Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
maja ja zamowilam takie legginsy ocieplane http://www.ebay.co.uk/itm/170708681808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_6554wt_905 takich we wzorki nie zalozylabym ☺️
Nusia Ty masz z Marylka dobrze jak ja posadzisz tak siedzi 😜 moja to sekund nie usiedzi i nie polezy w spokoju tylko walcuje sie po calym pokoju 😮

hey. a Monia powiedziała,że nie będę miała dużo do nadrabiania, bo wy mało piszecie 😜 taaa...wczoraj ponad 40stron,więc miałam odpisać,ale doczytałam to oczy się zamykały, a dziś 10 😮 no fakt mało piszecie.
My dzisiaj z pobudka pierwszą o 2.40, a później jeszcze z 3były.. wstaliśmy 6.30

Odniosę się do tego co pisałyście,ale za dużo nie spamiętałam..
co najważniejsze Maja ja to bym na Twoim miejscu pokazała na co mnie stać! No, a stać mnie na dużo, w sumie jak czytam co piszesz to jesteśmy strasznie podobne 😜 no i ja na pewno potrafię być wredna, no i jestem strasznie pamiętliwa. Nie rozumiem jak mógł powiedzieć, że chciał sobie od Was odpocząć!!! Ja to bym mojemu w tym mmomencie powiedziała, że też mam czasem chęć sobie odpocząć, a mimo wszystko jestem z nimi w domu i nie daje po sobie znać,że mam dość!
Kasia to faktycznie strasznie fajnie miałaś w poprzednim związku, tak strasznie romantycznie. No my spaliśmy wtuleni w siebie przodem, ale teraz uważam, że z grzeczności, bo ani ja nie umiem spać przodem do Artura, ani on do mnie.. Ja śpię do niego tyłem, a On śpi na plecach..po prostu nie umiem inaczej zasnąć..śpi na plecach,ale trzyma rękę na mojej ogromnej pupci 😜
a no i uśmiałam się z tych waszych historii strasznie 🙂 Zapadło mi w pamięć osmarkanie chłopca przez Monię.
No, a jeśli chodzi o dziewictwo to ja je straciłam najwcześniej z Was raczej ☺️ ☺️ ech młoda byłam i głupia.. 😞ale powiem Wam, że to była bardzo przemyślana decyzja przeze mnie, no i byłam z kolesiem 8miesięcy już i strasznieee go kochałam.. do tej pory jak go spotkam na ulicy to może to głupie, ale mam motyle w brzuchu...choć wiem, że strasznie sie zmienił..to nie ten sam P. No i wspominam go z sentymentem, mimo wszystko to był fajny czas.

Jesssu Kasia ale mi poslodzilas 🤪
Gosia swietne te leginsy ale Ty chudzielec jestes :P i se mozesz takie zamawiac, ja to jak przez neta zamowie cos innego niz zwykle leginsy to na dupe mi nie wejdzie na bank :P wiesz, rozmiar ,a rozmiar ...
Maryla wymiata, ostro rzuca tymi cuksami, dobrze,ze nie ma nikogo w poblizu 😁
Tuska wiem o jakich motylkach mowisz 🙂 sentyment zostaje jakis glupi sentyment do przeszlosci 🙂 ale to fajne jest, ja tez sie nie wstydze tego,ze kochalam kiedys na zaboj i do tej pory czasem sobie mysle 🙂
A ta moja menda wczoraj cala noc mnie prytulala przez sen. Mam dwa dni bez niego , idziemy z Zuzia na miasto siobie cos ladnego kupic 🙂 on pracuje od 7mej do 22, tyle nadgodzin pobral i dobrze.Mam chillout przynajmniej bo teraz ciagle mu dogryzam.
Zalozylam Zuzi te rajtuzki z falbankami 🙂 troche za dlugie nogawki ale nie drastycznie , zajebiscie rowerkuje teraz hehehehe, pozniej zrobie fotencje to Wam pokaze 🙂

Dobrze Monia 🙂 Julcia zdrowka 🙂))
a moa Zuzu spala znow w nocy po butli do okolo6stej, dostala troche cyca, i spala do 7.30 potem bawienie, ubieranie i butla 60ml tylko wypila. Powoli sobie radzimy -ja i moje cyce heheh

• Mamusie
Dobry :*
My tez standardowo pobudka o 6... :P Ale syn teraz taki rozgadany sie zrobil,ze ojcu spac nie daje a ten sie wscieka hehe :P
Maja ,a Michal niech pracuje na swoje kobiety :P
Tusia jak tam pobyt u rodziców? 😉 😉 😉
A u nas dzisiaj wygwizdów jak cholera... a tutaj gdzie mieszkamy to w ogóle tak strasznie wieje,bo na sporej górce jesteśmy.. 😉

aaa dajcie spokój chyba z 3kilogramy więcej ważę :P przyjechaliśmy w poniedziałek, no to oni flaszeczka, ja drineczki 😜 no to jak drinusie to i apetyt dopisywał.. mama zrobiła pieczarki w cieście smażone w frytkownicy, oprócz tego sałatka ziemniaczana, akurat przywieźli im wtedy oscypki z gór,więc się nawpieprzałam..a wczoraj śniadanko sałatka jarzynowa, no i w ogóle...na obiad rolady i kluchy śląskie, 3rodzaje ciasta..masakra..no i kolacja też niczego sobie, a po powrocie przy czytaniu Was piweczko.. ja jebe..ile można! :P
Ale ważyłam się na wieczór u kuzynki Artura i ważę tyle co ważyłam ostatnim razem..może schudłam jeszcze bARDZIEJ, a po tym żarciu tyle samo co zwykle...hihih . 😜
to się pochwaliłam 😁

• Mamusie
Dobra moje panie,ja z domu wybywam,bede po poludniu.Idziemy na kawe z brzuchatka 😁 A wiedzialam,ze o czyms za pomnialam.Nusia a w kogo Marylka tak rzuca?Co jej zrobilas? 😁 😁 Tuska zazdroszcze.Ja wczoraj o 12:30 zjadlam chinczyka,to za kare nic juz tego dnia nie zjadlam.Ale przy mojej przemianie materii nie da sie inaczej 😜 Dobra,ide bo nie chce sie spoznic.Maja a co do Michala to wzial nadgodziny,bo ciebie sie boi? 😁 😁 Udanych zakupow ci zycze.Ja mam plan dzi mlodej szalik kupic 😁 CU later 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/707/photo0484qz.jpg/][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/1197/photo0484qz.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Kurde Nusia ,ale fajna MArylka jest! Ja juz tez bym chciala ,żeby Milanek tak siedział wśród zabawek i się sobą zajmował :P A mama mi opowiadała ,że jak byłam mała to mi zawsze wkładała wszystkie zabawki do wielkiego wora i miałam zajęcie na jakiś czas,bo wszystko z niego wyciągałam! :P może wypróbujcie ten sposób hehe :P
Tusia no nie ma to jak u mamy ze smakołykamiiiiiiiiiii 😉 😉

• Mamusie
Hello Lejdis !!!

Ja tu na brzuszku nadrabiam bo ostatnio nie mialam czasu zajrzec (zawsze coś...!) a tuuuuuu przeprowadzka na mamusie.net 🙂

Kochane od kiedy daje sie sloiczki ale juz takie z miesem np kurczak indyk czy jakas rybka ? a i niedlugo mnie czeka zmiana mleka na 2 wiec czy ktoras moze mi napisac jakie sa zasady przejscia z 1 na 2?

Pozdrawiam

Catrina mleko po 6 miesiacu 2ka. A sloiczki....hmmm zalezy od przyjmowania przez dziecko, ja widze ,ze na angielskich sloiczkach z miesem miksy sa juz od 4 miesiaca wzwyz....czasy sa inne moze zoladki naszych dzieci sa zmutowane genetycznie przez konsumpcjonizm 😁 ja widzialam nawet my first bolonagne w asdzie od 4 miesiaca 😮
Dziewuszki, mialam zapytac i ciagle zapominam.. w UK szczepia dzieci na gruzlice czy nie?