Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Kasiu tez przez to..Ale bardziej mam go przez to,ze dokladnie 2 lata temu o 10:45 odeszla od nas moja mama.A nawet nie pol roku wczesniej-bo w dzien matki stracilam tate.I tak od wczorajszego wieczora dola mam.Dobrze,ze Julcia jest tak zajmujaca,to nie mam jak sobie usiasc i poplakac 😉

😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziendobry 🙂 nie mam juz prawie kaca!!!! ale mnie maz wykorzystal bo wiedzial,ze sie schlalam 😜

Monia masz tam niespoodzianke na facebooku 🙂 bede tego sluchac caly dzien , znow sie zakochalam w tej piosence 🙂 Przykro mi kochana z powodow nam znanych , jestesmy z Toba ale to Ci nie ulzy , masz w sobie kochanie duzo milosci i ludzi na swiecie nie starczy zebys ja podzielila :*

a tamta Sylwiowa pijaczka ma kaca??? 😁 bo Gosia to pewnie spi......

i napisze najlepsze na koniec 🙂
Michal zajmowal sie mala w nocy. i tak o 1 wszej dal jej butle - spala do 5.30 dostala druga butle i znow zasnela na godzinke moze troche ponad. no ja jestem w szoku....to takie proste bylo ,a ja sie tak cackalam i ja bralam do siebie do cycucha itd. a ja rano jak on ja karmil sciagalam se mlesio zatrute alkoholem ,a tak mialam cyce obrzmiale, ale sadze ze nie duzo jak na cala noc - z obydwu 150 ml...? to malo nie?

• Mamusie
fajnie ze wasi faceci wstaja w nocy do dzieci. co by dobrego nie mowic o miom M, to tego nie mozna o nim powiedziec 🙃 jemu polozylabys wrzeszczaca Kaye przy nim i za nic by sie nie obudzil 😁 😁 ale niech mu bedzie. nie moze byc taki idealny, zreszta dla mnie nie jest uciazliwe wstawanie do malej 🙂
Maja, a jak dlugo jeszcze planujesz karmisz piersia? i Sylwia tez chyba jeszcze karm,tak?
nie pytam sie Nudaty, bo ona ma jeszcze okruszka 😉

• Mamusie
jestem i wstalysmy dzis po 8smej 🤪
i dostalam dzis z liscia od dziecka 🤢 cos jej sie snilo i mamie jebla w twarz az sie obudzilam 😁
aaa i Marcin wrocil wczesniej z pracy ok.4tej i jak mi Vanesska dała w twarz to sie przebudziłam i patrze a Marcin zamiast spac to podparl sie reka i patrzyl sie na Vanesske jak spi i po twarzy ja miział 🤢 no ja ni chuja nic z tego nie rozumiem... 😎

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
jestem i wstalysmy dzis po 8smej 🤪
i dostalam dzis z liscia od dziecka 🤢 cos jej sie snilo i mamie jebla w twarz az sie obudzilam 😁
aaa i Marcin wrocil wczesniej z pracy ok.4tej i jak mi Vanesska dała w twarz to sie przebudziłam i patrze a Marcin zamiast spac to podparl sie reka i patrzyl sie na Vanesske jak spi i po twarzy ja miział 🤢 no ja ni chuja nic z tego nie rozumiem... 😎

czasem nie trzeba starac sie zrozumiec.... 😎
a mowi sie, ze to kobiety sa takie skomplikowane... 😮

• Mamusie
Dzien doberek 🙂
Ja Ci dam sylwiowa pijaczka!!! 😜 😜 😜 kacora nie mam ,ale Syn jak na zlosc obudzil sie dzisiaj o 2 pozniej o 4 i o 7 pobudka .Nie wiem co On mi dzisiaj dal tak popalic i na dzien dobry kupka byla... 😮
Kasia ja juz nie karmie piersia.Jak maly 4 miesiace mial to juz nie chcial cyca w ogole.
Haha Gosia przyznaj sie co dziecku zrobilas,ze liscia dostalas!

🙂Gosia no jakby nie bylo on napewno ja kocha tylko mu ciezko... 🙂 a mala Cie ladnie obudzila hehee

Kasia Sylwia juz nie karmi od miesiaca, ja tez powoli odstawiam, w dzien bedzie jesc cyca ,a nocajuz tylko butle, bylo odwrotnie no ale lepiej spi po butli 🙂 Myslalam,ze bede karmic dotad az bedzie pokarm, troche mi sie jednak zmienilo pod kopulka..

• Mamusie
jakiego ja mam grzyba w laziencie 😠 😠 😠 😠
dzis wlasnie znowu czyscilam kafle bleachem 😠 😠 😠
tam cholender nie ma wentylacji, chyba bedziemy musieli to zrobic, bo nie planujemy tak szybko sie wyprowadzic, a nie wiem dlaczego, ale w tym roku jakos tak bardziej to dziadostwo wylazi 😠

kasiak napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
coś za często z tymi koleżankami się ulatnia

bo w pracy ma same kolezanki, to z kim ma sie ulatniac? 😲
Maja, myslalam, ze Ci od wczoraj juz to przeszlo.... 🤢

jak to z kim ma sie ulatniac? zone ma w domu i ma do niej wracac a nie sie walesac z kolezankami 😠 to tak jakby on wrocil do domu a Maja na progu dala mu Zuzie i poleciala sie spotkac z kolegami... ja to jezeli chodzi o takie sprawy to jestem malo tolerancyjna 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
kasiak napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):

jak to z kim ma sie ulatniac? zone ma w domu i ma do niej wracac a nie sie walesac z kolezankami 😠 to tak jakby on wrocil do domu a Maja na progu dala mu Zuzie i poleciala sie spotkac z kolegami... ja to jezeli chodzi o takie sprawy to jestem malo tolerancyjna 😜

ale nie ma co buntowac...... 🤔 😉

kasiak napisał(a):
nusia27 napisał(a):
kasiak napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):

ale nie ma co buntowac...... 🤔 😉

nie ma co buntowac, Maja dobrze wie co zrobic 🙂 wyrazamy swoje poglady 😜

• Mamusie
Maja pociesze Cie 😜 moj R robi w dyskotece za barem i tam same wypacykowane lalunie chodza i tez czasami mnie trafia jak pomysle sobie ile sie tam naooglada tych tylkow golych,a wiecie jak tutaj dziewczyny na disco sa zrobione... 😜
na szczescie teraz bedzie robil 3 nocki ,a w dzien na kuchnii :P a z czasem mam nadzieje,ze w ogole tych nocek nie bedzie... 🙃 😉 😉 😉