Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

Hejcia 😘
My po szczepieniu 🙂 wszystko ok, mój Jasiul dzielny i UWAGA waży 6390 😁 😁 😁
Pytanie Pani doktor: jakim mlekiem pani karmi? SWOIM. haha
Teraz wisi na cycu, a ja ponadrabiam Was 😘

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tosia napisał(a):
Hejcia 😘
My po szczepieniu 🙂 wszystko ok, mój Jasiul dzielny i UWAGA waży 6390 😁 😁 😁
Pytanie Pani doktor: jakim mlekiem pani karmi? SWOIM. haha
Teraz wisi na cycu, a ja ponadrabiam Was 😘

Tosia czym Ty Go karmisz??? 😉 😁 😁 Waga imponująca 🤪

• Mamusie
heja 🙂

Wow Tosia pogratuluować takiego Bebilonu!!! 🤪

a u nas nocka ładnie przespana od 22.30 do 6 rano 🤪 pierwszy raz przespała mi całą noc 🙂 no i dzięki temu cyce napompowane tak że i Kornelka sie najadła i ściagnęłam jeszcze 140ml a że za tydz w piątek wybieramy sie do znajomych to akurat bedzie jak znalazł, nie bedę musiała cyca wyciągać bo będą tam też nie znani mi bliżej mężczyźni to po co mają mi w cyce patrzeć 😜

• Mamusie
Hej mamusie 🙂
Tosia ale Jasiu ładnie sobie waży 🙂 moja teściowa byłaby w niebo wzięta jakby Kamilka tyle ważyła, chociaż nie wiem czy czegoś innego by nie wymyśliła
moje dziecię to jakieś 4200 waży w porywach do 4300 😁
Dzisiaj jest strasznie marudna i po karmieniu o 7 już nie poszła spac, no i w rezultacie jeszcze śniadania nie jadłam bo terrorystka nie chce sama poleżec chociaż chwilę
w nocy wstawała co 2 godziny a ja nie myślę o niczym innym żeby usnęła chociaż na godzinkę to ja też się położę
Mogę pomarzyc, pogoda się popsuła i spaceru dzisiaj nie będzie to spania też nie będzie przez cały dzień 😞
Ok spróbuję sobie zrobic śniadanie 🙂

Śpi moje biedne wymęczone dziecię 🙂
Tak pisałyście o niedostępnych szczepionkach 5w1, my tak jak Ilka, mamy na miejscu w przychodni i dzisiaj bałam się, że też nie będzie. Ale okazało się, że dostępne normalnie w Płocku.
Monkado, jaką matę możesz polecić? 🙂 Bo my jeszcze nie kupiliśmy i się przymierzamy.
Ilka jeśli to możliwe to też mam jedną osobę do wysłania na księżyc. Wczoraj poszła ze mną na spacer, ja weszłam do sklepu, zimno na dworze, a ona Jaśka buja bez czapki, w samych cienkich spodenkach i bluzi. Myślałam, że dostanę pierdolca. I to ja jestem nieodpowiedzialna 🙂
Kasiala, mój na głos śmieje się przez sen i siebie budzi przy okazji. Gratulacje za ząbki! Rośnie Ci mały króliczek 🙂 Oczywiście WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI 2 MIESIĄCA! :*
Agatka dla Amelki też buziaczki od Cioci i Jasia na 2 miesiąc :*:*
Daria, trzymam kciuki żeby Bartusiowy brzuszek się uspokoił :*
Kinia jednak Jaśki to małe Kluski 🙂 Ja też chętnie oddam trochę Jasiowych gramów dziewczyny 🙂 Moje ręce tego niedługo nie przerobią.
Ania, przybijmy sobie piątki, albo niech Twoja teściowa z moją babcią podadzą sobie rękę 🙂

• Mamusie
monkado napisał(a):
Ania a masz może matę? u nas sprawdza sie rewelacyjnie, rzucam ją włączam melodyjki i mam czas żeby spokojnie jak człowiek umyć sie, zjeść, posiedzieć na forumku a nawet jeszcze poprasować 🙂

mamy matę, ale póki co nie wykazuje jeszcze Kamilka większego zainteresowania
poleży trochę a zaraz i tak płacz
w ogóle to od tygodnia wszystko wymusza płaczem 😞 i to mega głośnym 😞

• Mamusie
No tak siłaczka 🙂 przez pierwsze 5 sekund, bo później jej się nie chce i tylko leży 🙂
Moje dziecko z fryzurą to coś jak czeski raper 😁 krótko z przodu długo z tyłu 😁
śmieje się że grzywka rośnie jej z czubka głowy 🙂
Włosy ma i po mnie i po mężu, gęste z tyłu po mnie i łysa z przodu po mężu 😁

• Mamusie
hej nie uwierzycie moj krolewicz dzisuaj zastal w bujaczku....pierwszy raz siedzi w nim dluzej niz minute 🙂 🙂 🙂a juz myslalam ze to zbedny mebel....teraz chce mu mate kupic...Ilka mozesz jakas polecic ja twoj tak ladnie na niej lezy to powiedz co to za cudo 😉 😉 😉etap bolacego brzuszka tez mam za soba ale nie wiem czy to po produktach mlecznych czy poprostu samo przeszlo a nie chce ryzykowac i sprawdzac....w sumie to jem maslo i idrobina mleka do kawy i nic mu nie jest myslicie ze tylko wieksze ilosci mu szkodzy czy ogolnie jak nie moze mleka przetrawic to obojetnie czym zjem troszke masla i mleka....tak marze juz o jogurcie i serze....ale boje sie nie bede eksperymentowac na dziecku.moj tez juz troche guga i sie usmiecha narazie tylko miesniami szczegolnie na przewijaku jak lezy z gola dupa 😁 😁 😁 😁

ania_p napisał(a):
Moje dziecko z fryzurą to coś jak czeski raper 😁 krótko z przodu długo z tyłu 😁
śmieje się że grzywka rośnie jej z czubka głowy 🙂
Włosy ma i po mnie i po mężu, gęste z tyłu po mnie i łysa z przodu po mężu 😁

PADŁAM! 😁
Mój to kurde już w tym wieku włosy traci, ma jasną czapeczkę i cała jest w jego włosach w środku 😁