiec znalazlm mu podobne nie bylo drogie ale nie stac mnie wszystkm kupic z fishera zabawki wiadomo dla swojego dziecka zawsze.