Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Jejku Maja az mi sie wlos zjerzyl.A ta dziewczyna,to dla mnie zwykla szmata jest.Bo jestem moze i dziwna,ale mam jedna zasade-nie rozpierdalam rodzin.Kurwa,co za pipa,wie ze macie male dziecko,a i tak cos kombinuje.Ja jestem cholerna zazdrosnica i nawet nie chcesz wiedziec,co bym w takiej sytuacji zrobila...znaczy sie wiem,ale nie bede pisac,bo bana za szerzenie przemocy dostane 😉 😉A co do Michala to tez sie nie fair zachowal.Bo dla mnie zdrada juz jest to,co on zrobil.Jak mogl isc z jakas panna na piwo majac was w domu.I jeszcze powiedziec,ze chcial od was odpoczac.Kurde,dobrze,ze tak daleko mieszkasz,bo bym ich obu rozszarpala.Maja trzymaj sie kochana:*:*Jak tylko bedziesz chciala pogadac,to wal smialo.Moj nr masz.Daj znac,to moge w kazdej chwili zadzwonic.Zobaczysz,jakos sie to napewno ulozy,a teraz pamietaj o najwazniejszym-masz wspaniala corke i niech ona da ci sile,zeby to wszystko przetrwac.Tule cie kochana:*

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja bym chciala twojego meza powiesic za jaja na zardzewialych gwozdziach 😠
jestem pewna na milion ze gdyby do czegos w koncu doszlo to ta panna by go zostawila, bo ten rodzaj juz tak ma. jak zdobyte to juz nie takie interesujace...

no tak i Angielki maja wywalone na to,czy ktos ma meza czy jest w zwiazku, wiecie bo ona przeciez nie ma nic do stracenia. Ciekawe co mi powie jak wroci bo dzis sie z nia 5h w pracy widzi.

Monia ja tez jestem nieobliczalna ale ja wolalabym mu lipy w pracy narobic. Wystarczy,ze cos na facebooku napisze oni wszyscy czytaja na ogolnym i tam tez wrzucaja wiadomosci i ona mi tam odpisala,ze nie wie czy dobrze to zrozumiala. Przynajmniej wie,ze ja wiem ,a z reszty niech sie winny tlumaczy...ja jestem wstretna bede go za to dluuugo terroryzowac. Dalam mu wolna reke ,a szacunek jak dla mnie stracil wiec moge go pomaltretowac. 😜

on mi mowi ,ze ja tego nie zrozumiem ale chyba mial za dobrze i musial cos odjebac , takie pieprzenie, i ze dookola sie wlasnie pary rozpadaja ,a on mial za dobrze. Dla mnie to pusta argumentacja.ehhh glupi jest. Poszlismy po wazeniu na spacer i mu powiedzialam,ze to on wybiera,ja nie bede sie szarpac, jesli on wie co dla niego jest szczesciem to niech to robi ale nas w to niech nie placze w sensie emocjonalnym, bo nie wolno grac na uczuciach a mnie takie gierki nie bawia bo juz w liceum nie jestem....

• Mamusie
zajebista strona Nusia 🤪 (Nusia-cipusia sie mi zrymowalo im sorry ☺️ 😜 )
Maja nie wiem co powiedziec, ale wiem jedno musisz byc silna i rob to co Ci serce podpowiada 🙂
a Pan Marcin ma dzis wolne 🤨 i ja szykowałam Vanessce kapiel a on wzial ja na rece i po domu oprowadzał i opowiadal jej co gdzie jest 😁
AAA Maja a myslisz ze czemu sie bzykalam z Marcinem? bo se Nate wyobrazalam hahahah 😁 😁 😁

• Mamusie
Maja,Maja 😞 mam nadzieje,ze Michał serio przemyśli sobie wszystko i zrozumie jak wiele może stracić.Dobrze,że jasno Mu przedstawiłaś sytuację,że jeśli tak bardzo szuka wrażeń to wynocha! A teraz lepiej niech się chłop stara...
Nusia świetne te zdjęcia są!
Gosia wynagrodziłaś Michałowi tą sytuacje jak zasnelas przy kominku wtedy... :P
A Monia już troszkę się uśmiecha?:***

• Mamusie
sylvianka3 napisał(a):
Maja,Maja 😞 mam nadzieje,ze Michał serio przemyśli sobie wszystko i zrozumie jak wiele może stracić.Dobrze,że jasno Mu przedstawiłaś sytuację,że jeśli tak bardzo szuka wrażeń to wynocha! A teraz lepiej niech się chłop stara...

prosze Cie ja jestem z Marcinem Michal to od Mai 😁

• Mamusie
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):

prosze Cie ja jestem z Marcinem Michal to od Mai 😁

haha oj wybacz mi bo wczesniej pisalam o Michale i tak nie chcacy... a Twoj rtez na M psieplasiam :* ☺️
A ja wlasnie juz ie kupuje huggisow ,bo one maja dziwne takie grudy i mi sie wydaje ,ze przeszkadzaja dziecku... takie walki jakies dziwne są 🤢

my nie uzywamy huggisow sa be 🙂
Dziewczyny ja jestem silna,wredna i wogole wiec dam sobie rade, to on ma przejebane, ja sie ucze na bledach ,a jak pisalam raz bylo juz pod gorke tylko z innym kolesiem, teraz mamy dziecko,dlatego niech sie stara, a swoje i tak juz wiem i tak. No niewazne , dzien z glowy szybko zlecial. Male zuo lezy w lozeczku i slysze jak kopie wszystko 🙂 Dostala butle,czekam az zasnie i moge prysznic i spac. Koniec czekania az hrabia wroci z pracy. Uwazal ,ze mnie zna, to sie zdziwi 😁
A Monia jak sie czujesz?????? Lepiej juz slonce?
A ten link z bobasami skopiowalam na FB jest super!!!!!! 🙂)

• Mamusie
Goska malo ci Marcina to i za Michala sie bierzesz? 😁 Maja coraz bardziej cie lubie 😁 😁 Masz moj charakterek 😉 Julia juz od 45 min spi,wiec pewnie noc bedzie znowu nie zaciekawa.A co do nastroju,to niestety dalej mam kurewsko podly.Wyjelam dzis album,w ktorym sa tylko zdjecia moich rodzicow.I wiele z nich jest z Marysia-siostry corka.I tak strasznie mi przykro,ze Julia nigdy takich zdjec nie bedzie miala..Nawet w kosciele sie poryczalam.Glupia rzecz.Bylam z kolezanka i jej mama.I mlody plakal,Ania z nim wyszla,a po chwili jej mama poszla sprawdzic co z wnusiem...a ja placz.Dobra,de spac,bo nie chce po raz enty ryczec i was tu dolowac.Jutro napewno bedzie lepiej.Przepraszam za atmosfere,ktora wprowadzilam,ale musialam sie wyzalic.Dobranoc kochane

Sylwiucha to ci teraz gotowac bedzie 😁
moje dziecie tez spi. wypila flache, odnosilam ja polspiaca do wyrka i mi cos zasmierdzialo - patrze a tam kupa 🤪 jak ona mogla, taka wykapana, wypieszczona kupala walnac 😜

a jeszcze wam napisze jak jej dzisiaj obiad dawalam. siedzialysmy razem na podlodze, schowalam jej miske z obiadkiem tak ze jej nie widziala a w drugiej rece mialam miske z moim jedzeniem. nbieralam jej jedzenie na lyzeczke po czym udawalam ze biore ze swojej i ona myslala ze to mamusi obiadek (wedlug niej ten lepszy) i szamala 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Sylwiucha to ci teraz gotowac bedzie 😁
moje dziecie tez spi. wypila flache, odnosilam ja polspiaca do wyrka i mi cos zasmierdzialo - patrze a tam kupa 🤪 jak ona mogla, taka wykapana, wypieszczona kupala walnac 😜

a jeszcze wam napisze jak jej dzisiaj obiad dawalam. siedzialysmy razem na podlodze, schowalam jej miske z obiadkiem tak ze jej nie widziala a w drugiej rece mialam miske z moim jedzeniem. nbieralam jej jedzenie na lyzeczke po czym udawalam ze biore ze swojej i ona myslala ze to mamusi obiadek (wedlug niej ten lepszy) i szamala 🤪

A to mama spryciulaaaa!!! 😉

hehhe Nusia Ty przebiegla jestes!!!!!
Monia dzielna wytrwalas kolejny rok :*
A stary zadzwonil i mowi,ze rozmawial z nia ona mnie przeprasza bo to on powiedzial,ze ok ze moga isc. sratytaty 😜 zaczyna sie lizanie dupala mamusi 😁 pewnie z kwiatami wroci dzis z pracy , winni tak robia.
Sylwia gratuluje awansu Radziowi 🙂 niech nie bedzie szewcem w domu :P

a ja se legginsy zimowe na ebayu zamawiam 🙂
http://www.ebay.co.uk/itm/Knitted-Colorful-Crystal-Pattern-Leggings-Tights-Pants-Casual-Comfortable-163-/180737049680?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D3894959467152222725
te kolorowe zamowilam 🙂 i se kupie ponczo do tego bedzie git 🙂