Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

kurde tam przynajmniej sie naprawde dziecmi lekarze zajmuja ,a tu....pyta mnie czy sie przewraca itd. ale nie chce zobaczyc, a przeciez to moje pierwsze dziecko i napewno sie nie zorientuje np.ze ma asymetrie..
Tuska wiem,ze to wspaniale jak sie widzi cos nowego 🙂 Absolutnie sie nie wymadrzam :*

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

doslownie godzina hehhe, kupilam jej ta czapke!!!!!! jupi, ale mam rozmiar 2-4 UK poki co jest troszke za luzna,wiec chyba glowa jej tak bardzo nie urosnie 😮
Obeszlam wszyyystkie sklepy z czapkami dla dzieci i sa takie bezplciowe, tylko ta jedna jedyna...a rozmiarowke mieli tylko ta jedna 2-4 a reszta 9-12 no ale byla za wielka jak jej przymierzylam 😁
Zuzu namietnie wcina palec chyba zaraz pojje mlesio i idziemy znow odsypiac obie 😁 takie zycie lubie hehehe

kurde tego dziecka nie da się upilnować, żeby nie wstawał. Poszłam robić obiad, zostawiłam go w pokoju..myślę "coś cicho się zrobiło..pewnie już w rogu z kablami jest.." przychodzę, a On przy meblach sobie stoi i rusza pupą jakby podskakiwał albo tańczył..pierw popatrzyłam, bo super widok..po prostu uśmiech od ucha do ucha miałam, a później go położyłam 😁

• Mamusie
kurcze Tuska z jdnej strony Alanek robi wielki postep stajac i napewno jestes z niego dumna, a z drugiej nie mozesz mu pozwalac tego robic 😞 miejmy nadzieje ze wszystko wroci wszysciutko do normy 🙂
a moje dziecko od jakiegos czasu spi mi wiecej w dzien mimo ze przesypia cale noce.. kiedys tob yla godzina tylko na dworzu a teraz zdarza sie na caly dzien z 3-4h snu 🙂 i ma jakas akcje 'mama' nieraz bawi sie na kocu i wogole nie zwraca na mnie uwagi a sa momenty ze znikne jej na sekunde a ta juz w ryk 🤢

🙂 Gosia, wiedz,ze cos sie dzieje !!heheeh
a my znow pospalysmy, ona znow glodna, juz po 3ciej kupie noz kurde jaki jej sie odkurzacz wlacza od kilku dni, tylko jje jje i sra hehe

• Mamusie
Maja Zuo jest swietna.A jak fajnie glowe wykreca 😁 My niedawno wrocilismy od znajomem.Ale cholera zmoklam,bo szlysmy na pieszo i deszcz nas zlapal.Ale jestem z siebie dumna,bo weszlysmy z wozkami na pieszo na Muswell Hill 😁 😁 Ale na gorze to mi sie nogi juz ugiely haha.I musze sie przyznac,ze w goscinie zjadlam kawalek carrot cake i salatki warzywnej,ale biorac te kilka km na pieszo to sobie takich wyrzutow nie robie.A jutro juz w ogole pasa zaciskam haha.Tuska a ja widze Alanka prawie codziennie i oni ci wkrecaja,ze cos z nim nie tak 😁 No,ale dla swietego spokoju cwicz z nim,zebys potem sobie w brode nie plula

Monia masz wybaczone 🙂 wazne zeby wieczorami nie wpieprzac..........ciasteczek hehehhe
a tu jeszcze banki mydlane Zuzia jest zahipnotyzowana 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=D5QYp2aEdj8