Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

Moja mama zamówiła Jachurowi projektor, bo była promocja na Grouponie i zamiast chyba 180, kosztował poniżej 100 😁
Ciekawe kiedy przyjdzie, bo zamówiła w zeszłym tygodniu, a dopiero teraz się przyznała 😁

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
cześć

Ja tak szybciutko, bo muszę dziś wysprzatać mieszkanie (jutro kuzynka przychodzi i nie chcę później po rodzinie slyszeć, ze u nas burdel w domu) a na 11.30 na rehabilitację jedziemy.

Morskooka i Monika - śliczne Maluchy i jakie już "dorosłe" 😁 😁

Widzę że szał zabawkowy, ja jeszcze też nie mam pomysłu 😮

Karola uff 😉 Ale nam stracha narobiłaś (nie mówiąc już ile sobie). Teraz to już na pewno jest negatywny wynik.

No i coś jeszcze miałam pisac i zapomniałam 🤔

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Ahhhhhhhh wiedziałam , że tak będzie, nie zaśnie na cycku, a na rękach już się nie daje uśpić, poza tym moje ręce nie dadzą rady... 😠
Ile on może tyć 🥴

Tosia a mój z kolei śpi jak suseł, budzę go bo zaraz musimy wychodzić a on nic 🤔
Tak źle, tak niedobrze...

• Mamusie
heja 🙂

u nas nocka zgodnie z przewidywaniami- koszmar.. wstawałam niezliczoną ilość razy- katar/ wypad smoczka/ i uwaga żeby było mało to jeszcze kupa która nie chciała wyjść.. 🤢

dzięki Rosi już wysłałam mężula po ten olejek 😘
a jak często w końcu ściągałaś katarek Zojeczce? bo u nas teraz jest potrzeba częściej bo gilki to jej cały czas wiszą pod noskiem...

Tosia my właśnie też mamy rozszerzanie diety ze względu na żelazo 🙂

Domi 😁 😁 u nas tak samo- Mała ma potężną walizę ja to to co dopchnę do jej walizy i ew jakiś bagaż podręczny 😁

Ilka powodzenia na rehabilitacji i w sprzątaniu 🙂

• Mamusie
Witam widzę że u większości dzieciaczków nocki nie specjalne... 😞 u Nas też tradycyjnie 4 pobudki 😞 od 7 rano na nogach już prawie wszystko ogarnięte ale dopiero śniadanie jem 😮 🤔 mąż dalej na rozmowie dzwonił do mnie że po pierwszym etapie jest teraz jakoś ma drugi czyli jazdę próbną no i kazali mu pokazać swój prywatny samochód ale nie wiem czemu więc w przerwie zaiwaniał na myjnię bo brudny strasznie 🤪 🤪 🤪 no a Kajcia dzisiaj ma jakiś mega ale naprawdę mega slinotok 😲 😲 🤪 🤪

• Mamusie
Hej mamusie chyba już Was nie doczytam
Całuski przesyłam wszystkim dzieciaczkom 😘 😘 😘 z okazji 4 i 5 miesięcy 🙂
Karola cieszę się że wszystko jest po Twojej myśli 🙂
Kasiu a może Kajci idą ząbki stąd to wzmożone ślinienie 🙂
U nas nocka taka sobie, usnęła o 23.30 wstała o 3 i do 5 siedziałyśmy
a później wstałyśmy dopiero o 10 🙂
mała płacze

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Jejuuu jaka jestem wyspana 🤪 🙂 🙂 Jasiu usnął o 18.45, pobudka na cyusia dopiero o 2, 6.40 i spaliśmy jeszcze do 8 🤪

Monkado dużo zdrówka dla Kornelki! 😘 Współczuję nocki 😞

Morskooka Sebuś super inżynier 😁

Ilka powodzenia na rehabilitacji! 🙂

Znacie to? 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Żona do męża wieczorem:
-Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'?
na co mąż
-Nie chce mi się Alina!
-No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami.

... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz:
-Dzień Dobry Panie Andrzeju
Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki.
Barmanka podeszła i od razu:
-To co zawsze Panie Andrzeju?
Zona juz zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie:
-Kto zdejmie stanik?!
cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej'
żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi :
-No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej kur... nie wieźliśmy

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Znacie to? 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Żona do męża wieczorem:
-Andrzej może byśmy dziś wyskoczyli razem do klubu 'Hot'?
na co mąż
-Nie chce mi się Alina!
-No Andrzej ty nigdy ze mną nigdzie nie chodzisz tylko z kolegami.

... Po namowach Andrzej się zgodził. Pojechali do klubu, w szatni od razu szatniarz:
-Dzień Dobry Panie Andrzeju
Maż tłumaczy się żonie że to kolega z podstawówki.
Barmanka podeszła i od razu:
-To co zawsze Panie Andrzeju?
Zona juz zdenerwowana robi wyrzuty mężowi aż tu nagle kobitka na scenie urządzała striptiz i został jej tylko stanik padło pytanie:
-Kto zdejmie stanik?!
cały klub krzyczy 'Andrzej!, Andrzej!, Andrzej'
żona nie wytrzymała wybiegła ten od razu za nią, wsiedli do taksówki i ta mu robi wyrzuty, krzyczy. Nagle obraca się taksówkarz i mówi :
-No Andrzej jeszcze tak brzydkiej i pyskatej kur... nie wieźliśmy

o jaaaaa 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Dzień dobry, później Was poczytam, tzn po południu jak mąż pójdzie do pracy a Franko pozwoli mi dojść do kompa.

Z tego co widziałam Wy ciągle o tych zabawkach, jejku my mamy w tym miesiącu zajebiście dużo wydatków, nie wiem ile zostanie na prezenty 😞
Franek za przedszkole trzeba zapłacić, zaszczepić go na pneumokoki, obkupić do przedszkola w dresy,t-shirty itp. Jeszcze na początku stycznia kolejne 2 tys nie nasze bo na mój aparat ortodontyczny 😞

eeehhh szkoda gadać

• Mamusie
Hej I my sie dzis witamy 😉 wyspalam sie jak nigdy 😉 Amelia zasnela o 23 I pospala do 10;30 a ja sama obudzilam sie o 8:20 wyspana, wstalam posprzatalam Sobie spokojnie kawka sniadanko 😉
Ania ja uzywam huggis i jestem zadowolona Amelia jak przysypia czasami 10 I wiecej Godzin w nocy to jeszcze nigdy nam nieprzemokly 😉
A ja dzis dalam Ameli sprobowac chlebka ten srodek Sam i jadla zobaczymy, ale chyba jej niezasZkodzi 😉

• Mamusie
Dziś Jaś coś nie miał humoru na ćwiczeniach, interesowało go wszystko poza tym co powinno najbardziej. Dał radę pół godziny, ale popłakiwał sobie a jak wyszliśmy to na korytarzu musiał cyca dostać, bo ineczej bym go chyba nie ubrała. Złośnik 😉

Zdrówka dla Kornelci, zeby katar szybko minął 😘

Boże jestem taka zmęczona a jeszcze muszę kuchnię i łazienkę posprzątać:/

Jasiek wczoraj i dzisiaj dostał zupkę z warzywami i indykiem (ze słoiczka), wsuwał jak szalony tak mu smakowało, tylko się oglądał gdzie jest łyżka 😁 😁

• Mamusie
Ilka mnie jeszcze chyba 1 słoiczek został ten na 4 miesiące więc za 2-3 dni też startujemy z mięskiem 🙂 zobaczymy co na to Mała 🙂

biedaczka dalej śpi ale już jakby lepiej oddycha.. 🙂

Tosia Rosi hop hop gdzie jesteście?? jak podawałyście ten olejek? kropelka na koszulkę czy do wody??

• Mamusie
Dużo zdrówka dla Kornelci 😘 😘 😘
Ja jeszcze ze 3 tygodnie poczekam z mięskiem 🙂 dzisiaj Staś wpieprzał zupkę jarzynową z Hippa i powiem Wam, że jeszcze nic nie jadł z z takim smakiem 🙂
Teraz śpi już dwie godziny....

Dziewczyny czy któraś z Was szczepiła na pneumokoki Prevenarem 13???????????