Skocz do zawartości

Dziwaczne akcesoria dla niemowląt | Forum dla mam

Kasiula_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hehe
aż zapisałem wasze zdjęcia na serwerze i wstawiłem je w waszych postach, żeby nikt z zewnętrznych stron ich nie usunął. Dziewczyny, macie po oklasku za ciekawe znaleziska 🙂

No ta pływająca głowa jest przerażająca 😮 Widzicie jakie to dziecko jest zaskoczone?
Miałbym identyczną minę, gdyby mi coś takiego założyli.

Wychodzisz na chwilę z łazienki, wracasz, a tam tułów w jednym końcu wanny, główka w drugim...

A oto hit roku 2007 - "PRZYTULACZ"

• Mamusie
hahahha przytulacz mnie rozbroil hahah 😁 nawet bym nie pomyslala ze cos takiego wynalezki 🙂
a co do tego kola? ech w zyciu bym takiego wynalazku dziecku nie zalozyla.
hehe admin, niezle glowa i tulow oddzielnie hehe, jaka wyobraznia 🙂 🤪

• Mamusie
iwwwa napisał(a):
hahahha przytulacz mnie rozbroil hahah 😁 nawet bym nie pomyslala ze cos takiego wynalezki 🙂
a co do tego kola? ech w zyciu bym takiego wynalazku dziecku nie zalozyla.
hehe admin, niezle glowa i tulow oddzielnie hehe, jaka wyobraznia 🙂 🤪
iwa, to zajrzyj dalej, tam jest blender 🙂

• Mamusie
Przytulacz świetny 🙂 A co powiecie na to???
Osłonka na siusiaka, na czas przewijania 🤪 hahaha ciekawe, czy jest takie coś dla dziewczynek.. hihihih
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/810/pptpmain.jpg/][IMG]http://img810.imageshack.us/img810/3352/pptpmain.jpg[/IMG][/URL]
Albo łyżeczki do strzelania jedzeniem... hahaha genialne, tylko kto będzie sprzątał :P:P:P
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/802/zing.jpg/][IMG]http://img802.imageshack.us/img802/1198/zing.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Adminie co ci tak ten blender po glowie ciagle chodzi 😁
bo iwwa nie skomentowała, więc pomyślałem, że może nie przeglądała wcześniejszych postów 🙂

Samantka: osłonkę na siusiaka bym kupił dla siebie na plażę ale..... za mała 😞

a co do łyżki do strzelania jedzeniem, to chętnie poznałbym tego pomysłodawcę - miałby powystrzelane wszystkie okna w domu!!! Chociaż z drugiej strony... kupić coś takiego osobie, której się nie lubi.... aż korci 🤪

• Mamusie
admin napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Adminie co ci tak ten blender po glowie ciagle chodzi 😁
bo iwwa nie skomentowała, więc pomyślałem, że może nie przeglądała wcześniejszych postów 🙂

Samantka: osłonkę na siusiaka bym kupił dla siebie na plażę ale..... za mała 😞

a co do łyżki do strzelania jedzeniem, to chętnie poznałbym tego pomysłodawcę - miałby powystrzelane wszystkie okna w domu!!! Chociaż z drugiej strony... kupić coś takiego osobie, której się nie lubi.... aż korci 🤪

A no łyżki na prezent dla kogoś, kogo się nie lubi są idealne 🙂 🙂 Tylko trzeba by było zademonstrować dzieciom jak to działa :P 🙂

A co do osłonki na siusiaka... sobie wyobraziłam dorosłego mężczyznę na plaży z taką osłoną i jakbym takiego zobaczyła to chyba bym się zeszczała ze śmiechu!!!!

• Mamusie
no ten żel do dziwacznych rzeczy jeszcze ewentualnie można zaliczyć ale z pewnością nie dla NIEMOWLĄT - w wątku jest podane "dla NIEMOWLĄT" 🙂 Poza tym ja bym tam kupił mojej ten proszek - no ale ja jestem wariat, więc nie ma co się tak sugerować 🙂

Tamta przystawka do wózka na zakupy nie wydawała się dziwaczna, więc sorki ale pozwoliłem sobie dla dbałości o atrakcyjność tematu usunąć. Taaaaak.... wiem..... cenzura.... ale tylko w tym wątku. Mam nadzieję, że wybaczycie tę moderację. Czy wolicie, żebym się nie wtrącał? Bo jak co, to nie ma sprawy 🙂

• Mamusie
admin napisał(a):
no ten żel do dziwacznych rzeczy jeszcze ewentualnie można zaliczyć ale z pewnością nie dla NIEMOWLĄT - w wątku jest podane "dla NIEMOWLĄT" 🙂 Tamta przystawka do wózka na zakupy nie wydawała się dziwaczna, więc sorki ale pozwoliłem sobie dla dbałości o atrakcyjność tematu usunąć. Taaaaak.... wiem..... cenzura.... ale tylko w tym wątku. Mam nadzieję, że wybaczycie tę moderację. Czy wolicie, żebym się nie wtrącał? Bo jak co, to nie ma sprawy 🙂

Nie ma sprawy 😉

• Mamusie
samantka napisał(a):
admin napisał(a):
no ten żel do dziwacznych rzeczy jeszcze ewentualnie można zaliczyć ale z pewnością nie dla NIEMOWLĄT - w wątku jest podane "dla NIEMOWLĄT" 🙂 Tamta przystawka do wózka na zakupy nie wydawała się dziwaczna, więc sorki ale pozwoliłem sobie dla dbałości o atrakcyjność tematu usunąć. Taaaaak.... wiem..... cenzura.... ale tylko w tym wątku. Mam nadzieję, że wybaczycie tę moderację. Czy wolicie, żebym się nie wtrącał? Bo jak co, to nie ma sprawy 🙂

Nie ma sprawy 😉
..
..a wystarczy tylko w tytule wątku dodać..niemowląt i dzieci...i po sprawie....może byłyby jakieś fajne zdjęcia..w wiekszej ilości..wszak ludziom dziwacznych pomysłów nie brakuje...hehe...
a dla dorosłych już mam nawet jeden na myśli...

• Mamusie
Adminie ty to naprawde masz swietna wyobraznie.A oslona na siusiaka pewnie wielu mamom by sie przydala 😉Hehe.A co do tego proszku do wody,to sama bym sie w takim czyms pobawila..ale ja to takie duze dziecko jestem 😁 😁 Juz nie moge sie doczekac,az pojade do Polski,to sobie na trampolinie poskacze 😁