Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dobranoc Monia 😁 kolorowych 😁 Sylwia rozwalilas mnie!!!! ale to nic, kiedys wujostwo do nas sie zjechalo i ja z kuzynem poszlismy na dwor przed dom ,a tam bylo nieogrodzone szambo jeszcze i on do niego wpadl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahha, siedzialo mi to w glowie tyle lat.....az kilka lat temu z nim probowalam pogadac,sadzi ,ze nie pamieta .... 😁

• Mamusie
zazdroszcze wam, ze jestescie takie mlode i potraficie tak cieszyc sie macierzystwem 🙂
ja dopiero teraz odkrylam co to znaczy prawdziwe macierzystwo i czerpanie radosci z kazdego spojrzenia i usmiechu dziecka, z kazdego gestu i minki ....
wtedy nie takie rzeczy mi byly w glowie, zbyt wiele problemow i mnostwo innych glupot. 🤨

• Mamusie
doberek.Jak am moje pijaczki?Kac meczy?Kasia widze,ze mialas naprawde ciezko,ale teraz los cie wynagrodzil i masz w koncu wspanialego meza.I nie masz co zalowac,bo gdyby nie to,co cie spotkalo,nie mialabys 2 dzieci,ktore jestem pewna,ze bardzo kochasz.A co do radosci z macierzynstwa,to powiem ci,ze moge ja czerpac,bo mam wspanialego meza,ktory mnie we wszystkim wspiera i mala jest jego oczkiem w glowie.A co do ksiazek,to sobie zycia bez nich nie wyobrazam.A co do nocki,to nie byla u nas za ciekawa.Najpierw mnie dol zlapal i pol nocy przewylam,a potem od 2 mloda uznala,ze zrobi popisowe.Otiweram oczy,a ona stoi w lozeczku i sie na mnie patrzy 😁 I do rana walczylam o jej sen 😁 Kurcze,ale mi dzis mega smutno 😞 😞Ide na 10:30 do kosciola,moze troche lepiej mi sie zrobi.Ehh