Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ogladamy nowego hellraisera , dno denne!!!!!!!!! az smieszne. porazka, sciaglam se mleko z jednego cyca i wyszlo az 90 ml!! to duzo jak na mnie wiec mala ma papu na noc a ja co....wino pije 😁 warto bylo je kuppowac i tyle czekaly 😁
Moj maz znow mnie niemile zaskoczyl, gnoj jak nic. Ja myslalam,ze on pracuje do 17 a on byl do 16 z 2 kolezankami z pracy na piwie. Huj mnie strzela nawet nie to ,ze kolezanki bo z samymi babami pracuje ale to ,ze kurwa mac zona z dzieckiem w domu zapier......obiad a on sobie na piwko pojechal, do tego autem. Powiedzialam mu ,ze w takim razie w nast, sb ja ide z Johnym, kumplem na fajerwerki i piwo a on zostanie z mala , mala napewno bedzie spala ale sam fakt niech zobaczy jak to jest sie czuc podle w inna strone 😠

• Mamusie
Maja ja tez sie wlasnie drinkuje... amaretto z cola ,polecam!:P Moj Radek to pil caly czas jak w ciazy bylam i nie moglam sie napic,wiec teraz nadrabiam !!!
A co do mezulka Maju no to fakt zachowal sie ni e w porzadku.Nie chodzi o to ,ze z kolezankami i w sumie nawet nie o to ,ze by l na piwie tylko o to ,ze nawet nie dal Ci znac ,ze skonczyl wczesniej i ze chce jeszcze gdzies wyskoczyc...to juz by inaczej wygladalo!Przynajmniej ja to tak odbieram.
Nie grzeczny chlopczyk! Natrzaskaj mu tam porzadnie 😜 😜 😜 😜

• Mamusie
A ja wlasnie wydalam 60f w Avonie i jakos mi tak lepiej 🤪 🤪 Duzo perfumow maja na promocji,i maseczki i pilinki 3 za 6f,gdzie 1 normalnie kosztuje 5-7f 😜 Goska brawa dla Vaneski.Juz duza i silna kobieta z niej.Sylwia widoku zazdroszcze!I co znasz moja znajoma?A Milanek jest mega 😁 😁 Maja maz sie faktycznie nie fair zachowal.Ja bym mojego ostro zjebala 😁 😁 Ale Piotrek by tego nie zrobil 🙂Ja mu z reszta tez...chyba 😁 😁 Nie no zartuje,zawsze sobie o wszystkim mowimy.A reklamy tez nie pamietam.Dobra ide mloda kapac,bo malzonek na VOD wykupil piratow z karaibow i z litosci z nim obejrze 😁 A co do picia,to ja wlasnie Zuberka pociagam 😁 😁 Tak jak Sylwia mowi,w ciazy sobie dosc naodmawialam 😁 😁