Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

moja mala tez lezy na macie i wydziwia hehehe ,guga do zabawek i mache rekoma i nogami to je kopie 😁 podoba jej sie ,ze moze dotknac 🙂
Goska..............brak mi slow do tych naszych mend wstretnych......
Nie bede chodzic do kosciola,chrzest nie jest obowiazkowy...jak beda problemy to ona po prostu sama kiedys wybierze i tyle. :P
Bylysmy ponad 2 h na spacerku, i na dokach i milo mi sie czas spedzilo 🙂 i po sklepach polazilysmy, u nas nigdzie nie ma fajnych czapek dla dzieci!!!! a jak juz znalazlam np.osmiornice na glowe taka smiszna to kosztuje 15 funtow, przesada jak dla mnie......ehhh
Ja po obiadku mala zreszta tez, wszamala pol sloiczka marchewki ze sweet potato i do tego 120 ml mleka !!!! a teraz znow ma zawieche zapatruje sie na liscie na drzewie o ogrodku heheh 😉 Fajnie,ze w koncu zaczela odwazniej chwytac zabawki 🙂

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maja a Zou pije kaszke??
Kasia a jakie mleko podajesz??
coś mialam napisac... aaa Maja moja t juz sama smoka sobie wkłada do buzi jak ma taka potrzebe, herbatki sama pije i jak jej sie znudzi jakas zabawka to tak sie poprzekreca ze wyjmie sobie z pudelka sama zabawke i sie bawi nia 😁 a najbardziej lubi sie bawic wstazka 🤢

Mam dwie podobne tuniko swetry 🙂 a dzis widzialam cos takiego jak ja mam w PILOCIE i kosztowalo 25 f....tak samo jak te legginsy welniane, te szare.....w New looku 16f, u ciapaka 10 i dalej, primark 8, a ebay 4 😁
My wstalysmy po 2ch godzinach prawie drzemki poobiadowej ,az malej sie marchewka teraz odbilo 😮 i znow wydziwia wygibasy na macie 🙂
Goska fajnie masz 🙂 nie musisz jej podawac 😁 ja to jak daje malej mlesio w lezaczku to podkladam podusie albo jakiegos miska,zebym nie musiala jej butli trzymac,oczywiscie jestem gdzies obok bo ona co chwile wypluwa.........hhe
A kaszki nie dawalam jeszcze, dzis jej mam zamiar dac kleik ale na noc i lyzeczka taki juz konkretniejszy moze jej posmakuje,bo konsystencja marchewki to wciaga po prostu 🙂 a ja tak bym chciala przespac cala noc bez pobudek...

• Mamusie
Jestem i ja.Kurde jak o 9 wyszlam,tak po 4 wrocilam 😁 Maja ja mam takie same poglady na kosciol.Dla mnie to po prostu dobrze wykombinowany biznes,jak kazdy inny..A mloda dla swietego spokoju ochrzcilismy 😉Powiem tak,w Boga wierze,ale nie wierze w ta cala instytucje kosciola.A co do diety to zaczynam jutro z wami i musimy sie nawzajem wspierac,bo ja mam slaba silna wole 😁 😁 Catrina wyslalam ci zaproszenie na fb 🙂Wy to macie przeboje z facetami.To ja juz na mojego narzekac nie bede.Gosia a jak napisalas,ze Marcin bedzie spal w drugim pokoju,to moja pierwsza mysl byla,ze u nas by to nie wypalilo bo...nie mam drugiego pokoju hahaa.Maja Zuo jest rudzielcem haha.Zarcik taki 😜 Julii tez na poczatku rudym zajezdzalo 😁 Cos jeszcze mialam napisac,ale nie pamietam.Starosc nie radosc 😁 😁

Spoko 😁 zreszta juz jestem umowiona na wino 😁 hehe
Sprzedawca na ebayu mi napisal,ze maja tylko Ski tych legginsow kolorowych ale napisalam,ze ok niech wysle . hehehe wiec odchudzanie pelna para dziewczyny!!!!!!!!! bo z wielkiego M na S to trzeba z 20 kilo zrzucic 😁 😁 😁
Monia chyba wiem jaka czapcie znalazlas, u nas takie misiowe biale byly ale sie nie zawiazuja, a to oznacza chillout dla raczek, Zuzia wszystkie czapki probuje zrzucic ,musi miec ze sznureczkami.

a może ja z Wami na dietkę? 😁 ale ja nie wiem czy się uda.. choć ja i tak na co dzień mało jem, nadrabiam jak jadę do rodziców. No ale możemy razem ograniczać jedzonko, będzie raźniej. Dieta czy dieta+ćwiczenia? 😁

pewnie Tuska 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/27/img5105cz.jpg/][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/310/img5105cz.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
jaka dieta? ja wpieprzam smazone, hamburgery, czipsy, popcorn, pije pepsi i milion innych niedobrych rzeczy i mnie nie rusza i nosze eSSSSKi 😜
Vanesska tez ma czapki na zime chyba 3 ale czekam za taka biala z misia co jej babcia (moja mama off course) kupiła, jest z szalikiem bo tu trudno szalik dostac na dziecko 🤢

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Spoko Monia im wiecej nas tym lepiej ,ja tez w weekendy bede pic i juz 😁 zreszta juz jestem umowiona na wino 😁 hehe
Sprzedawca na ebayu mi napisal,ze maja tylko Ski tych legginsow kolorowych ale napisalam,ze ok niech wysle . hehehe wiec odchudzanie pelna para dziewczyny!!!!!!!!! bo z wielkiego M na S to trzeba z 20 kilo zrzucic 😁 😁 😁
Monia chyba wiem jaka czapcie znalazlas, u nas takie misiowe biale byly ale sie nie zawiazuja, a to oznacza chillout dla raczek, Zuzia wszystkie czapki probuje zrzucic ,musi miec ze sznureczkami.

Dziwne.post wyswietlil sie jako spoko...chcialam zacytowac,ze wspanialomyslna jestes i sie rozpisalas,biore cytat,a tu dlugi tekst widac...
Post wyswietla sie jako spoko,chcialam cie zacytowac,ze wspanialomyslna jestes,a tu dluzszy tekst sie pojawil...dziwne